Kadınlar külübündeki arkadaşa mektup

sny ıma ; benim için ne kadar degerlı oldgunu anlatmama gerek varmı bılmıyorum bitanem
sen biliyosundur kereta:jeyyar:
ne zaman basım sıkıssa yanımdaydın ne zaman sen üzülsen yüregim acırdı:a015:
hayatımda yenı bisey olsa hemen heyecanla senı ararım
bu sene seni teyze yapmak nıyetındeyım ınsallah canımın yarısı:asigim:
seni cok seviyorum bitanem coook :asigim:
senağlama sen benim canımın en içisin biliyorsun değil mi :asigim: Allah tüm dileklerini kabul etsin senin :asigim: :Saruboceq: iyiki seni tanımışım meleğimmmmmmm :asigim: seni çok seviyorum :asigim:

senağlama sen benim canımın en içisin biliyorsun değil mi :asigim: Allah tüm dileklerini kabul etsin senin :asigim: :Saruboceq: iyiki seni tanımışım meleğimmmmmmm :asigim: seni çok seviyorum :asigim:

sen benım oyle bı parcam oldunkı sankı sana bısey olunca canım yanıyo:asigim:
sen hasta olunca bende kötü oluyorum o gunum kötü geciyo işte öyle bişeysin sen :asigim::asigim:

gözekim kankimi unutmuşum nasıl olurda böyle bişi yaparım aman yarabbim.
onu çok seviyorum memleketimin güzel hatunudur kendisi.
allahım ona şöyle çifter çifeter bebeler nasip eder inşallah.
smhsmh arkadaşım dostumada nasip etsin çok seviyorum ikisinide.
herşey gönlünce olsun gözek kankicim seni tanıdığıma çok ama çok memnunum.

benim icin baya degerli birileri var,
hemen bir iki mektupda biticek gibi degil.
ama mektup yazma özürlüyümdür.
basi olur sonu olmaz hic mektuplarimin...
bakalim karalicaz artik biseyler...

[canım BHK ben siteye ilk üye olup olayı çözmeye çalıştığım anlarda sen kendini bana yakın hissettiğini söylemiştin ya başta temkinli davranmıştım bilmediğim bi ortam sonra seni takip ederken anladımki sıcacık güzel yüreğin var
inşallah arkadaşlığımız sanla ortamdan çıkıp ebedi kalır
iyiki varsın tatlımmŞeniz

canım benim ya fıstığım..
yine duygulandırdın beni.:asigim:
KKda ilk ısındığım insandın sen.
hep pozitif,hep sevgi dolu,hep hatırnaz.
bir kaç gün haberleşemesek eksikliğini hissettiğim güzel insan.
Allahım gönlünün muradını versin.
umarım ikimizin de ankarada oluşunun hakkını veririz yakın zamanda.
bir ömür huzur ve mutluluk senin olsun inş tatlı arkadaşım..
connie_49.gif

Son düzenleme:
canım arkadaşım sevgili dostum bhk ve smhsmh sizi çok seviyorum. bhk seninle kk ilk günlerinde bir gerginlik sonunda tanıştık hatırlarsan iyikide
o gerginliği yaşayıp seninle dost arkadaş olmuşum. sırlarımı sorunlarımı çılgınlıklarımı
seninle paylaşabiliyorum ve en önemlisi bana sonsuz destek çıkmana binlerce kez
minnettarım. umarım bu arkadaşlığımız bir ömür sürer.
smhsmh arkadaşım canım benim senide bhk sayesinde tanıdım kalbinin ne kadar
temiz ve ne kadar düzgün bir insan olduğunu tanıyınca anladım. zaten bhk da abuk
sabuk insanlarla arkadaş olmaz zaten. senide çok seviyorum ve iyikide tanımışım.
umarım herşey gönlünce olur.
iyiki varsınız siz olmasanız ben ne yapardım kime çılgınlık yapardım kimin başına ekşirdim.

hihoyyyt :lepi: hihoyyyt:lepi: hihoyyyt

Perimm Elviram..
ne desem hangi birini anlatsam hissettiklerimin bilmiyorum.
"büyük dostluklar kavgayla başlar" teorisinin canlı ispatlarından biriyiz biz
bi kız kardeşe sahip olmanın güzelliğini yaşattın bana.
beraber üzüldük,beraber sevindik,beraber yaramazlık yaptık.
hem de ne yaramazlıklar
Laie_91B.gif

hamileliğimizi bile beraber yaşayıp,birer gün arayla doğum yaptık.
hepsi çok özel bunların benim için.
hızlı tren çalışmaya başlasın gör bak daha neler yapıcaz
viannen_102.gif

BİR GÜN KK DA DOLANIRKEN(GENELDE OYUN OYNARIM)
BİRAZ KİLO VEREYİM DİYE ARAŞTIRMA YAPIYORDUM

VEE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI GÖZÜME TAKILDI

PÜSKÜÜT ARKADAŞIM

ZAYIFLAMAK İSTEYEN VE KENDİ BAŞINA YAPAMAYAN BİZ BAYANLAR İÇİN BİR YARIŞMA DÜZENLEMİŞ

MUHTEŞEM BİR İNSAN SENİ TANIDIĞIMA ÇOK MUTLUYUM ÇUKULATALI PÜSKÜTÜM

SAYENDE BİR SÜRÜ GÜZEL BAYANLAR DAHA DA GÜZEL OLDULAR
KENDİLERİNE GÜVENLERİ VE AZİMLERİ SAYESİNDE HEPSİDE BİRER ÇITIR OLDU(VE HALA OLUYORLAR)

TEŞEKKÜR EDİYORUM PÜSKÜÜTÜM

SENİN ENERJİNLE BİR ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR OLDU(ÖZELLİKLE BEN)

TEŞEKKÜRLER TEKRAR CANIMa.s.a.s.a.s.:nazar:

Son düzenleme:
BİRGÜN KK ANKARA BULUŞMASINA GİDİYORUM VE ORADA BİR ARKADAŞIM DAHA OLDU(ÇOK HEMDE ÇOK ARKADAŞIM VAR KK DAN)

ELİNDE POŞETLER EŞİNİ KANDIRMIŞ VE BİZİM BULUŞMAMIZA KIRŞEHİRDEN GELMİŞ, GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR ACABA KİM KİMDİR DİYE DİKKATLE BİZLERİ SÜZÜYOR, BİRAZ ÜRKEK :utangac:BİRAZ HEYACAN VE SIMSICACIK BAKIŞLARIYLA BİZLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

İŞTE BU ARKADAŞIMIZ ESMER GÜZELİ O GÜN BUGÜNDÜR BENİM CANIM ARKADAŞIMDIR KENDİSİyerimseniben
SENİ İYİKİ TANIDIM ESMERİM GÜZELİM

GÜLEN YÜZÜN SOLMASIN CANIM ARKADAŞIMŞeniz:nazar:

EKİNNAZIMMM BU SANA
burayı gördüğmde biraz düşündüm ama çok değil hemmen sen geldin aklıma arkadaşım kk ya ilk üye olduğum zamanlar hep sohbete bakardım topiklere uğrazdım aslında kknın en güzel yerleriymiş topikler birgün pembe mavi patiklere bakıyorum o kadar güzel ciciler vardıki yazmadan geçemedim dream lover arkadaşımız saolsun bebeklerimiz ve biz topiğinede gel ortam çok güzel dedi oraya yazmaya başladım işte ekinnazımla orada tanıştım öyle sıcak öyle sevecen o kadar dostane bir yaklaşımı vardıki sanal dünyanın soğukluğundan bile hissediyordu insan bu sıcaklığı... her sıkıntımda yazdı bana hep çok sıcaktı mesajları çok seviyom onu bidenem benim yüz yüze hiç görüşmedik belki ama telefonda görüştük fıstığımla tam tahmin ettiğim gibi sesi bile sımsıcak canım benim iyiki tanımışım seni seninle yüz yüze görüşebilmeyi diliyorum seni ve kuzularını kucaklıyabilmeyi...... güzel yürekli arkadaşım benim Şeniz​

canım arkadaşım mavice yedelikafadulden
mektubunu okuyunca o kadar duygulandım ki anlatamam canım benim
senin için bu kadar önemli olduğumu özel olduğumu bilmiyordum.
inanki çok ama çok mutluyum senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için.
canımsın benimm.bursaya kardeşine geldiğinde ararım seni demiştim.kendi kendime dedimki niye
arasınki beni.ve birgün telefon çaldı efendim dedim ben mavice dedi nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum
bilemessin.iyiki tanımışım seni iyiki varsın bebeğimm.kaydirigubbakcemile5
inanıyorumki bir gün mutlaka yüzyüze görüşücez canım nbenim:içelim:
çok çok öpüyorum senii. yazan buzağınnnnnnnn
Şeniz

canım benim esmerim canısı üzüldüm grip olmuş onun için dua edecem çabuk atlatsın geçsin bir an evvel iileşsin çabucak gidip amaliyatınıda olsun canım arkadaşım benm görmesekde uzaktada olsa kkda ilk onu gördüm sevdim sıcak samimi hepiniz öylesiniz ama onun yeri başka özlüyom onu görmesemde duymasamda yakınımdada olsa onu bu kadar çok severdim onu gerçekten çokmu çok seviyorum sevecem
ask32.jpg

ŞİMDİ MEKTUBUMU SAHTE MIKTARA YAZIYORUM KALİMERAAAAAAAAAAAAAA

ONU İLK 06 OCAK 2007 YILINDA TANIDIM(YÜZ YÜZE) AMA DAHA ÖNCELERİ BEN OYUN OYNARKEN SÜREKLİ NİKİ HOŞUMA GİDERDİ

NEYSE KISMET 06 OCAK 2007 MİŞ, TABİ BEN İSMİ GİBİ(ÇİZGİ FİLİM KAREKTERİ) BİRİYLE KARŞILAŞACAĞIMI ZANNETTİM ZAYIF CİROZ BİRİNİ BEKLİYORDUM
NERDEEEEE HANIM MİNİ MİNNACIK TOMBUL SOSİS ÇIKTI KARŞIMA

AMA BİR KALBİ VAR KIZLAR İNANIN BÜTÜN KK DAKİ HATUNLARA YER VAR
SEVGİ DOLU, ESPİRİLİ VE SAHTE MIKTAR KENDİSİ(ASLI BENDE SAKLIDIR)

CANIM ARKADAŞIM 2 GÜNDE BİR SESİNİ DUYMASAM RAHATSIZ OLUYORUM

ONA TAKILMAK , ONUNLA ŞAKALAŞMAK ONU KIZDIRMAK İNANIN OKADAR ÇOK HOŞUMA GİDİYORKİ TARİFİ YOK.

BEN ONU NASIL SEVMEM DAHA YENİ TANIMIŞIM VE BİR ARKADAŞIMIZIN ANNESİ VEFAT ETTİ KK DAN ONA BAŞ SAĞLIĞI DİLEMEK İÇİN SÖZLEŞMİŞTİK VE BEN OYUN BOZAN HİÇ AKLIMIZDA YOKKEN O GÜN AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİM VE AMELİYATTAN ÇIKTIM BİR BAKTIM KARŞIMDA KALİMERA:1hug:
İNANIN O ANKİ DURUMU KELİMELERE DÖKEMİYORUM

KK BANA ÇOK AMA ÇOK ARKADAŞ KAZANDIRDI AMA KALİMERA BENİM İÇİN ÖZELİNDE ÖTESİNDE BİR DOST

CANIMMMMM SENİ ÇOK ÖZLEDİMa.s.
AMA YİNEDE KUSURA BAKMA SEN SAHTE MIKTARSIN, ÇÜNKÜ GERÇEĞİ BENİM :dilcikar:

06 OCAK 2007 YANİ AYNI GÜN NURŞEN ABLAMLA TANIŞTIM
SEVGİLİ ÖĞRETMENİM, HAYATINI YARDIMLARA ADAMIŞ YÜREĞİ KENDİNDEN ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK ABLACIM

DAHA BİR DEFA BİLE YÜZÜNÜ ASIK GÖRMEDİM, GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR VE HEPİMİZE SEVGİYLE DOKUNUYOR

ABLALARIN ABLASI SANA KELİMELER YETMİYOR NE DİYEYİMKİ BİZİMLE HASTANEDE SAATLERCE ANNEMİN AMELİYATTAN ÇIKMASINI BEKLEYEN VE O GÜNÜNÜ TAMAMEN BİZİM İÇİN AYIRAN ABLACIM HAKKINI HELAL ET

HEPİMİZİN ABLASI NURŞEN ABLACIM SENİ SEVİYORUUUUZZZŞeniz

sevgili kadınlar külübündeki en değerli arkadaşlarım
hanginizi yazayımki her biriniz birbirinzde değerlisiniz
bende sizleri tanıdığıma kendi adıma çok çok şanslığım
burası benim için bi okul oldu
bilmediğimi şeyleri sizlerde oğrendim bi nevi kendimi gelştirdim
kırşehirden kk buluşmaları olmasada beni ankaradaki arkadaşlarım daveti mest etti
ve ben bu sevgili arkadaşlarıma bağılyorum iyiki varsınız benim yanımda çok ozelsiniz
sizler benim gormediğim gormeden sevdiğim dostlarımsınız ama şimdi can kardeşlerim oldunuz burda mektubuma son verirken küçüklerin gözlerinde büyüklerin ellerinde operim buluşmak üzere mektuplarınızı bekliyorum renkli renkli olsun duygularınızzzzz

hıh bu topiğe gıcık oluyorum bir allahın kuluda bana mektup yazmamış uleynsenağlamananiknanik

Esmer güzeline
Sevgili esmer güzeli nasılsın iyimisin iyi olmanı cenabı allahtan dilerim,
canım ben kk yı nette gezinirken tesadüfen buldum ve tesadüfen burası nasıl bir yer diye bakınırken senle karşılaştım iyi kide karşılaşmışım
ne zaman canım sıkkın olsa pc geçiyorum
ve ilk bakyığım yer senin sayfan oldu iyiki varsın
arkadaşım sağlığının yerinde olmasına inan çok sevimdim allahım kimseleri o sıkıntıda koymasın,olanlarada yardım etsin
canım mektubuma son verirken cenabı allahımdan her iyi insana mutluluk, sağlık vermesi dileğiyle kendinize iyi bakın

hıh bu topiğe gıcık oluyorum bir allahın kuluda bana mektup yazmamış uleynsenağlamananiknanik

bak postacı geliyor slm veriyor herkez ona bakıyor merak ediyor :) (nerden aklıma geldiyse )üzülme canım ben seni tanımasamda mektup yazarım :)
canım nasılsın iyimisin inş iyisindir bizleri soracak olursan bizlerde iyiyiz
çocukların okulu dershanesi sınavları evin işi tıkırmıkır gidiyor hayat işte bu sene benim büyük oğlum ÖSS ye gircek evde onun stresi var ne çabuk geçiyor günler daha dün gibi oks hazırlandığı sene 4 yıl nasıl geçi vermiş inş allahım emeğini karşılıksız bırakmaz bizlerde hayat böyle işte sizler ne yapıyorsunuz inş iyisinizdir
mektubma burda son verirken herkeze slm lar kendinize iyi bakın hoşçakalın

bak postacı geliyor slm veriyor herkez ona bakıyor merak ediyor :) (nerden aklıma geldiyse )üzülme canım ben seni tanımasamda mektup yazarım :)
canım nasılsın iyimisin inş iyisindir bizleri soracak olursan bizlerde iyiyiz
çocukların okulu dershanesi sınavları evin işi tıkırmıkır gidiyor hayat işte bu sene benim büyük oğlum ÖSS ye gircek evde onun stresi var ne çabuk geçiyor günler daha dün gibi oks hazırlandığı sene 4 yıl nasıl geçi vermiş inş allahım emeğini karşılıksız bırakmaz bizlerde hayat böyle işte sizler ne yapıyorsunuz inş iyisinizdir
mektubma burda son verirken herkeze slm lar kendinize iyi bakın hoşçakalın
:1shok: beni neredeyse bütün türkiye tanıyor sen tanımıyormusun canım

neyseee mektubuna çok teşekkür ederim iyi sayılırım aslında en doğrusu içgüveysinden halliceyim
ÖSS stresinin ne demek olduğunu iyi bilirim çünkü 3 tane evladımda ÖSS denilen sınav canavarına girdi oğluna sınavda başarılar ve zihin açıklığı dilerim allah sanada ona destek olabilmek için güç versin kendine iyi bak hoşçakala.s.

Son düzenleme:

ablam canım benim ne üzülüyorsun
sen hep bizim yanı başımızdasın
uzaktaki birine yazarsın
ne üzülüyorsun kıyamayız biz sana :1hug:
yanaklarından kocaman öpüyorum iadeli tahütlü
ay çok sulu oldukaydirigubbakcemile3

Back