• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

dersanede disipline oluyor insan tatlım evde saldın mı kendini öyle gidiyor malesef çok iyi yapmışsın :)

20 Eylülde sınıf belirleme sınavı varmış yeaa ona çalışsam fena olmaz aslında uf şimdi unuttumki ben her şeyi gidicem en kötü sınıfa :26:

20 Eylülde sınıf belirleme sınavı varmış yeaa ona çalışsam fena olmaz aslında uf şimdi unuttumki ben her şeyi gidicem en kötü sınıfa :26:

22 gün falan var biraz çalışırsın hastaneden kurtulunca zaten hepsinin iyi olcağı düşünülemez herhalde millet yeni başlıyor sonuçta kötü sınıfa düşmezsin kuzum

Heeey napiyosunuzz ben burda aksiyonların içindeyim siz hiiiş konuşmayın ölee oturun gelin len buraya :D

iyiyim canım öyle bakınıyorum sınavları bölümleri araştıryorum :1::1::1: sen nasılsın?
ay geçen yıl gitmiştim acile bir çocuk getirmişlerdi intihar etmiş öyle üzüldüm ki ağlıycaktım orda :5:

İyiyim bebeğim ben :)
Hep geliyo ya öle..

Hangi bölümü istiyordun peki sagom ?
Kusura bakma ben geç yazıyorum hastanede oldugum için hastam oldukça yazamıyorum..

yok bebeim ne kusuru anlıyorum zaten
çok hedef değişen biriyim bir ay önce düşündüklerimle şimdi düşündüklerim birbirine tam zıt:1::1: ama kararımı verdim galiba artık bu kesin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği istiyorum bakalım artık :1::1:

yok bebeim ne kusuru anlıyorum zaten
çok hedef değişen biriyim bir ay önce düşündüklerimle şimdi düşündüklerim birbirine tam zıt:1::1: ama kararımı verdim galiba artık bu kesin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği istiyorum bakalım artık :1::1:

Kaç puanla atanıyolar peki öğretmenlik zor artık bee atanamıyolar ..

Back
X