Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Yükselenlerden yırtıyorsunuz siz..

Gel canım hoşgeldin..

Şu bahsettiğin mevzuyu ne yaptın düşündün mü..

Bi sonuca vardınız mı ?

hoşbulduk canım :))
düşünecek bir şey yok ki ukala kendini beğenmiş ne yaptığı belli değil ben onunla mı uğraşcam bu yaştan sonra marga
yazdıklarını düşündüm bir daha öyle konuşursa tavrımı koycam bende sanki dersin ben ona kaldım daha beni kimse almaz ondan başka

o zaman geç saatlerde konuşmayın
Zaten konuşabilseydim boşyere ağlıyosun halldersiniz diyecektim ama diyemedim ya la
Valla sormadım ne oynuyosun diye , gece gündüz oynuyo onu beklersem bende sabahlamak zorunda kalırım hiç gereği yok
Gayet iyiyiz karışmıyorum , bakalım okul dışında bir seçenek daha çıktı önümüze eğer düşündüğümüz gibi olursa rahatlıycaz margam dua etmeye devam

Bi ömür boyu pizza yiyip viski içemezsiniz ezgi.

Biran önce yemek yapmayı öğren..

Öyle dudak bükmekle kurtulamazsın bu mutfak işlerinden seni seni

istediğimde yapıyorumda öyle her allahın günü canım istemiyor allahtan saygında öyle canım o konuda hergün evde yemek yemek olmaz bizde kızıım dışarda yemek yemek falan evdede haftanın 2 3 günü ondada beraber yapıyoruz o işten gelince ay bak anılarım deprestiiii had be cumartesi olsunda saygına viski içircem söyledim tamam içelim aynen dedi kalcam ya ben otelde otelde viski falan içicez 5tede girer artık içeri öyle hahahah

Ben senin yerinde olsam birdahalık bi mevzu yaşamazdım..

Yani gerçekten yazdıklarında sana resmen dönüp dolaşıcan yine bana geliceksin dert yancaksın demeye getirmiş be sago..

ben dedım bak hemsıre bısey vardır dıye ayy ne guzel ya herkes var burda huhuww

Askerinin uykusu yoksa senin de olmaz bu böyledir kuzum

Kızım niye ne oynadığını sormuyordun, insan hiç yoktan bi oyun muhabbeti açar..

Hangi klandasın level kaçtasın pazarda napıyosun falan diye sorular sorsaydın

Ben senin yerinde olsam birdahalık bi mevzu yaşamazdım..

Yani gerçekten yazdıklarında sana resmen dönüp dolaşıcan yine bana geliceksin dert yancaksın demeye getirmiş be sago..

ya haklısın aslında ama bir daha öyle derse kızıp bağırıp çağırayım istiyorum sonrada konuşmayı kesecem zaten kimlerle uğraşıyorum ya ne acılardan geçmişim seninlemi başedemiycem ben ben umut falan vermedim yemnle kendi kendine bir havalara girmiş

Askeriyede kusarsa anlaşılır benden söylemesi..
Dikkat etsin

Gerçi saygının bünye viskiye alışık gibi duruyor, ha ama ağzı kokarsa hastaneden alkol raporu çıkarsa vay halinize..

vurdulu kırdılı saçma sapan bir oyun oynuyo ve ben anlamıyorum sorsam sen nerden biliyosun lan diye bakacak suratıma
Benim herifte asker olunca anlarım sizin durumunuzu

E kız çocuk zaten son mesajında eyvallah öyle olsun diyip sana alınıp gitti..
Bunu diyen insan bir daha sana yazar mı ki ?

vurdulu kırdılı saçma sapan bir oyun oynuyo ve ben anlamıyorum sorsam sen nerden biliyosun lan diye bakacak suratıma
Benim herifte asker olunca anlarım sizin durumunuzu

Hahaha Nerden biliyorsun derse araştırdım dersin..

Seninki askere gittiğinde görücem ben seni , her gün sinirli sinirli gelir bana patlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…