Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

yok yahu senin numaranı neden vereyim abime , işinde gücünde güzin abla olamayacak kadar yoğun bir adam benim abim Bugün tesadüf bir boşluğuna sen denk geldin
bunları dinlemediğimi biliyorsun ..

yok yahu senin numaranı neden vereyim abime , işinde gücünde güzin abla olamayacak kadar yoğun bir adam benim abim Bugün tesadüf bir boşluğuna sen denk geldin
bunları dinlemediğimi biliyorsun ..

İşine baksın o abin ..

Bende uyuz olup aramadım seni birdaha..

Zaten hallettik , dedim ya dün başım çok ağrıyordu . Uyuyacam diyip yattığım için ilgisiz alakasız ilan etti beni..
Gerçekten çok başım ağrıyordu gecenin 3 buçuğunda konuşuyoruz..

İşte ben seninle konuşabilmek için onca fedakarlık yapıyorum ama sen öyle değilsin gibilerinden laflar etti..

Yani şöyle diyim,3 senelik ilişkimizde daha ilk defa müsade isteyip uyumak istedim..

Yani yanlış anlaşılmalardan doğan bi tartışmanın kurbanı olduk bugun..

tartışmaya bahane mi arıyorsunuz kızım
Benimde dün gece çok başım ağrıyodu nasıl uyuduğumu anlamadım bile..
Tabi cancağzım yine oyun oynuyodu saatler sonra benden ses çıkmayınca mesaj attı aradı uykumun en güzel yerine etti ..
Uyuduğumu söyledim bugün 4 e kadarda hiç konuşmadık ama kavgada etmedik ve ben ağlamadımda
O değilde ağlarken kedi gibi çıkıyo sesinn

Tartışmaya bahane aramıyoruz ki..
Uykusuzluk onun başına benimde başıma vurunca doğal olarak böyle sorunlar yaşıyoruz..
Aman neyseki hallettik..

Haha , bugun ağlamadım da diyo..

Kız sen çocuğun gece arayacağını biliyosan niye erkenden uyuyup gece konuşmaya hazır bi şekilde beklemiyorsun
Ne oynuyor senin ki *

Online oyunlara sarmış anlaşılan..

O oyunlardan bende çok çektim.
Bizim ki sabahlara kadar oynardı hatta gecenin bi yarısında çocuklarla mikrofondan oyun hakkında konuşurlardı hiç unutmam..
Yeter artık uyuyamıyorum, yatıp uyusana diye bi bağırıyordum anca giriyodu yatağına

Ya kedi deme kedi diyince içim cız etti..

Yahu beslediğim kedilerin nereye gittiğini bilmiyorum
Bir tanesini bulabildim..

Analarının peşini takılıp başka bi yere gittiler herhalde

len telden giriyorum alıntı yapmak zor oluyo .d hemsireym marga ben :)) dershaneye yazilicam bu sene o yuzden isi bbırakıyorum ama öldüm resmen bitirdi bu hastane beni

Kız benim az bira zar zor yaptığım rekorlarım hangi ara kaybolmuş inan farkında bile değilim..

Geçen biri olunca özel mesajla bildirim yapılıyordu

Şimdi yapılmıyo mu ?

Yapiliyo yapildigi icinde rekabet ve cinnet gecirtiyo
Her hafta sifirlaniyor diye biliyorum rekorlar

hahaha yazık saygın alışık onla beraber yapıyoruz gelince zaten aman yaaa dikkat etsinde ben almamazlık yapmıyım onu pehhh

Bi ömür boyu pizza yiyip viski içemezsiniz ezgi.

Biran önce yemek yapmayı öğren..

Öyle dudak bükmekle kurtulamazsın bu mutfak işlerinden seni seni

bak yaaa buraya giriyorum bişeyler yazmak okumak için altta markafoni falan çıkıyo alışveriş yapıyorum sonra paralarım bitiyo kk bu huyunu sevmedim koymasın reklamlar

len telden giriyorum alıntı yapmak zor oluyo .d hemsireym marga ben :)) dershaneye yazilicam bu sene o yuzden isi bbırakıyorum ama öldüm resmen bitirdi bu hastane beni

Ay anam sen hemşire misin..
Bizde ezginin kolundaki dövmelerle dalga geçerken sohbetimiz hemşirelere değinmişti..

Küçükken beni sağlık ocağıan götürdükklerinde hemşireye beddua edip tepine tepine kaçmışım..
Sonra hemşire abla gelip gönlümü almıştı

Bi hemşireye bunları anlatmak ne kadar doğru bilemiyorum

Gel beni cıs yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…