Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Gecelerden qorxma, pencerende ulduz kimi parlayacağam, uzaqdayam deye yalnızsansa kölge kimi arxanda, nefes kimi içinde, can kimi yanındayam margaa bak sanadır bu :1::1::1::1::1: bakayım şu oyuna

Gecelerden korkma, pencerende yıldız gibi parlayacağım, uzaktayım diye yalnızsansa gölge gibi arkanda, nefes gibi içinde, can gibi yanındayımm...

Kız ben bunu sevgilime yazarım beee sen Margaya yazıyon :1::1::1:

Bak ya git at diyo resmen..
Birinizde dur desin len birinizde dur desin... ! :19::19::19::19:

Yok yaaa dur sensiz olamaz ki burasııı :17:

:1::1::1: Allah korusun ama gelmezsem siz öle diyin yinede belli olmaz hani :51:

Yani ola bilir dee diyosuuuunnnn :1:

hehe :1::1::1: zaten bütün planlar sende birimiz yuvadan sınır dışı edilecez ama bakalım :1::1::1:

Aman dur sınırdışı edilirsek almaz bi daha bizi :27::27:

Püf canım sıkıldı ya keyfim kaçtı biracık..
Ben uzanıyorum kızlar..

Nolduu ki sana :26:

Yok yaaa dur sensiz olamaz ki burasııı :17:

Yani ola bilir dee diyosuuuunnnn :1:

Aman dur sınırdışı edilirsek almaz bi daha bizi :27::27:

Nolduu ki sana :26:

kim kaçırdı keyfini :26: nereye ulan

Kimse kaçırmadı canım keyfimi , sadece aylık ağrılarımdan birine bi anda denk gelince biraz sinirlerim bozuldu..

Meraklanmışmı benim canım ay gızlarım oy oy..:17:

Yuh len ne çok konuşmuşsunuz okuym dedim okuyamadım bile o kadaar uzun dün ben nöbetten çıktım eve geldim öğlen üçte bi yattım bugün sabah sekie kadar neler olmuş tabi o arada neleer okuyamadım tabi çok uzun :1:

Öküzlee :47: gece gece hayırlı bi konudan konuşmazsınız zatin..

Hain hain planlar yapmışlar ya şunlara bakkkkk :19:

Ben sizin saçınızı başınızı yolmaz mıyım :20: Hem bi kere bana uyku ilacı vermenize gerek yok , iki akşamdır kahve içmediğim için , annemin yanında dizi izlerken uyuya kalıyorum..

Babamda il dışındaydı , oh yatakları öyle bi rahat ki babama mesaj çektim baba sen gelince benim yatağımda yatarsın diye:27:

Hahaha diip oldu kızım dedi :27::27:

The beyin , sen öğlen uyanmıycan mı , marga seni burda görmeyecek mi , o iğneyi almayacak mı , sana batırmayacak mı , sonra sen ağlamıycan mı , sonra sen bana bunun hesabını sormıycan mı , ben de sana alper tunga öldü mü demiycem mi he söyle :27::27::27::27::27:

Ahahah margaa bu siteye kesin bak sonrada bana cevap yaz taamm mııı :61:
Alper Tunga Öldü Mü ? :1::1:

Alp Er Tunga öldü mü
Issız acun kaldı mı
Felek öcün aldı mı
Şimdi yürek yırtılur

:1::1::1::1:

yavru dersaneye yazılmış hadi hayırlı olsun hangi dersane peki (senene:1:)

Ehe estapitipiti sen sorarsında söylemez miyim :9:
Vahap Yılmaz'a yazıldım :61:

Back
X