Anket Kadınlar Kulubü Yaş Ortalaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç yaşındasınız ?

• Ankete Katılan
    561
olmaya 3 ayim kaldi.Ama kendimi hic 30 gibi degilde 18lik hissediyorum ben yaaa.

Eyvah eyvah azınlıkta kalmışız..Ama insanın hissettiği yaş önemli değil mi?...:))

21e girdim...
Hesaplayınca 20 çıkıyor ama ben 21 demeyi tercih ediyorum:)

ben 25 yaşındayım bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar:teytey::sm_cool::dance::dance::dance:

Bende 29 yaşındayım..Ama daha küçük gösteririm 22 falan sanıyolar hep...:lepi:

18 yaşına yeni girdiğimde evlendim yani çocuk sayılırkene heey gidi yıllar hey...
vee şincik 32 yaşındayım bence kadının en güzel dönemi otuzlu yaşlar derlerdide inanmazdım cidden öleymş yaşayarak öğrendim...

her yaşın ayrı bir güzelliği var.34 yaşındayım.ve ben burada benden küçük olsun büyük olsun tüm üyelerle paylaşımdan çok memnunum kimi zaman moral bulup gülüyorum kimi zaman dertleşiyorum.kimi zamanda derdi olan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum.bu site bende hastalık haline gelid günde 1 kere olsun girmeden formlara göz atmadan uyuyamıyorum..arkadaşlar hepinizle tanıltığıma ben kendi adıma çok memnunum.

genç nesil çoğunlukta ama ankete göre orta nesil oluyoruz...

23 yasındayım tabı yılbasından sonra 24üm.....
orta yaş daha çokmuş yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…