• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Yükselenlerden yırtıyorsunuz siz..

Gel canım hoşgeldin..

Şu bahsettiğin mevzuyu ne yaptın düşündün mü..

Bi sonuca vardınız mı ?

hoşbulduk canım :))
düşünecek bir şey yok ki ukala kendini beğenmiş ne yaptığı belli değil ben onunla mı uğraşcam bu yaştan sonra marga :1::1::1:
yazdıklarını düşündüm bir daha öyle konuşursa tavrımı koycam bende sanki dersin ben ona kaldım daha beni kimse almaz ondan başka :1:

Tartışmaya bahane aramıyoruz ki..
Uykusuzluk onun başına benimde başıma vurunca doğal olarak böyle sorunlar yaşıyoruz..
Aman neyseki hallettik..

Haha , bugun ağlamadım da diyo..

Kız sen çocuğun gece arayacağını biliyosan niye erkenden uyuyup gece konuşmaya hazır bi şekilde beklemiyorsun :27:
Ne oynuyor senin ki *

Online oyunlara sarmış anlaşılan..

O oyunlardan bende çok çektim.
Bizim ki sabahlara kadar oynardı :27: hatta gecenin bi yarısında çocuklarla mikrofondan oyun hakkında konuşurlardı hiç unutmam..
Yeter artık uyuyamıyorum, yatıp uyusana diye bi bağırıyordum anca giriyodu yatağına :27::27:
o zaman geç saatlerde konuşmayın :1:
Zaten konuşabilseydim boşyere ağlıyosun halldersiniz diyecektim ama diyemedim ya la :52:
Valla sormadım ne oynuyosun diye , gece gündüz oynuyo onu beklersem bende sabahlamak zorunda kalırım hiç gereği yok :1:
Gayet iyiyiz karışmıyorum , bakalım okul dışında bir seçenek daha çıktı önümüze eğer düşündüğümüz gibi olursa rahatlıycaz margam dua etmeye devam :16:

Bi ömür boyu pizza yiyip viski içemezsiniz ezgi.:27:

Biran önce yemek yapmayı öğren..

Öyle dudak bükmekle kurtulamazsın bu mutfak işlerinden seni seni :20::20:

istediğimde yapıyorumda öyle her allahın günü canım istemiyor :D allahtan saygında öyle canım o konuda :D hergün evde yemek yemek olmaz bizde kızıım dışarda yemek yemek falan evdede haftanın 2 3 günü :9::9: ondada beraber yapıyoruz o işten gelince ay bak anılarım deprestiiii had be cumartesi olsunda saygına viski içircem söyledim tamam içelim aynen dedi kalcam ya ben otelde otelde viski falan içicez 5tede girer artık içeri öyle hahahah :9::9:

hoşbulduk canım :))
düşünecek bir şey yok ki ukala kendini beğenmiş ne yaptığı belli değil ben onunla mı uğraşcam bu yaştan sonra marga :1::1::1:
yazdıklarını düşündüm bir daha öyle konuşursa tavrımı koycam bende sanki dersin ben ona kaldım daha beni kimse almaz ondan başka :1:

Ben senin yerinde olsam birdahalık bi mevzu yaşamazdım..

Yani gerçekten yazdıklarında sana resmen dönüp dolaşıcan yine bana geliceksin dert yancaksın demeye getirmiş be sago..

Ay anam sen hemşire misin..
Bizde ezginin kolundaki dövmelerle dalga geçerken sohbetimiz hemşirelere değinmişti..

Küçükken beni sağlık ocağıan götürdükklerinde hemşireye beddua edip tepine tepine kaçmışım..:27:
Sonra hemşire abla gelip gönlümü almıştı :27:

Bi hemşireye bunları anlatmak ne kadar doğru bilemiyorum:30:

Gel beni cıs yap :27::27::27::17::17::17:

ben dedım bak hemsıre bısey vardır dıye :9::9::9: ayy ne guzel ya herkes var burda huhuww :9::9:

o zaman geç saatlerde konuşmayın :1:
Zaten konuşabilseydim boşyere ağlıyosun halldersiniz diyecektim ama diyemedim ya la :52:
Valla sormadım ne oynuyosun diye , gece gündüz oynuyo onu beklersem bende sabahlamak zorunda kalırım hiç gereği yok :1:
Gayet iyiyiz karışmıyorum , bakalım okul dışında bir seçenek daha çıktı önümüze eğer düşündüğümüz gibi olursa rahatlıycaz margam dua etmeye devam :16:

Askerinin uykusu yoksa senin de olmaz bu böyledir kuzum :17:

Kızım niye ne oynadığını sormuyordun, insan hiç yoktan bi oyun muhabbeti açar..

Hangi klandasın level kaçtasın pazarda napıyosun falan diye sorular sorsaydın :27::27:

Ben senin yerinde olsam birdahalık bi mevzu yaşamazdım..

Yani gerçekten yazdıklarında sana resmen dönüp dolaşıcan yine bana geliceksin dert yancaksın demeye getirmiş be sago..

ya haklısın aslında ama bir daha öyle derse kızıp bağırıp çağırayım istiyorum sonrada konuşmayı kesecem zaten kimlerle uğraşıyorum ya ne acılardan geçmişim seninlemi başedemiycem ben :1::1::1: ben umut falan vermedim yemnle kendi kendine bir havalara girmiş

istediğimde yapıyorumda öyle her allahın günü canım istemiyor :D allahtan saygında öyle canım o konuda :D hergün evde yemek yemek olmaz bizde kızıım dışarda yemek yemek falan evdede haftanın 2 3 günü :9::9: ondada beraber yapıyoruz o işten gelince ay bak anılarım deprestiiii had be cumartesi olsunda saygına viski içircem söyledim tamam içelim aynen dedi kalcam ya ben otelde otelde viski falan içicez 5tede girer artık içeri öyle hahahah :9::9:

Askeriyede kusarsa anlaşılır benden söylemesi..
Dikkat etsin

Gerçi saygının bünye viskiye alışık gibi duruyor, ha ama ağzı kokarsa hastaneden alkol raporu çıkarsa vay halinize.. :ssz:

Askerinin uykusu yoksa senin de olmaz bu böyledir kuzum :17:

Kızım niye ne oynadığını sormuyordun, insan hiç yoktan bi oyun muhabbeti açar..

Hangi klandasın level kaçtasın pazarda napıyosun falan diye sorular sorsaydın :27::27:

vurdulu kırdılı saçma sapan bir oyun oynuyo ve ben anlamıyorum sorsam sen nerden biliyosun lan diye bakacak suratıma :1:
Benim herifte asker olunca anlarım sizin durumunuzu :27:

ya haklısın aslında ama bir daha öyle derse kızıp bağırıp çağırayım istiyorum sonrada konuşmayı kesecem zaten kimlerle uğraşıyorum ya ne acılardan geçmişim seninlemi başedemiycem ben :1::1::1: ben umut falan vermedim yemnle kendi kendine bir havalara girmiş

E kız çocuk zaten son mesajında eyvallah öyle olsun diyip sana alınıp gitti..
Bunu diyen insan bir daha sana yazar mı ki ?

vurdulu kırdılı saçma sapan bir oyun oynuyo ve ben anlamıyorum sorsam sen nerden biliyosun lan diye bakacak suratıma :1:
Benim herifte asker olunca anlarım sizin durumunuzu :27:

Hahaha :27: Nerden biliyorsun derse araştırdım dersin.. :27:

Seninki askere gittiğinde görücem ben seni , her gün sinirli sinirli gelir bana patlarsın :27::27::27::27:

Back
X