Kekler - Pastalar Kadınlar Kulübü Konsept Pasta - Dr Oetker Krem Şanti Sponsorlugunda

Bu neeyyyyy gülüm hayattan soğudum muhteşem otesiii, zirve,Nirvana,himalaya sen harika şeyler yapiyorsun bebişim hic çekinme mükemmel, emeğine sağlık, çok uğraştın biliyoruz sana kırmızı yakışacak

ya çok teşekkür ederim beğenildikce daha da mutlu oluyorum ama olmazsa yıkılışım da büyük olacak

Uuuu bu neee mükemmel olmuş bu ben çekiliyorum emeğine saglık nesli süper yapmışsın

bu pastayı gerçekten çok beğendim... :) birincilik belli ellerine sağlık. yarışmada başarılar diliyorum neslim :)

Birinci belli zaten ciddi oy gelir,harikaydı o kadar emek var pastada.
Birincilik beni çok mutlu eder ama emeğimi görüp bunları yazmanız da çok değerli benim için...oylama değişiyor bazen ama gerçekten çok emek verdiğim bir işin takdir edilmesi gururlandırdı tabiki

Birincilik beni çok mutlu eder ama emeğimi görüp bunları yazmanız da çok değerli benim için...oylama değişiyor bazen ama gerçekten çok emek verdiğim bir işin takdir edilmesi gururlandırdı tabiki
Gerçek bu zaten,ortada verilen bir emek var uğraş var sonuçta.
Evet oylama değişebiliyor da,benim düşüncem açık ara 1.olacağınız.
Kim bu pastayı yapsaydı düşüncem aynı olurdu.

Gerçek bu zaten,ortada verilen bir emek var uğraş var sonuçta.
Evet oylama değişebiliyor da,benim düşüncem açık ara 1.olacağınız.
Kim bu pastayı yapsaydı düşüncem aynı olurdu.
İnşallah ben de çok isterim..heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…