• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

Tüm polis, asker şehitlerimize Allahtan Rahmet, ailelerine ve Milletimize sonsuz sabırlar diliyorum.

Nur içinde yatsınlar

aynı okulda 3 yıl beraber çalıştığım öğretmen arkadaşımın ablasının kocası bir haftalık bir mücadeleden sonra maalesef kurtulamadı ve şehit oldu. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin... geride kalan ailesine sabırlar versin :(((

Bugün Tunceli'de Şehit Düşen Jandarma Komando Er Ahmet Eyce akrabamız. az önce haberlerde öğrendim şok oldum.bügün haberlere hiç bakmamıştım.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın bütün şehitlerimiz

tüm şehitlerimize Allahtan rahmet,ailelerine,sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum...
ülkemi koruyan her askerimi,polisimi Allahım korusun,gözetsin inşallah,kıllarına dahi zarar gelmesine izin vermesin yüce rabbim...
denizyıldızı başınız sağolsun...

Yine sabah sabah içimiz yandı,
ıskenderun daki 6 şehidimize ve Filistin'e yardım amaçlı giden gemimize yapılan
hain saldırıda bizim bildiğimiz 3 kişinin ölümü yüreğimizi yaktı.
Ölenlere Allahtan rahmet,yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum..
Türkiye'nin başısağolsun...

bizde iskenderundayız ve eşimde asker çook kötü bir geceydi o sirenler geceboyu öttü:( eşim gece görevegitti hala yoook içim acıyor hem gencecik mehmetçiklerimize hem eşime artık adiler şehrin göbeğine kadar indiler Allahım hepsini korusun insallah :(((((

Hakkari Çukurcada dün askeri birliğe taciz ateşi açılmıştı.
Yaralı olan bir askerimiz şehit olmuş.
Allahtan rahmet diliyorum,toprağı bol olsun.
Kardeşimin askerlik yaptığı birlik orası.

Amacı birliğe sızıp birçok kınalı kuzuyu annelerinden,babalarından,kardeşlerinden ayırmak.
Ama güçleri yetmez...

Her şehit cenazesi için sözün bittiği yerdeyiz diyoruz ama maalesef o söz hep sürüp gidiyor.Hep şehit hep şehit.Allahı bu vatan için canını ortaya koyan askerlerimizin mekanını cennet eylesin.Ailelerine ve bizlere de sabır versin.Artık topyekün isyandayız.Ya bitmeli ya da bitmeli.Canımız gırtlağımıza geldi dile kolay 30 sene ve binlerce şehit...........
Bu terörü bitirmeyene de bitirttirmeyene de lanet olsun.

hep ne zaman dinecek bu vahşet diyoruz ama bittiği yok olan askerimize polisimize oluyo
11 ocağa daha ateş düştü
allahım ailelerine peygamber sabrı versin dyaanmak çok zor
bir polis eşi olarak her gün nöbete yollarken acaba bişey olurmu acaba bir kargaşa çıkarmı diye gözümün haberlerde aklımın eşimde olmasından biliyorum bu acı tarif edilemez
allah onların belasını versin
yeter artık anaların babaların eşlerin çocukların yüreğine ateş düşmesin ..bitsin artık bitsinn

şimdi ntv de şehitlerimizin cenaze törenlerini izledim, boğazımda kocaman bir yumru, resmen nefes alamadığımı hissettim. gencecik canlar toprağa girecek.
toprağı, vatanı, bayrağı devleti olmayan 3-5 tane çapulcu yüzünden hem de...

ne zannediyorlar ki 3-5 dağdan inme bu ülkeyi bölüp toprakları alacaklarını mı sanıyorlar
bu topraklar zamanında fransızlara ermenilere verilmeiş de bunlara mı verilecek
yazık değil mi ggencecik canlara ailelerine
içim acıor artık oturupağlıyorum haberleri izlerken
insanların sabrı tükenmek üzere
allahım ailelerine güç kuvvet versin inşallah :Saruboceq:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bu türk bayrağı uğrunu 11 can şehit oldu Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin

Öncelikle sitemizin bu duyarlılığı karşısında çok duygulandığımı belirtmek isterim.Düşünüp hazırlayanlara teşekkür ederim.
Bende bir subay ailesinden geliyorum ve eşimde subay.Geçtiğimiz hafta Tokat'ta şehit olan üsteğmen jandarma pilot çok samimi arkadaşımızdı.İnanın çok üzücü bir duygu.Hala şokundayız.Daha 8 aylık evliydi ve melek gibi bir insandı.Dün de almış olduğumuz bu haber bizi çok üzdü.Bulunduğumuz ilden de iki tane askerimiz şehit düşmüş.Bizler eşlerimizin yanında doğu batı demeden onlara destek olmak için gidiyoruz.Binlerce vatan evladı biz gece uykumuzu rahat uyuyalım diye gece gündüz demeden nöbet tutuyor.Bizim gibi köklü ve vatandaşları birlik olmuş ülkemizde bu hal artık bir sona varmalı!Bizler eşlerimizi çocuklarımızı merak ederek yaşamamalıyız.Lütfen ülkemizde birlik beraberlik duygusunu vatan millet aşkını çocuklarımıza gençlerimize aşılayalım.Aşılayalım ki geleceğimiz parlak günler olsun!
Hepimizin başı sağolsun!Allah vatanımızı milletimizi bayrağımızı bütün kötülüklerden korusun!
turkbayragi

Back