- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Ben nasıl yorum yapıyor muşun
Ve gelir beni siz varettiniz nidasiBen halkın kendiyim zaten.
Üzümlü ve cevizli olanını seviyorum benBasit bir memuruz yahu. Belediye ekmekten portakallı top ekmek de alıyoruz.
Insallah giydıgınız seyle mutludunuzdur.Benımkı pamuklu olmayınca alerjı yapıoKaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
Ağırbaşlı uslu.Ben nasıl yorum yapıyor muşun
Pişik olursunuz.Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
Kodummu oturtmali yorumlarBen nasıl yorum yapıyor muşun
Ağırbaşlı uslu.
Kendi başıma özerk bir yapıyımOle hatırlıyorum :):)Bak arkadasların nasıl şasırdı bu duruma.Grup mu kurdunuz dogru soyle
Yıl olmuş 2021 hala bu devirde don giyen mi varmış? Ne kadar banalKaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyımama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".
Ben yazdım valla bildiklerimi.Eee kim bu linççiler o zaman?
Herkes bir ağırbaşlı bir uslu
Ağırbaşlı uslu.
Hangisi hangisiiiiiiKodummu oturtmali yorumlar
şimdi aklıma takıldı gece gece.niye bu kadar eğitimle hala ortaokulda rehberlik öğretmenisiniz?sizce bu bir başarısızlık değil mi?bu siteyle uğraşacağınıza buna odaklansanızPişik olursunuz.
Amin amin cümlemiziNeyse konu sahibem iyi geceleryanlız olmadığımı bilmek de güzeldi vallahi mutlu oldum. O kesimden Rabbim bizi korusun
Benim dediğim.Hangisi hangisiiiiii
Oooooo linccimiymisizBir geyik topiği varmış, linçci tayfa hep oradaymış, onlar kendini biliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?