Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konuyu okumustum hayal dünyasında yasayan bi kizdi resmen mesela ona ne gibi ciddi yorum yapilabilir ki bi yerden sonra? Davranislari birbirini tutmuyordu. Ben konu sahibi gibi arada bir 1 2 konu okuyup duyar kasanları anlamıyorum. Gercekten burda vakit gecirip olaylari insanlari sürekli actiklari konulari görünce hak veriyorum. Gercekten magdur insanlar linclenmiyor bence. Ayrica gercek hayatımızda oldugu gibi burdada uslubu daha yumusak ve sert insanlar elbette olacak. Kimisi hayata daha duygusal bakar kimisi daha realistik bakar.

İyi de senin dediğin o kesim sadece karşı düşüncesini söylemiyor. Dalga geçiyor ve aşağılıyor hatta benim anlam veremedğim hayır yanlış anlaşıldı öyle değil diyosun ısrarla seni o yönden suçluyor. Yok yani öyleysemde evet öyleyim derim yani neyden ve kimdem çekineceğim ? Konu sahibine %100 katılıyorum. Benim de açılan konularda aynı fikre sahip olmadığım ve yorum yaptığm oldu ama dalga geçerek ya da aşağılarak değil .

Kaynatmayı anlamadım.Don demıssınız konu sahıbıne sız gıymıyormusunuz dedım :)
Kaynatmak; espiriler gulmeceler eglenmeceler. Evet "don" dedim. Ama genelde durduk yere "don" demem, bı altyapısı olmalı ki "don" demiş olmalıyım ama yine de çok merak ettiyseniz "hayır don giymiyorum".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…