• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Kaç puanla atanıyolar peki öğretmenlik zor artık bee atanamıyolar ..

canım 60 65 alan rahat atanıyor pdr kadar ihtyaç olan bir bölüm araştırdımda öyle yani bende öğretmen olmak istiyorum ya pdr olacak ya din kültürü diğerleri dediğin gibi bitti pdr de çok zor ygs artı lys var mat 2 fazla yok bende okulla birlikte kazanamam onu

canım 60 65 alan rahat atanıyor pdr kadar ihtyaç olan bir bölüm araştırdımda öyle yani bende öğretmen olmak istiyorum ya pdr olacak ya din kültürü diğerleri dediğin gibi bitti pdr de çok zor ygs artı lys var mat 2 fazla yok bende okulla birlikte kazanamam onu

Hayırlısı olsun diyelim o zaman.. Nasıl çalısıyosun peki ? Sistemin ne ?

Ama sorun ne neden tartısıyosunuz ki :/
annemle aramız açık
onunla bu konuyu konuşuyorduk. Madem böyle yapacak doğurmasaymış beni dedim. ne olacaktı sen olmayınca dedi. birşey olmazdı başka birini bulur belkide mutlu olurdun dedim(hep onu mutsuz ettiğimden yakınır)
neler neler saydırdı bana. kafasızmışım yüzsüzmüşüm o beni seviyormuş ben ona neler diyormuşum bir sürü şey işte

en ufak birşeyi büyütüyor yetti artık yaa
ben benlikten çıktım bu adama tahammül edeceğim diye
aynı saygısız tavırlar

Ah bu saygısızlık çürütür sizi başka hiç bi şey yapmaz!
Konuş ona söyle böyle sürerse tahammül gücüm azalır ve bitiririm de.
Yetti bu saygısızlıkların mahalle arkadaşın değilim ben seninde.
De de de yani sende bir dolu şey söyle baktın olmuyor çabalasanda aynı böyle bi adamla ömür geeççmeezz !

Hayırlısı olsun diyelim o zaman.. Nasıl çalısıyosun peki ? Sistemin ne ?

şimdilik alışmaya çalışıyorum canım benim hatam şöyle oluyordu hep ilk başta çok güzel başlıyorum çok çalışıyorum ama sonradan bıkıp bırakıyorum hızlı koşan at çabuk yorulur bende öyle oluyodum :1::1: matematikle başladım işte gün geçtikçe arttırcam tempoyu zaten çalışmama gereken dersler türkçe tarih coğrafya matematik din kültürü ygs-4 ile alıyor sözel yani bakalım işte konuları bitirip sonra denemelere yoğunlaşacağım böyle

şimdilik alışmaya çalışıyorum canım benim hatam şöyle oluyordu hep ilk başta çok güzel başlıyorum çok çalışıyorum ama sonradan bıkıp bırakıyorum hızlı koşan at çabuk yorulur bende öyle oluyodum :1::1: matematikle başladım işte gün geçtikçe arttırcam tempoyu zaten çalışmama gereken dersler türkçe tarih coğrafya matematik din kültürü ygs-4 ile alıyor sözel yani bakalım işte konuları bitirip sonra denemelere yoğunlaşacağım böyle

Ya benim merak ettiğimde şu mesela senin bölüm mat türkçe tarih coğ. dan fazla net yapmanı gerektiriyo sanırım sen hiç fen bakmasan sadece bunları yapsan yeterli mi oluyo

en ufak birşeyi büyütüyor yetti artık yaa
ben benlikten çıktım bu adama tahammül edeceğim diye
aynı saygısız tavırlar

canım valla pişman olacaksın seni sevse zaten kıymetini bilir bu durum ikinizede zarar verir ben dedim sana daha öncede düzelmez hep böyle gider diye gerçekten öyle ama bu hep böyle gider :50:

Back
X