• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

Sağol Pollyanna.. Şimdi aldığımız bir habere göre iki şehit daha vermişiz.
Allahtan rahmet yakınlarına sonsuz sabırlar diliyorum
askerts5bu5.jpg

hergün bir ailenin evine ateş düşüyor ve bu ateş hepimizin yüreğini yakıyor...lokmalar boğazımıza diziliyor,su boğazımızda kalıyor ...gitmiyor ki...nasıl gitsin...biryerlerde feryatlar atılırken bir yerlerde nasıl rahat olunur ki...allahım bu terörü kökten bitirir inşallah ve bütün askerlerimizi korur inşallah...böyle bir acı için ne söylenebilir ki...işte kelimelerin kifayetsiz kaldığı an..bütün şehitlerimize allahtan rahmet,ailelerine sabırlar diliyorum....
hepiniz allaha emanet olun....

CANIM ARKADASIM sehit olmus
vatan olarak basini ezemedik su yilanlarin
sizi hem TURK ASKERLERINE
HEMDE YUCE YARADANIMA RABBIME HAVALE EDIYORUM
ALLAH BELANIZI VERSIN TEPE UZERI DiZiN DiZiN GIDIN INSALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün yine iki şehitimiz var, kınalı kuzularımız
Allah rahmet etsin, mekânınız cennet olsun, ananıza, babanıza, yakınlarınıza,hepimize sabırlar olsun

500sehit2.jpg

Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve bizlere sabırlar diliyorum
Güngörende kaybettiğimiz şehitlerimizi unutmayacağız

Erzincan da o hain pusuda şehit olan askerlerimize
Allahtan rahmet ailelerinie sabır diliyorum:çok üzgünüm:

dün şehit düşen mehmetciklerimize Allahdan rahmet diliyorum,,,ailelerine sabir ver rabbim.
Dün askerin kullandığı arabada oğlumun beraber çalıştığı abiside olacakmış rabbim korumuşmu diyelim ne diyelim çocuk hastalanınca yerine başka söför asker çıkmış şimdi aile şok içinde.rabbim tüm askerlerimizi polislerimizi koru,,

Tüm kınalı kuzularımız Mehmetçiklerimize, Allahtan rahmet diliyorum. ailelere ve milletimize sonsuz sabırlar

Ölmek hiç kimseye yakışmıyor ama daha kendini yeni bilmeye başlayan ve hayatın çokkkkkk daha başınd olan gençlere hiç yakışmıyor , Bunu onlara layık görenler kahrolsun :((
Tüm şehit aillerine ve yakınlarına sabır diliyorum :((

offf offf vallahi içim yanıyor Rabbim sabırlar versın hepımize bu haınlerınde belasını versın

Allah tan rahmet diliyorum Başımız sağolsun ...
Bugün Burda da şehidimizin cenazesi var Tek yürek olduğumuz gündür inşallah kök kazınır bu vatan hainlerinin bu kuzular artık ölmesin :(

Yine şehitimize Allahtan rahmet yakınlarına ve bizim de yüreğimizi dağlayan acıya sabırlar diliyorum

Hâla ateş altındaki kınalı kuzucuklarımıza güç kuvvet ver Alahım

kahrolsun pkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dört şehit......... Binlerce acı.....
Kaybettiklerimize Allahtan rahmet, yakınlarınıza, milletimize sabırlar diliyoruz

senağlama
Onlar makamların en güzelindeler. Belki her askerin olmayı istediği yerdeler. Onlar ana- babalarının bağrından kopmuş güzel insanlar. Hepsinin hayalleri, umutları, sevgiyle bakan gözleri vardı. Anaları onları her türlü tehlikeden korudu.. Ta ki bir kurşun onları buluncaya dek. Ama onların canını yakmaz o kurşun yarası, şehit olmuştur onlar. Mertebelerin en güzel olanına erişmiştir onlar. Onların canını yakan, kanları üzerinden yapılan, 'onurlu dava' adı altında büyük güçlerce desteklenen bir grup eşkıyanın yürüttüğü siyaset.
Peki ya şehit anaları, belki onların umurunda bile değildir bu siyaset. Onların canını yavrusundan ayrı olmak yakar. (20 yaşında da olsa, 50 yaşında da olsa bir ana için o hep onun yavrusudur. ) Her türlü tehlikeden koruduğu evladının acımasız bir kurşun parçasına yenik düşmesi yakar onun canını. Evladını karnında hissetmeye başladığı andan itibaren, o ölene kadar sürer onun sevgisi, o sevdiği evladı bir gün kaybetmenin de verdiği acı o ölene dek sönmez, daima yüreği yanıktır.
Allah onlara rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin!!!!

işte böle hiç bişey yapamıyoruz sabır versin diyebiliyoruz sadece konuşuyoruz engelleyemiyoruz bu çok acı !!

Back