Kadınlar külübündeki arkadaşa mektup

ablam canım benim ne üzülüyorsun
sen hep bizim yanı başımızdasın
uzaktaki birine yazarsın
ne üzülüyorsun kıyamayız biz sana :1hug:
yanaklarından kocaman öpüyorum iadeli tahütlü
ay çok sulu oldukaydirigubbakcemile3

mektup yazın dedim uleyn beni ağlatın demedim ühü ühüüü bende senin yanaklarından öpüyorum gözleri yaşlı kendi genç üye sımaylı

esmer güzeli,çok güzel bir konu açmışın.a.s.
bende eski günlerdeki gibi mektuplaşmayı ele alacağım.

Satırlarıma başlarken ,bu mektubumu öncelikle kk'ya yazıyorum.
sevgili kk iyiki varsın iyiki seni bulmuşum,
Senin sayende burada çok değerli çok kaliteli arkadaşlar edindim,
Hiç bir arkadaşımı bende ayıramam hepsini çok çok seviyorum.
burada onlarla güldüm, onlarla ağladım ,onlarla büyüdüm ve onlarla olgunlaştım..(ammada çok onlarala kullanmışım):roflol:
mektubuma burada son verirken tüm arkadaşlarma selam ve sevgilerimi yollar,büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim yaşıtlarımı unutmadım yanacıklarınızdan öptüm bile.

Sevgili kk arkadaşım esmer güzeli..

Ne iyi ettin de beni buraya çağırdın...Çok güzel bir konu bulmuşsun gerçekten.Kutlarım...Eskiden ne kadar çok mektup yazardık arkadaşlarımıza tanıdıklarımıza...Bir gün elektronik ortamda bir mektup yazıp deklare edeceğimi düşünemezdim şahsen ben...Bu senin sayende oldu...
Kısa bir anekdot eski günlerden..Çocuktum okula gidiyorum öğremenimiz mektup yazma görevi verdi..Kime yazacağım, dayımın kızları var ..Aklıma onlar geldi ve yazıp yolladım..Sevgili Gülsen Nursen diya başlayıp devam ettim...Günler sonra onlardan cevap geldi...sevgili kuzenlerim bana arkadaşım diye hitabediyorlardı...Çok tuhafıma gitmişti hiç unutamadığım bir anı olarak kaldı bende..:bbo:

esmer güzeli beni taaa..... eskilere götürdün. bir zamanlar uzaklardaki eşimize dostumuza mektup yazardık. şimdi cep tlf. icat oldu mertlik bozuldu diyorum. bayramda seyranda ancak mesaj atar olduk. bilgisayarlar çoğaldı şimdide mail atıyoruz. onlarda kısa oluyor tabii.
ben sizleri tanıdığım için kendimi şanslı bilenlerdenim. mektubumu özel bir kişiye yazmak istemiyorum. hepinize yazıyorum. yani kk daki tüm arkadaşlarıma.
hepiniz benim evimde, hergün misafir oluyorsunuz. sizlerle gülüyor, sizlerle ağlıyorum. bilmediğim konuları sizlerden öğreniyorum. bana yanlızlığımı, üzüntülerimi unutturuyorsunuz. sizlerle hayata biraz daha tutunuyorum. manoton geçen emeklilik günlerimde bana yoldaş oldunuz. bende elimden geldiğince sizlerle bildiklerimi paylaşmaya çabaladım. eğer bazen sizleri gücendirdimse özür dilemeyi borç bilirim. ben sizleri çok sevdim. umarım uzun seneler hep birlikte oluruz. hepinizi çok seviyorum.

FirstLady

27.02.09 cuma

meraba canım

ılk once senı yanaklarından operek slm edıyorum...
bu mektubum (kk ya)
dokuz ay gıbı bız zaman olucakkı senı tanımam, keske daha once tanısaydım gecen zamana uzuluyorum bılıyomusun...
nasıl guzel nasıl cana yakın burası gırmeyen tatmayan bılemez anlatsam anlamaz..
hep dedıgım ıyıkı kk var.. ıyıkı var...
burda cok guzel vakıt gecırmekle bırlıkte cok sey ogrenıyorum ..hemde her konuda..cok guzel paylasımlar cok guzel arkadaslıklar varherkez harıka...burda ayırım yapmak ıstemedımkı yapamam cok deger verdıgım arkadaslarım var herkez kendını zaten bılıyo hepsını cok sevıyorum bana destek olan ıyı gunumde kotu gunumde herkeze sonsuz tesekkur edıyorum ..allah hersey gonullerıne gore versın ve hepımızın versın ısalah..her duamda hepsnı nıkıyle ısmıyle anıyorum..hepsı aklımda hıc bırını atlamıyorum..hele gunlukte bazen tanımadıgım ınsanlar bıle aklıma ıslıyo ve onlarıdfa saymadan gecemıyorum galıba buranın en guzel yanı bu ınsanlar kendılerınden bıse katabılıyolar buraya katabılıyoruz..samımıyetımızı ıctenlıgımızı duygumuzu acımızı tatlımızı paylasabılıyoruz..
satırlarıma son verızem artık ve tekrar herkezı cok sevdıgımı solemek ıstıyorum..
ıyıkı kk varsın hıc cıkma hayatımdan oldumu benı bırakma sakın sen bırakırsan sevdıgım herkezı kaybederım ve hıc bıseyımı paylasamam hıc bıseyıme care bulamam bılıysun dımı..
herkeze slm edder yanaklarından operım herkez kendıne ıyı baksın
en tez zamnada gorusmek uzere..
sevgıler....
ebru.e

:nazar:Sevgili KK arkadaşlarım;a.s.
Nasılsınız? Beni soracak olursanız sayenizde iyiyim. Ben isim belirterek ayırmak istemiyorum. Tabii ki benim için bir çok özel ve bizzat tanıştığım kişi var KK da ama ben hepinize her gün misafir oluyorum ya da sizi ağırlıyorum. Çok şeyler öğrendim, aklıma ne takılırsa buraya bakıyorum eskiden Meydan Larousse ansiklopedilerine bakardık. KK benim yaşayan kütüphanem sanki. Esmercim ne güzel topic açmışsın çok nostaljik olmuş.kaydirigubbakcemile5Ülkemin her yerinden bir çok kişiyle tanıştık. Yüzyüze tanıştığım KK üyeleri (Güneş55, March7,Sessizce,İzmirli,yengeçburcu,Nazlı,hakarka, red rose ve daha birçok arkadaşımŞeniz) gerçekten çok samimi ve candan insanlar, onlarla tanışmaktan çok memnunum.:sm_cool: İyi ki varsın KK, iyi ki varsınız tüm KK arkadaşlarım. Sizi seviyorum, ümitleriniz ve yaşam sevinciniz daim olsun.:1hug: :lepi:

mavice ye

sen bana derdimi sormasaydın sıradan bir arkadaşlağımız olabilirdi.. Girişkenliğin için teşekkür ederim,sıkıntılarımı dinlediğin için, bana moral verdiğin için, her zaman yanımda olduğun için... iyiki varsın iyiki dostumsun...

benim sitedeki sevdiğim dostlarım ve kardeşlerime mektup yazmama gerek yok hemen hergün onlarla görüşüyorum onlara karşı duyduğum sevgiyi fazlasıyla gösteriyorum
ben artık çeşitli sebeplerle siteye uğramayan ve çok özlediğim üyelere mektup yazmak istiyorum
sizi o kadar özlüyorumki bilemezsiniz lütfen arasırada olsa siteye girmeğe çalışın bu beni çok mutlu edecek böyle özlediğim o kadar çok üye varki hemen birkaç tanesini yazayım
tüliş, mirayım, lafael, sny, whitegirl, ayşecik, lokumprenses, ve daha niceleri
sizleri özledim ve çok seviyorum

mavice ye

sen bana derdimi sormasaydın sıradan bir arkadaşlağımız olabilirdi.. Girişkenliğin için teşekkür ederim,sıkıntılarımı dinlediğin için, bana moral verdiğin için, her zaman yanımda olduğun için... iyiki varsın iyiki dostumsun...

canım dostum çok şey paylaştık seninle sessiz sedasız... çok ortak olduk birbirimizin sıkıntısına... yeri geldi sen bana yeri geldi ben sana el verdik...belki reel tanışmıyoruz bir kere bile birbirimizin sesini duymadık ama yüreğinin sıcaklığını yinede hissedebiliyorum seninle yazışırkende dedim güzel yüreğinle tüm güzellikleri hakediyorsun rabbim en güzelinden bir kuzu vermiş sana dilerim yavrunla ve sevdiğinle bir ömür mutlu yaşa ve dilerim birgün mutlaka bir gün bir yerde yollarımız kesişir seninle.... can dostuma.s.

benimde siteden çok sevenim var ama hani mektupları yok üzüldüm:)
--------------eskileri yaşamak istedim eskilere gitmek istedim ben hala o sararmış eşimin bana yazmıiş olduğu mektupları sır gibi saklarım:)
çok güzel duygulardır bunların genclerinde yaşamısın istiyorum artıık sanalda olsa kk güzel hanımları ve dost olanlar sizlerin mektuplarınızı bekliyorum ve anılarınızıda nasıl tanıştınız onları paylaşmak güzel olacaktırrr

merhaba tüm dostlarıma.........
satırlarıma başlamadan önce hepinizi yanacıklarınızdan hasretle öperim
hani eskiden sorarlardı ya annen nasıl baban nasıl tüm ailen iyimi diye
ben siz bütün sevdiklerime soruyoruyum
hepiniz iyisiniz hoşsunuz ve mutlusunuzdur diye diliyorum
hepinizi çok seviyorum inanın kendimi sevdiğim kadar
kendimi ne kadar çok sevdiğimi beni tanıyanlar iyi bilir artık size olan sevgimide anlarsınız
anlamaz iseniz sorun tekrar ben anlatırım üşenmem
sayın kazene özellikle teşekkür ediyorum sizleri tanımam için böyle bir siteyi kurdukları için
ben mektup yazmayı sevmezdim diye biliyordum
ama bıraksalar sayfalar dolusu yazacak gibi geliyor şimdi
burda kurduğum dostluklar o kadar güzelki
burda bulduğum ve öğrendiğim herşey hayatıma o kadar çok şey katıyorki yazmakla bitirebileceğimi zannetmiyorum
neyse çenem düşmeden iyce susayım bari
satırlarıma şimdilik son verirken hepinizi seviyor ve sonsuz mutluluklar diliyorum
hoş ve şen kalın
yeni bir mektupta buluşmak üzere en güzel günler hepimizin olsun saygı ve sevgiyle hepinizi öpüyorum

BÜGÜN ANNEME YAZMAK ıSTEDıM
--------------cefakar fevekar anama
-------- canım ananm bügün anneler günü bir haftadır başladı annalar günü halbuki hergün analar hatırlansa demi ne güzel olurdu anam canım anam benim hem babam hemde anam
şimdi benim küçük kızım gibi oldun anam bende büyüdüm bende ana oldum anam seni çok iyi anlıyorum canım sağ oludukca seni kimseye bırakmam başımın üstünde yerin varrr bakarım sen bizi yoksulukla büyütün evlendirdin sen beş yavrunu her yere sığdırdın beş yavrun sana bakamazmı ananmmm BÜGÜN ANALAR GÜNÜ BENıM ANAMIN GÜNÜ OLMADIKıııı
çileli anam benim behtısız anammm sana ne yazsam hepside seni anlatır şimdi kadrin bilinyor ama yaşlandı gencken sende güzel yaşasaydın anam benim ALLAHIM seni bende almasın senin yokluğuna dağanmam:( sen benim için çok çok değerlisinnn hani bezen kızarım sana onuda affet anam bende ki sana kızmak değil abim ablam sitemdir anammm :)
---anam sana çok şeyler yazmak istiyorum ama şu an ağlıyorum yazamıyorum duygulandım hislendim
seni ben çok seviyorum :(
-----------HANı Bı SOZ VAR YA ANA BAŞA TAÇ ıMıŞ HER EVLAT ANAYA MUHTACMIŞŞŞ ben hala sana muhtacım canım anammmmeger şu göz yaşlarım dursa sana çok şeyler yazmak istiyorummm ama durmuyorki yaşlarım sulu kızın yine ağlıyorrrr anammm :(
seni çok çok operim annem bü anneler gününde yoksun burda bütün annelerin anneler GÜNÜ KUTLU OLSUN
--------------------------- çok sevdiğim bir iki mısraa
------------Ah anneciğim ah!
Sensiz bu dünyanın,
Ne cefası çekilir,
Ne sefası sürülür.
Biliyor musun anneciğim?
Sana kavuşmaktır artık tek dileğim;
Tek dileğim: ´ senin yanıda olmakkk´... -----

90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor! topiğindeki sıcacık arkadaşlarım a.s.

Düşünüyodum öyle aklıma geldi bi mektupta size yazim diye ama sayfayı açınca yazacak bişey bulamadım:sm_confused:

Çok teşekkür ediyorum hepinize yalnız bırakmadığınız için destek olduğunuz için.a.s.
İnşallah başarabildiğim gün bir mektup daha yazıcam

selam hanımlarrr
benim mektubum melek kız anneleri topiğndeki tüm dostlarımaa
ithafen yazılmıştır.................

canım dostlarım
benim gibi kız anası olan arkadaşlarım
eylül ayında ilk kk ya üye olup topiğe geldiğim andan beri
yeri geldi benimle üzüldünüz
yeri geldi benimle birlikte güldünüz
hepiniz benim hiç yüzyüze görüşmeyip ama tüm kalbimle sevdiğim dostlarımsınızzz
son bir aydan beri ben eğer sizler olmasaydınız hastaneye gidip geldikçe ağlamaktan başka bişey yapamazdım ama sizler benim derdime ortak,yüreğime su serpici oldunuz
hepiniz belki bir sürü insan bu sanal dostluğu anlamasa bile benim için yıllardır tanıdığım pek çok insandan daha değerlisiniz
umarım bende sizlere layık bir arkadaş olmuşumdurrr
hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öpüyorummmmmm

merhaba
kk güzel sayfası bügün babama yazmak istedimmmm
hiç mektup olmayan babamaa yazıyorummmm
hiç tanımadığım babamaaa
zalim almanyada ölen babamaaa
bügün babalar günü
ama benim için hiç kutlamadığım babalar günüüü hiç kullanmadığım baba kelimesi
hiç babalar gününü sevmezdim çünkü babam yok her yıl babalr gününde beni alırdı bi sızı gizli gizli ağlardım kime ne diye ağlıyorumki çünkü babam yok beni duymaz beni gormez ben onu hiç tanımdaımkiii
babam almanyada öldüğünde ben iki yaşında küçük minnacık bi kızdım
bilmiyorkiii babalar günüüü bana hep acı ve hüzün veriyor hatırlamak bile istemiyorum
hislerimi anlatamam tarifi bile yok sadece çok uzun yıllar oncesi bi acıııııııama hiç bitmeyen acııı
bügünn babalar günümüş babam benim sana sadece okuyacğım birtek şey var dua yerinde rahat uyu bu sana kızında ilk ve son olmayan mektubun olacakkk ah keşke olsaydınnnnnn
-------

Son düzenleme:
bu mektubumu izin verirseniz annem'e yazmak istiyorum..

Melegim benim.. insan degilsin sen.. meleksin sen..
Seni cok üzdüm biliyorum, ama seni herkesden cok seviyorum ben. Senin bir damla göz yasina kurban olurum ben canim annem.
Doyasiya sarilamiyorum sana, öpemiyorum seni istedigim kadar..Sevmiyorsun bu tür seyleri biliyorum.. Ama kokuna hasretim annem. Senin o kokun bana o kadar güc veriyor ki.. saclarini koklasam sabaha kadar, inan ki doyamam sana ben. Sen cok cektin, hala da cekiyorsun, keske seni mutlu edebilsem. Yüzünü güldürebilsem. Üzülme sen melegim ben varim..

Beni cok seviyorsun bunu biliyorum, öpmesende sarilmasanda koklamasanda gözlerinden bana olan sevgini görüyorum.. ama kim bilir kalbinde ne büyük bir sevgi tasiyorsundur benim icin.. Bazen düsünüyorumda, sen olmazsan ben ne yaparim? kimi kizdiririm? Kimi ummadigi anda gidiklarim? Kimi öpmek icin bin tane bahane ararim? kimin icin kisin sabah 5de arabayi temizlerim? Rahat gitsin diye ise? Kime ben, kizgin oldugumda, söyledikten sonra pisman olsamda, seni sevmiyorum derim? kime ezberledigim bütün dillerde seni seviyorum derim? Kime özel günler icin makyaj yaparim? Kimin kokusunu böyle icime cekerim?

Seni burda birakip gidecegim icin kendimi öyle suclu hissediyorum ki..Ikimiz vardik hep.. herseyi beraber yapardik.. Cuma günleri kiminle alisverise gideceksin artik annem? pazar günleri kimle kahvalti yapacaksin annem? Kim sirtini keseleyecek? Kim seni güldürecek? Kime soytari diyeceksin?

Evlenme de bana annem, gitme kal de bana.. Benimle yasa de bana.. Elin olma.. benim ol de.. Yeter ki de bunu bana.. Güc ver bana annem.. Evlenmeyi ben istedim, sen istemedin.. verme beni annem, gün yaklastikca senin kokuna hasret kalacagim diye agliyorum..Sen nasil dayanirsin buna.. Bensiz.. ben nasil dayanirim buna.. sensiz.. gecer mi günler annem, sabah olur mu annem..

Seviyorum onu, ama sen benim melegimsin.. yemedin bana yedirdin.. giymedin bana giydirdin.. senin hakkini nasil öderim ben, sana nasil layik olurum ben annem.
kizma bana annem, onu cok sevdim.. mutlu olursun insallah diyorsun bana.. ama sen olmadan hep bir yanim eksik kalacak annem...

sen cansin.. canimsin..

bu mektubumu dün kaybetiğim arkadaşıma yazıyorum
o şimdi yok melasef vefat etti :(
canım arkadaşım iyiki seni tanımışım iyiki sen benim haytımında vardın ve şimdi anıların kalacakkk
sen benim hiç unutamaçağım çok çok değerli ablamsın canımsın
ah sende bi helelık alsaydım ama bi türlü bu helalığı alamadım konduramıyorudm bu lanet hastalığı sana arkadaşım ablam benim :(
ölümünle yıktın biliyorun buraya yazdıklarımı okuyamacaksın ama biliyorum artık seni duymayacağım biliyorum sana hoş geldin diyemeyceğim biliyorum senin o güzel yanaklarında öpemeyceğim :(ya canım sana neler demek isterdim ama boğazımda düğümlendi bütün kelimeler kıslarına sarılırken senin kokunu aradım ama yok kokun yok olmuş:( senin ablan diyorki ben arkadaşın olurum ama olmaz senin yerini tutmazkiii sen canımsın ya bu kadar ah canım içi sen ne kadar doldurmuşunki benim kalbimiii
içim ağlıyor kan ağlıyor :( çok üzgünüm nasıl anlatsam seniki nasıl yazsam bilmiyorki bilyorum beni duyyorsun dün senin mazarına o güzel kendi ellerinle dikkiğin kırmızı güllerden koydum ağladım beni duyduğunu biliyordum
ah canım insan bu kadarmı iyi olur sen neden bu kadar iiyidinnn seni unutmaycağım hakkını helel et :(

canim esmer güzeli cok güzel bir konuya deginmissin gercekten artik mektup gibi unutulmaya yüz tutmus bir güzelligi bize hatirlattigin icin tesekkürler,yerimseniben ben kk daki bütün arkadaslarimi cok seviyorum hepsi dostum oldu Şeniz kk ile canim birtanem kusumun sayesinde tanistim Şeniz ve cok sevdim önceden bütün gün cok can sIkIntIsI cekerdim simdi kk ya giriyorum hic sIkIntim kalmiyor girmedigim zaman aklim devamli burda gercekten hepimiz cok güzel dostluklar kurduk cok güzel paylasimlarimiz oluyor zemuszemus bunun uzun senelerce sürmesini diliyorum :Saruboceq:ilk önce kk yi ve onun sayesinde tanidigim güzel insanlari cok sevdigimi söylemek istiyorum ,arkadasliklarin bir ömür boyu sürmesi dilegiyle :Saruboceq: öpüyorum herkeziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back