- 3 Nisan 2014
- 36.133
- 147.293
- 798
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Vahşet ve vampirden sonra yeni bir terimimiz oldu kızlar koşun, akbaba
Dehb varsa demek hepsinde.Bunu da bi yerde ezberlettiler herhalde
Kime sorsam ay hiç dikkat etmedim diyor
Zoru seviyorum.ya ne yazsam bilemedimm.sadece pdr bitirseydiniz de çalışırdınız.
ben sizin takımdan değilim.bağımsız çalışıyorumAşkol benim gıybet team mi hesaba katmadın mı
Ne alaka diyeceğim de alıntıyla geri dönersiniz diye korkuyorumZoru seviyorum.
Biz siz oSen ben onlar
Onlar var ya onlar...Usanmadan soracağım
Kimler?
Kim bu onlar?
Akşam yemeği yaktımSen ben onlar
Sitede vakit geçirdikçe oyle olmadigini görüyorsun diyorum neresi zit?Başlık ve içerik zıt değil mi ya
Bunu da bi yerde ezberlettiler herhalde
Kime sorsam ay hiç dikkat etmedim diyor
valla öğretmeniz doktoruz mühendisiz hemşireyiz akademisyeniz avukatız.sandığınız gibi boş insanlar değiliz.ama psikoterapist yok aramızda o üzücü işteGigi sen de tam çekirdekli süper dedikoducu arkadaş havası var. Gerçek hayatta neredesiniz yahu!
Yasadıkların çok agır demedınmı .Benım sızın gıbı arastırmacı gazetecı yanım yok uzgunumBak aynısını yapıyorsun. Seninle ilgili bir kelime dahi yazmadım ama konu açıldığından beri kendini söylüyorsun. Yapma bunu. Senin sandığın gibi kimse sana takıntılı değil özellikle seni takip edip yorum yazmıyor
Göz ardı etseler de biri zorla gözlerine sokuyormuşBen sadece neden göz ardi etmediklerini anlamiyorum. Benim listemdede bir kac kisi var. Ne güzel görmüyorum onlari
Siz konu sahibinin diğer üyeliği misiniz?Sitede vakit geçirdikçe oyle olmadigini görüyorsun diyorum neresi zit?
Aboooo bunu sonra sorucaz seneSana gönderdim ya
Alzheimer olmuşsun bence doktora git
Bu kaniya nereden vardiniz?Siz konu sahibinin diğer üyeliği misiniz?
Vallahi daha yeni öğrendim. Hatta 2 3 kişiyi hemen gözardı ettim.Ben sadece neden göz ardi etmediklerini anlamiyorum. Benim listemdede bir kac kisi var. Ne güzel görmüyorum onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?