- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yükselenlerden yırtıyorsunuz siz..
Gel canım hoşgeldin..
Şu bahsettiğin mevzuyu ne yaptın düşündün mü..
Bi sonuca vardınız mı ?
o zaman geç saatlerde konuşmayınTartışmaya bahane aramıyoruz ki..
Uykusuzluk onun başına benimde başıma vurunca doğal olarak böyle sorunlar yaşıyoruz..
Aman neyseki hallettik..
Haha , bugun ağlamadım da diyo..
Kız sen çocuğun gece arayacağını biliyosan niye erkenden uyuyup gece konuşmaya hazır bi şekilde beklemiyorsun
Ne oynuyor senin ki *
Online oyunlara sarmış anlaşılan..
O oyunlardan bende çok çektim.
Bizim ki sabahlara kadar oynardıhatta gecenin bi yarısında çocuklarla mikrofondan oyun hakkında konuşurlardı hiç unutmam..
Yeter artık uyuyamıyorum, yatıp uyusana diye bi bağırıyordum anca giriyodu yatağına
Yapiliyo yapildigi icinde rekabet ve cinnet gecirtiyo
Her hafta sifirlaniyor diye biliyorum rekorlar
Bi ömür boyu pizza yiyip viski içemezsiniz ezgi.
Biran önce yemek yapmayı öğren..
Öyle dudak bükmekle kurtulamazsın bu mutfak işlerinden seni seni
hoşbulduk canım :))
düşünecek bir şey yok ki ukala kendini beğenmiş ne yaptığı belli değil ben onunla mı uğraşcam bu yaştan sonra marga
yazdıklarını düşündüm bir daha öyle konuşursa tavrımı koycam bende sanki dersin ben ona kaldım daha beni kimse almaz ondan başka
Nurten sen ve the beyin baya hırslı bi şekilde ilerliyorsunuz anlaşılan
Ortak oynadığnız bi oyun var mı hanginiz önde
benim olsa yeterdi ama değil ameleyim daa ben beslemeyimm gıığğğSenin kendine ait dükkanın var neyine yetmiyo len
Babam pcden kalksa daha cokk oynicam .dNurten sen ve the beyin baya hırslı bi şekilde ilerliyorsunuz anlaşılan
Ortak oynadığnız bi oyun var mı hanginiz önde
Ay anam sen hemşire misin..
Bizde ezginin kolundaki dövmelerle dalga geçerken sohbetimiz hemşirelere değinmişti..
Küçükken beni sağlık ocağıan götürdükklerinde hemşireye beddua edip tepine tepine kaçmışım..
Sonra hemşire abla gelip gönlümü almıştı
Bi hemşireye bunları anlatmak ne kadar doğru bilemiyorum
Gel beni cıs yap
o zaman geç saatlerde konuşmayın
Zaten konuşabilseydim boşyere ağlıyosun halldersiniz diyecektim ama diyemedim ya la
Valla sormadım ne oynuyosun diye , gece gündüz oynuyo onu beklersem bende sabahlamak zorunda kalırım hiç gereği yok
Gayet iyiyiz karışmıyorum , bakalım okul dışında bir seçenek daha çıktı önümüze eğer düşündüğümüz gibi olursa rahatlıycaz margam dua etmeye devam
Babam pcden kalksa daha cokk oynicam .d
Ben senin yerinde olsam birdahalık bi mevzu yaşamazdım..
Yani gerçekten yazdıklarında sana resmen dönüp dolaşıcan yine bana geliceksin dert yancaksın demeye getirmiş be sago..
istediğimde yapıyorumda öyle her allahın günü canım istemiyorallahtan saygında öyle canım o konuda hergün evde yemek yemek olmaz bizde kızıım dışarda yemek yemek falan evdede haftanın 2 3 günü ondada beraber yapıyoruz o işten gelince ay bak anılarım deprestiiii had be cumartesi olsunda saygına viski içircem söyledim tamam içelim aynen dedi kalcam ya ben otelde otelde viski falan içicez 5tede girer artık içeri öyle hahahah
Nurten varya nurten surekli pesimde ama beni gecemiyo
Askerinin uykusu yoksa senin de olmaz bu böyledir kuzum
Kızım niye ne oynadığını sormuyordun, insan hiç yoktan bi oyun muhabbeti açar..
Hangi klandasın level kaçtasın pazarda napıyosun falan diye sorular sorsaydın
Sasa mesaj bekliyorum senden .d alti aylik rapor .d
bi geçerse görürüm ben seni gece bende başlayayım senin oynadığın oyunlara bi dadanayım
ya haklısın aslında ama bir daha öyle derse kızıp bağırıp çağırayım istiyorum sonrada konuşmayı kesecem zaten kimlerle uğraşıyorum ya ne acılardan geçmişim seninlemi başedemiycem benben umut falan vermedim yemnle kendi kendine bir havalara girmiş
vurdulu kırdılı saçma sapan bir oyun oynuyo ve ben anlamıyorum sorsam sen nerden biliyosun lan diye bakacak suratıma
Benim herifte asker olunca anlarım sizin durumunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?