• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
Sıralı sırasız tek tek yolcu ederken,
Yaşları kaç olursa olsun bazen“Daha sırası değildi” diye üzülürken
Bazen de “Sırası gelen gidiyor “diye avunurken.
Saklıyoruz, sıralı sırasızları yüreğimizde, koca yanıklarla yaşarken
Onları içimizde yaşatıyor, saklıyoruz siz bilmeden

Şehitlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz
Tüm KK adına

b-129143-1.png

SIırası gelen gidiyo ama ölmek en çok da gence hiç yakışmıyo.. bu vatan şehitlere minnettar..

Bazen sözler kalmıyor dilinde, yüreğin bomboş, öyle boşalıyor o an. Duyduğum her Şehit haberinde boşluk, ıssızlık.
Takdir, tevekkül ve makamların engüzeli diye isyan etmemeye çalışıyorum, inanıyorum.
Hiç uğruna değil tabii ki. Ama düşmanın hiçliğine karşı büyük bir varoluşta olsa. Keşke diyorum keşke..
Bilmiyoruz ki ateşin düştüğü yerin yangınını.
Duadan başka elimde birşeyim yok. Allah ailelerine sabırlar versin.
Biliyorum ki Allahın rahmeti onların üzerinde, makamların engüzelindeler.
Başımız sağolsun.

benimde her şehit haberinde yüreğimin bir parçası kanıyor gibi oluyor gencecik insanlarımızı
hainler yüzünden toprağa vermek kadar acı birşey varmı bende şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum
alilelerine başsağlığı diliyorum

Son düzenleme:
her aldığım şehit haberinde yüreğim acıyor,canım acıyor,sıkıyorum ağlamamak için ama nafile..dökülüyor gözlerimden yaşlar..
abim vatanına olan borcunu ödedi geldi
hemde Şırnak ikizcede neler yaşamış neler....
şimdide kardeşimi göndereceğim bu mayısın 20 sinde
oğlumu büyütüyorum daha 4 yaşında ama o da bir asker olacak..asker anası olacağım
İçimden geldi sizlerle paylaşmak istedim..

Allah bütün askerlerimizi korusun,onlara çok büyük güç versin...

Şehit mertebesine ulaşan askerlerimize de Allahtan Rahmet diliyorum....

Bizler için güzel Vatanımız için Şehit olan her haberde yüreğim yanıyor,içim acıyor ve gözyaşlarımı tutamıyorum.ALLAHIM ailelerine,yakınlarına ve YÜCE TÜRK MİLLETİNE sabırlar versin.İmkan verselerde bende çıksam dağlara ve bikaçtanede olsa hainlerin leşlerini yere sersem,her Şehit haberinde öfkem büyüyor.
Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.

Şehitlerimiz,yanan yürekler,sönen ocaklar...Söylenecek,yazılacaklar az gelir.
Kim Bu Cennet Vatan Uğruna Olmazki Feda..
Rabbim bütün şehitlerimizin Ruhlarını Şahd eylesin.

bızım esımız oglumuz kardesımız canımız gıdıyor sehıt oluyor.. evet elbet ölümü tadacak her beden ama ama bastakilerin orası yen gelıp yatma yerı degıl demelerı cok ağrıma gıdıyor cooooooookkkkk.............

her şehit haberinde yüreğim kanıyo ve ister istemez lanetler dökülüyo dilimden
BU VATATANIN BÖLÜNMEZLİĞİNİ kabul etmeyen birkaç çapulcu yüzünden nice anaların yürekleri yanıyo nice bebeler babasız kalıyo ölümlerin en güzeli şehitlik mertebesi ama yinede yakışmıyo ölüm gencecik mehmetciklere askere gidicek bir kardeşim var küzenim şırnakta asker ALLAH şehit ailelerimize ve TÜRK milletine sabırlar versin
mekanları cennet olsun
VATAN SAĞOLSUN

bu konuyu acan arkasımıza gercekten çok tsk edrim çok guygulandım ne kadar guzel temiz masum dusunceler cok etkilendim suan gözyaslarım su gibi akıp gidiyor ben asker esiyım ınanın çok zor sartlarda topraklarına vatanına sahip cıkıp gozu gibi bakıyorlar Allahtan butun sehitlerimize rahmet ailerine ve vatanımıza sabır vermesini diliyorum hepsinin mekanı cennet olsun..VATAN SAĞOLSUN

Tum sehitlerimize bir kez daha Rahmet okuyorum, kendini bilmezler acimasizca aldigi canlarin hesabini nasil verecekler, yurdumuz icin hayatini kaybeden bu yuce insanlarin arkasindan ne denir, o yarali ana baba aileler nasil avutulur, nur icinde yatsinlar Allah butun Mehmetciklerimizi korusun

bu vatan için nice şehitler verdikk
yine veririz veriyoruz vericeğiz birilerinin çıkıp bu işe bir son vermesi lazımm
dış mihrapların bu VATANIN BÖLÜNMEZLİĞİNİ kabul etmesi lazım
TÜRK MİLLETİNİN vatan için gözünü kırpmadan ölüme seve seve gideceğini kabul etmesi lazım
başka hangi millet verdirki oğlu askere giderken başına kına yakar anası
VATAN SAĞOLSUN BİR ŞEHİT ÖLÜR VATAN İÇİN BİN ŞEHİT GELİR
hep böyle oldu olucak ALLAH şehit ailerimize sabırlar versin mekanları cennet olsun ruhlar şad olsun

Dün ölen ve tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum
O eli öpülesi annelerinin anneler gününü acılarıda olsa kutluyorum

şehit anaları bu dünyada yüzü gülmeyen analar, acınıza yürek dayanmaz,

hele dün bir annenin feryadı yüreğimi dağladı, VATAN SAĞOLSUN AMA BU ACIYA DAYANILMIYOR

nasıl dayanılır ki, öpmeye-koklamaya kıyamadığın yavrunu kara toprağa vermek kolay mı

yılın anneleri sizlersiniz, anneler gününüz kutlu olsun,allah sabır versin hepinize

dün bir aileden 2 şehit verdik ALLAH sabırlar versin:çok üzgünüm:
ailesine ve geride kalanlara sabırlar versin şehitlerimizin ruhu şad olsunn:a015:
şehidimizin babası iki evladını vatan için şehit vermiş
VATAN SAĞOLSUN diyo şehit babamızın bu sözleri çok duygulandırdı benisenağlama
ALLAHIM bitsin yetsin artıkk sen yardım et ordumuza amin

Son düzenleme:
ŞEHİT DEDEM

Bu ülkeyi vatan yapan
Şehit düşmüş şehit dedem
Döneklerdir yoldan sapan
Yemin içmiş şehit dedem

Düşmanın bozuk niyeti
Yenilir mi Türk milleti
Yeniden kurmuş devleti