• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Gecelerden qorxma, pencerende ulduz kimi parlayacağam, uzaqdayam deye yalnızsansa kölge kimi arxanda, nefes kimi içinde, can kimi yanındayam margaa bak sanadır bu :1::1::1::1::1: bakayım şu oyuna

Gecelerden korkma, pencerende yıldız gibi parlayacağım, uzaktayım diye yalnızsansa gölge gibi arkanda, nefes gibi içinde, can gibi yanındayımm...

Kız ben bunu sevgilime yazarım beee sen Margaya yazıyon :1::1::1:

Bak ya git at diyo resmen..
Birinizde dur desin len birinizde dur desin... ! :19::19::19::19:

Yok yaaa dur sensiz olamaz ki burasııı :17:

:1::1::1: Allah korusun ama gelmezsem siz öle diyin yinede belli olmaz hani :51:

Yani ola bilir dee diyosuuuunnnn :1:

hehe :1::1::1: zaten bütün planlar sende birimiz yuvadan sınır dışı edilecez ama bakalım :1::1::1:

Aman dur sınırdışı edilirsek almaz bi daha bizi :27::27:

Püf canım sıkıldı ya keyfim kaçtı biracık..
Ben uzanıyorum kızlar..

Nolduu ki sana :26:

Yok yaaa dur sensiz olamaz ki burasııı :17:

Yani ola bilir dee diyosuuuunnnn :1:

Aman dur sınırdışı edilirsek almaz bi daha bizi :27::27:

Nolduu ki sana :26:

kim kaçırdı keyfini :26: nereye ulan

Kimse kaçırmadı canım keyfimi , sadece aylık ağrılarımdan birine bi anda denk gelince biraz sinirlerim bozuldu..

Meraklanmışmı benim canım ay gızlarım oy oy..:17:

Yuh len ne çok konuşmuşsunuz okuym dedim okuyamadım bile o kadaar uzun dün ben nöbetten çıktım eve geldim öğlen üçte bi yattım bugün sabah sekie kadar neler olmuş tabi o arada neleer okuyamadım tabi çok uzun :1:

Öküzlee :47: gece gece hayırlı bi konudan konuşmazsınız zatin..

Hain hain planlar yapmışlar ya şunlara bakkkkk :19:

Ben sizin saçınızı başınızı yolmaz mıyım :20: Hem bi kere bana uyku ilacı vermenize gerek yok , iki akşamdır kahve içmediğim için , annemin yanında dizi izlerken uyuya kalıyorum..

Babamda il dışındaydı , oh yatakları öyle bi rahat ki babama mesaj çektim baba sen gelince benim yatağımda yatarsın diye:27:

Hahaha diip oldu kızım dedi :27::27:

The beyin , sen öğlen uyanmıycan mı , marga seni burda görmeyecek mi , o iğneyi almayacak mı , sana batırmayacak mı , sonra sen ağlamıycan mı , sonra sen bana bunun hesabını sormıycan mı , ben de sana alper tunga öldü mü demiycem mi he söyle :27::27::27::27::27:

Ahahah margaa bu siteye kesin bak sonrada bana cevap yaz taamm mııı :61:
Alper Tunga Öldü Mü ? :1::1:

Alp Er Tunga öldü mü
Issız acun kaldı mı
Felek öcün aldı mı
Şimdi yürek yırtılur

:1::1::1::1:

yavru dersaneye yazılmış hadi hayırlı olsun hangi dersane peki (senene:1:)

Ehe estapitipiti sen sorarsında söylemez miyim :9:
Vahap Yılmaz'a yazıldım :61:

Back
X