• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

UYUMA TÜRKİYE VATANIN HER KARIŞINA BAYRAGINA SEHİTLERİNE SAHİP ÇIK.SAHİP ÇIK Kİ COK GEÇ OLMASIN!!!!!!!!!turkbayragi

her şehit haberinde yüreğim kanıyo ve ister istemez lanetler dökülüyo dilimden
BU VATATANIN BÖLÜNMEZLİĞİNİ kabul etmeyen birkaç çapulcu yüzünden nice anaların yürekleri yanıyo nice bebeler babasız kalıyo ölümlerin en güzeli şehitlik mertebesi ama yinede yakışmıyo ölüm gencecik mehmetciklere askere gidicek bir kardeşim var küzenim şırnakta asker ALLAH şehit ailelerimize ve TÜRK milletine sabırlar versin
mekanları cennet olsun
VATAN SAĞOLSUN

aynen katılıyorum ve o pislikler elime geçse varya lime lime doğruycam, dişlrimle parçalıycam onları ama nerdeee.. :mymeka:
kabullenemiyorum olanları, pislikler elini kolunu sallaya sallaya geliyorlar, bizim yavrularımızı öldürüyorler biz elimiz kolumuz bağlı gbi sadece bakıp ağlamakla, lanet okumakla yetiniyoruz , bu ne ya adaletmi şimdi, ağladım ağladım ağladım bişey yapamamak öyle koyuyor ki insana..
ölenlerde hep gariban yavruları, askerin bişri hatta annesine yolluyormuş asker aylığını felan, kadıncağızın kaldığı evi gördüm felaket rezalet. nasıl içim parçalandı ya şimdi o kadına devlet yardım etse bari, yoksa öyle kendi gariban haline mi bırakcak yoksa :gitme:
onların elinden tutmamız lazım çünkü onlar şehitlerimizin namusu, emaneti, yadigarı bizlere, sahip çıkmak lazım...
hep iyiler kaybediyor kötüler kazanıyor bu dünyada,ne bu ya, neden neden ALLAHIM NEDENNNN :gitme:

Allah belalarını versin o hainlerin. Kaç gündür haberleri izlediğimde ağlamadan duramıyorum. Kimbilir o annelrin ne umutları vardı gencecik yavruları için. Allah sabır versin ailelerine.

SİZ RAHAT UYUN SEHİTLERİM ÜLKEMIN HAYRINI COK GÜZEL BİR HABER ALDIM.turkbayragiturkbayragiŞEHİTLER ÖLMEZ turkbayragiturkbayragiVATAN BÖLÜNMEZ.

İSTİKLAL MARŞI

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.

O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım,
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.

Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

İstiklal, istikbal, hürriyet, herşey adaletle kaimdir!

Ne mutlu Türküm diyene!

M.Kemal ATATÜRK

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

bende her şehit haberini gördüğümde içim parçalanıyor.o ailelerin feryatlarına dayanamıyorum.ülkemizi bu hale getirenlere lanetler okuyorum.minicik bebekler babasını bile tanıyamıyor.o minicik yavrulara allah yardım etsin.bütün şehitlerimize allahdan rahmet ailelerine sabır diliyorum.:Saruboceq:bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetemez

allah şehitlerimizin aile ve yakınlarına ve tüm türkiye ye sabır ve güç versin :çok üzgünüm:
Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak evet...

Şehit ve Şehitlik O kadar güzel bir makam ki her kula nasibolmaz. giden kurtuluyor ama olan kalanlara, ailesine eşine çocuklarına oluyor sevenlerine oluyor. bu acıyı 19 Kasım 2008 günü çok içten yaşadım. üniversiteden sınıf arkadaşım ve eşimin en yakın arkadaşı, Jandarma Er İsmail UYGUN arkadaşım kısa dönem olarak askerlik yaparken Diyarbakır Lice'de şehadet şerbetinden içti. geride güzel mi güzel bir eş ve evlat bıraktı kimsesiz. üzüntüden hast olan anne ve baba bıraktı. sevdikleri yaralandı.. ama Allah şehadetini kabuletsin sevgili kardeşimin.

evet kızlar şehitlerimizin kanı yerde kalmıycak ama sabır da biyere kadar bugünde konyadan vardı bi şehitimiz ne olursunuz birileri durdursun bunları o lanetlere söyleyecek bi kelimem var şunu unutmasınlar kendi kanlarında boğulsunlar inşallllahhhh hepimiz tek millet tek yürek tek türkiyiyiz unutmasınlarrrrrrrrrrrrrrr turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Allah tüm şehitlerimize rahmetini esirgemesin,esirgemez de zaten. kalanlara sabır versin, kocaman yürek versin. askerde olan, görevde olan,birliğimiz dirliğimiz için canlarını hiçe sayan mehmetçiği de rabbim korusun. bu milleti sıkıntılardan ayırsın, gözyaşlarımızı dindirsin rabbim.

askerts5bu5lb0.jpg

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhîdi...
Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe," desem, sığmazsın.
Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitab...
Seni ancak ebediyyetler eder istiab.
"Bu taşındır," diyerek Kâbe'yi diksem başına;
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına;
Sonra gök kubbeyi alsam da ridâ nâmiyle,
Kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmiyle;
Ebr-i nisanı açık türbene çatsam da tavan,
Yedi kandilli Süreyya'yı uzatsam oradan;
Sen bu âvizenin altında, bürünmüş kanına,
Uzanırken, gece mehtâbı getirsem yanına,
Türbedârın gibi tâ fecre kadar bekletsem,
Gündüzün fecr ile âvizeni lebrîz etsem;
Tüllenen mağribi akşamları sarsam yarana,
Yine bir şey yapabildim diyemem hâtırana...

Mehmed Âkif ERSOY

Toprağınız bol olsun...

Allah ım şüphesiz rahmet eyleyecek şehit kardeşlerimize ama ya bunu hiç düşünmeden acımadan yapan vicdansız köpeklerin durumu ne olacak.. bu gün yine bir şehit geldi bu diyara dayanamıyorum yüreğim yanıyor.. ben ailesi dışındanım tanımam paylaşımım olmadı bbuna rağmen yüreğim kaldırmıyor..

şehidimin anası nasıl yolcu ediyor evladını toprağa...
oğluyla gurur duyan baba nasıl sabrediyor..
iki günlük bebeğiyle eşi kime sığınacak kime sarılacak Allah ım..
kardeşi abisi ablası nasıl onsuz olacak..

neden kimsenin umrunda değil ya, vekillerime ne oluyor.. kimler için toprağa düşüyor bu gencecik fidanlar.. kimin için baharlarında karartılıyor onca insanın hayattı.. nasıl hesap verecez yaa.. nasıl bir vicdan.. hiç bişey yapamamak... o pisliklerden hesap soramamak...

Allah şehitlerimize Rahmeteylesin..
Onlara Kıyanları Kahreylesin... Lanet Olsun...
amaa
Bizide affeylesin.. affeylesin...[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back