• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Bana mı öyle gedi bilmiyorum ama senin bi aşkım diyişin çok bi farklı..

Harbiden askım diyorsun kız s ile diyorsun ş ile değil

Tabi öyle yapıcan , zaten film hakkında önceden bi araştırma yapmamıştır da..
İşte internette gördüm çok övdüler falan dersin..

Çocuk beşiktaşlı olup çıkıyormuş düşünsene..:27::27::27::27:

gs takıntısı falan yok zaten gelınce ben zaten onu bjk yaparım problem yoks :D ugrasmadım bugune kadar fanatık degıl cunku o :D
yazarken oyle oldugundan sana oyle gelıyordur :D :9:

besiktasin_su_anda_ki_en_kilit_oyuncusu_atibadir_1377012431.jpg

Beşiktaş Kulübü eski oyuncusu İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Üzülmez, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-BU KAYNAK BİZLERİ SEVİNDİRDİ-

Vodafone ile imzalanan sponsorluk anlaşmasına değinen İbrahim Üzülmez; "Vodafone ile yapılan sözleşmenin miktarının az ya da çok olması hakkında yorum yapamam ama maddi anlamda sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz şu zamanlarda Beşiktaş'ın içerisine giren bu kaynak bizleri sevindirdi. Umarım yapılan bu anlaşma sonucunda önümüzdeki dönem için planlı ve programlı bir harcama yaparak çok güzel işlere imza atılır" dedi.

-BEŞİKTAŞ'IN KİLİT OYUNCUSU ATIBA'DIR-

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşılaşmasında sergilediği performansı değerlendiren Üzülmez; "Beşiktaş'ın şu anda ki en kilit oyuncusu Atiba'dır. Atiba, Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu. Özellikle stoperler ile arasındaki diyaloğu çok iyi kuruyor. Beşiktaş'ta çok faydalı işler yapıyor. Beşiktaş takımı, Trabzonspor karşılaşmasında çok üst düzey futbol ortaya koyamasa da, mücadele anlamında baktığımız zaman saha içerisinde oyuncuların istek, mücadele anlamında çok iyi olduklarını gördük. Olcay, geçen seneki gibi hareketli. Güzel de bir gol attı. Beşiktaş, hazırlık maçlarına göre biraz daha iyiydi, beğendim. Önümüzdeki maçlarda eksikliklerini giderip daha iyi olacaktır. Rakipler, kaliteli oyuncular transfer etti. Her zaman söylediğim gibi, kaliteli oyunculardan ziyade, kaliteli takım olursanız hedefe varırsınız. Beşiktaş'ta oyuncular oyun içerisinde birbiri ile yardımlaşarak oynuyor. Bu sezon Beşiktaş'ın en büyük avantajı bu olacaktır. Yeteneğinin yanında futbolcular sahaya yüreğini koyarsa Beşiktaş takımı adından çok söz ettirir" dedi.

-BEŞİKTAŞ'IN İYİ BİR SOL BEKE İHTİYACI VAR-

Beiktaş'ın sol bek sıkıntısı yaşadığını dile getiren İbrahim Üzülmez; "Beşiktaş'ın sol bek sorunu var. Beşiktaş'ın amacı, hedefe oynamaktır. Dolayısıyla günümüzde sol bek ya da sağ bek oyuncularının ofansif yönü de olmalıdır. Şu anda o bölgede oynayan Ersan Adem Gülüm kötü değildi. İyi niyeti ile mücadele etti. Fakat genel anlamda baktığımız zaman Beşiktaş'ın iyi bir sol beke ihtiyacı var. Laf olsun diye sol bek transferi yapılmamalı. Geçen sezon İBB'den Gökhan Süzen'i aldılar ve o bölgeye ilaç olamadı. Benim de ondan beklentim vardı. Sağ tarafta Serdar Kurtuluş kendini geliştirdi. Karşılaşmalarda oldukça istekli oynuyor. Sol tarafa da iyi bir sol bek alınırsa Beşiktaş takımı daha başarılı olacaktır" dedi.

-BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ CİDDİYE ALMASI GEREKİYOR-

Beşiktaş'ın Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Tromso ile oynayacağı karşılaşma hakkında ise Üzülmez; "Tromso maçında sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ın kadrosu bu takım üzerindedir. Ancak Beşiktaş'ın da sıkıntı yaşamaması için rakibi ciddiye alması gerekiyor. Geçmişte bunun sıkıntılarının yaşandığını gördük. Beşiktaş takımı rakibi ciddiye aldığı takdirde bu turu rahat geçecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

"Beşiktaş'ın şu anda ki en kilit oyuncusu..." | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

O kapat diyen kimdi abin miydi :27:

Allahtan o an meşgundün yoksa susmak bilmezdim biliyorsun demi..

evet kapat kapat ayıp dedi :1:
Ama sen öyle kaptırmıştın ki kendini duymadın :1:
1 saat sinirden başım ağrıdı yemin ediyorum , e he dnlemek istiyorsun (çaktırmadan!) hem hopörleri açınca ayıp diyorsun :1:
Dinlemeye çalışman ayıp değil mi ağabeeeyy :52:

evet kapat kapat ayıp dedi :1:
Ama sen öyle kaptırmıştın ki kendini duymadın :1:
1 saat sinirden başım ağrıdı yemin ediyorum , e he dnlemek istiyorsun (çaktırmadan!) hem hopörleri açınca ayıp diyorsun :1:
Dinlemeye çalışman ayıp değil mi ağabeeeyy :52:

Ne lan o abin güzin ablalığa mı merak sardı..

Bi konuşturmadı bizi , kırk yılın başında bi derdim oluyo içimi dökmek için arkadaşımı arıyorum..
Onunda abisi başıma bela oluyo

Vay benim halime..
Dinledi peki anladı mı derdimin ne olduğunu :27:

Hep sen niye açıyosun öküz !

Ne lan o abin güzin ablalığa mı merak sardı..

Bi konuşturmadı bizi , kırk yılın başında bi derdim oluyo içimi dökmek için arkadaşımı arıyorum..
Onunda abisi başıma bela oluyo

Vay benim halime..
Dinledi peki anladı mı derdimin ne olduğunu :27:

Hep sen niye açıyosun öküz !
ahahah keşke ona vereydim telefonu derdini dinlerdi çözümde bulurdu bana buluyo :1:
Ağlayarak anlattığın için anlamadı sümüklüüü :27:

ahahah keşke ona vereydim telefonu derdini dinlerdi çözümde bulurdu bana buluyo :1:
Ağlayarak anlattığın için anlamadı sümüklüüü :27:

Hele bi verde numaramı senin kafanı kırmıyor muyum gör

Benim kartal kanatlarını çırpa çırpa gelir senin saçını başını yolar tağam mı :47:

Al lan..

Bu şarkı benden sana gelsin !:27::27:

[video=youtube;LUj4NXPxAg4]http://www.youtube.com/watch?v=LUj4NXPxAg4[/video]

Bu arada neler yaptın bakayım..

Off ya kizim isi birakiyorum daha laf ediyosun aaa cok ayip .d

Kız dört günden işi bırakıyorum diyorsun hala mı bırakamadın hı :27:

Bi kerede şuraya oh ulan işten çıktım sonunda diye sevine sevine gelsen saçlarımı kesicem :9::9:

Ama hala çalışıyorsun anlaşılan :9:

Ne iş yapıyordun sen ?

Back
X