- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Umarım canım benim baktım tek başıma olmayacak bu iş en iyisi böyle![]()
dersanede disipline oluyor insan tatlım evde saldın mı kendini öyle gidiyor malesef çok iyi yapmışsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım canım benim baktım tek başıma olmayacak bu iş en iyisi böyle![]()
dersanede disipline oluyor insan tatlım evde saldın mı kendini öyle gidiyor malesef çok iyi yapmışsın :)
20 Eylülde sınıf belirleme sınavı varmış yeaa ona çalışsam fena olmaz aslında uf şimdi unuttumki ben her şeyi gidicem en kötü sınıfa :26:
bakalım artık ne olacak bende bilmiyorum22 gün falan var biraz çalışırsın hastaneden kurtulunca zaten hepsinin iyi olcağı düşünülemez herhalde millet yeni başlıyor sonuçta kötü sınıfa düşmezsin kuzum
Heeey napiyosunuzz ben burda aksiyonların içindeyim siz hiiiş konuşmayın ölee oturun gelin len buraya![]()
aksiyon derken kuzu ne güzel bea hayatım çok monotonkimse yok bugün
ben dükkanı idare ediyom
![]()
Hastanedeyimde kuzu o bakımdannasılsın
iyiyim canım öyle bakınıyorum sınavları bölümleri araştıryorumsen nasılsın?
ay geçen yıl gitmiştim acile bir çocuk getirmişlerdi intihar etmiş öyle üzüldüm ki ağlıycaktım orda![]()
İyiyim bebeğim ben :)
Hep geliyo ya öle..
Ygs için mi ?
:26:
evet tatlım bu yıl oldu oldu seneye sınav değişiyor ya o ne öyle açık uçlu sorular o kadar konu var yani
aynen öyle kuzu tabiri caizse benimde eşek gibi çalışmam lazım bu sene :/
Hangi bölümü istiyordun peki sagom ?benimde valla canım çook çok çalışmak lazım![]()
Hangi bölümü istiyordun peki sagom ?
Kusura bakma ben geç yazıyorum hastanede oldugum için hastam oldukça yazamıyorum..
yok bebeim ne kusuru anlıyorum zaten
çok hedef değişen biriyim bir ay önce düşündüklerimle şimdi düşündüklerim birbirine tam zıtama kararımı verdim galiba artık bu kesin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği istiyorum bakalım artık
![]()
biri bana yardım edebilir mi :26: