bu mektubumu izin verirseniz annem'e yazmak istiyorum..
Melegim benim.. insan degilsin sen.. meleksin sen..
Seni cok üzdüm biliyorum, ama seni herkesden cok seviyorum ben. Senin bir damla göz yasina kurban olurum ben canim annem.
Doyasiya sarilamiyorum sana, öpemiyorum seni istedigim kadar..Sevmiyorsun bu tür seyleri biliyorum.. Ama kokuna hasretim annem. Senin o kokun bana o kadar güc veriyor ki.. saclarini koklasam sabaha kadar, inan ki doyamam sana ben. Sen cok cektin, hala da cekiyorsun, keske seni mutlu edebilsem. Yüzünü güldürebilsem. Üzülme sen melegim ben varim..
Beni cok seviyorsun bunu biliyorum, öpmesende sarilmasanda koklamasanda gözlerinden bana olan sevgini görüyorum.. ama kim bilir kalbinde ne büyük bir sevgi tasiyorsundur benim icin.. Bazen düsünüyorumda, sen olmazsan ben ne yaparim? kimi kizdiririm? Kimi ummadigi anda gidiklarim? Kimi öpmek icin bin tane bahane ararim? kimin icin kisin sabah 5de arabayi temizlerim? Rahat gitsin diye ise? Kime ben, kizgin oldugumda, söyledikten sonra pisman olsamda, seni sevmiyorum derim? kime ezberledigim bütün dillerde seni seviyorum derim? Kime özel günler icin makyaj yaparim? Kimin kokusunu böyle icime cekerim?
Seni burda birakip gidecegim icin kendimi öyle suclu hissediyorum ki..Ikimiz vardik hep.. herseyi beraber yapardik.. Cuma günleri kiminle alisverise gideceksin artik annem? pazar günleri kimle kahvalti yapacaksin annem? Kim sirtini keseleyecek? Kim seni güldürecek? Kime soytari diyeceksin?
Evlenme de bana annem, gitme kal de bana.. Benimle yasa de bana.. Elin olma.. benim ol de.. Yeter ki de bunu bana.. Güc ver bana annem.. Evlenmeyi ben istedim, sen istemedin.. verme beni annem, gün yaklastikca senin kokuna hasret kalacagim diye agliyorum..Sen nasil dayanirsin buna.. Bensiz.. ben nasil dayanirim buna.. sensiz.. gecer mi günler annem, sabah olur mu annem..
Seviyorum onu, ama sen benim melegimsin.. yemedin bana yedirdin.. giymedin bana giydirdin.. senin hakkini nasil öderim ben, sana nasil layik olurum ben annem.
kizma bana annem, onu cok sevdim.. mutlu olursun insallah diyorsun bana.. ama sen olmadan hep bir yanim eksik kalacak annem...
sen cansin.. canimsin..