• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

askere uzanan eller kırılsın.her şehit haberi duydugumuzda içimiz kan ağlıyor.ruhları şad olsun mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin.

her gün her gün bu ne acı böyle bitmek bilmeyen..yineliyorum şehitlerimizin ruhlar şad olsun yakınlarına sabırlar diliyorum

bütün sehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum....
sehit Annelerine ve geride kalanlara bol sabir.....öncelikle Annelerine dedimki Annenin acisi herkesten cok olur.....
vatanimiz icin kendilerini adamis olanlarín Allah yar ve yardimcilari olsun.........!
yesilim böyle bir konu actigin icin , cok tesekkür ederim sana....::))

ANNEM' E
Bir gün taşınacağım erler kolunda
Görev anında gurbet yolunda
Kapanmış yatarken bayrak altında
Karşına çıkarken ağlama annem

Ansızın bakarsın gelir bir haber
Oğlun görevde şahit olmuş derler
Bayraklar altında gelirsem eğer
Üstüme yığılıp ağlama annem

Çiçeği burnunda yirmi yaşında
Oturmuş beklerim ***** başında
İsmimi okursan mezar taşında
Üstüme kapanıp ağlama annem

Gurbette ağladım döktüm gözyaşı
Son durağım olursa mezar taşı
Sizlere söyleyince sağ olsun başın
Boynunu büküpte ağlama annem
bayrak19rj4gy1bz2dkqm41oz9.gif

bütün şehitlerimize allahtan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum...
tutamam kendimi,boğazım düğümlenir..oturur ağlarım,,genç yaşta ölmelerine,ölüm şekillerine,ailelerinin çırpınışlarına..yürek dayanmazki...gencecik kuzular,yavrular..hiç haketmiyorlar gencecik yaşta ölmeye ama askerlik işte... derler ya ölmek var dönmek yok diye..bizler sıcacık evimizde,
sıcacık yatağımızda huzurla uyuyabiliyorsak işte o mehmetçiklerin sayesinde...allahım bütün askerlerimizi korusun hepsi sana emanet yarabbi...
tekrar bütün şehitlerimize allah rahmet eylesin diyorum...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsinlar, onlara bu hainligi yapanlarin yatacak yeri olmasin, acili ailelere sabir dilerim, Allah hic bir ana babaya evlat acisi gostermesin icleri nasilda yanar Allah dayanma gucu versin

Mekânları cennet olsun kınalı kuzularımızın
Ailelerine,yakınlarına ve hepimize sabırlar diliyorum

r_b1l8qx3fa1621dvcqae0.jpg

Bugün kaybettiğimiz Mehmetçiğimize,kınalı kuzumuza Allahtan rahmet ailesine,yakınlarına sabırlar diliyorum

Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bu güzel ülkeyi içeriden ya da dışarıdan çökertmek isteyen tüm mihrakların allah belasını versin.

ölümsüz kahramanları onlar bu toprakların bu milletinnn nurlar yağsınn mezarlarınaa meleklerin uğrak yeri olsun
ailelerinede rabbim bol sabırlar versin

Az önce ,haberlerde izledim.İstanbul'da 3 tane polisimiz canımız ciğerimiz şehit olmuştur...senağlama
içim acıyor yüreğim yanıyor.Allahım bitsin artık bu polisimize olan saldırılar.
Tek suçları bu Memleketin polisi olmak.
Ateş yine düştüğü yeri yaktı.Allahım sen acılı ailelerine sabirlar ver..
mekanınız cennet olsun aziz aslan gibi polis kardeşlerimiz..senağlama
kelimeler boğazıma düğümleniyor. gaha fazla yazamiycaam..

Şehit ailesini görmek insanın içini o kadar açıdırki bunu kelimelere dökmek o kadar zordurki.

İnsan bir o kadar gurur duyar şehit ailesi olmak

Başı her zaman diktir gururludur

Bilirki eşini evladını bu vatan için şehit vermiştir

Dayanmak çok zordur ama

Bu olayları yakından yaşadığım için onların acısını çok iyi anlıyorum

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun

Hepiniz rahat uyuyun

Acılı ailelerine sabır diliyorum

İçimiz acıdı polis şehitlerimize.Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize sonsuz sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun.
Şunu gözlemledim... Amerikan konsolsluğu korunurken, bizim polisimiz küçücük bir kulübede gözler önünde ..Çok üzgünüm, Türkiye böyle olmamalıydı.

bugunku haın saldırıda kaybettıgımız sehıtlerımıze Allah dan rahmet dılıyorum ;mekanları cennet olsun:çok üzgünüm:
yakınlarına ve aılelerınde sabır dılıyorum..
tum mılletımızın bası sagolsun senağlama

HAKKARİ'de dün gece yoğun uçak hareketliliği yaşandı. Saat 23.30'dan itibaren üç saat süreyle Türk savaş uçakları Çukurca üzerinden Kuzey Irak yönüne uçtular.

PKK terör örgüne karşı karadan ve havadan operasyonlarını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin eylem için geçebilecekleri bütün geçiş güzergahlara özel eğitimli komandolar yerleştirirken, dün gece de Hakkari ve Çukurca İlçesi'nde havada uçak ve helikopter hareketliliği yaşandı. Savaş uçakları saat 23.30'dan itibaren 02.30'a kadar Hakkari ve Çukurca İlçesi üzerinden Kuzey Irak yönüne giderken, uçakların bir süre sonra da aynı istikametten geri döndükleri duyuldu. Bu süre içinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan da helikoplerlerin de kalkış yaptığı yerleşim birimlerinden duyuldu.
alıntı

Mehmetçiğimiz... Allaha emanet olun... Yolunuz açık olsun..Dualarımız sizinle

Back