• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

TDK sözlüğüne baktım diyor ki; Halis: "Katışıksız saf olan"Muhlis; "Dostluğunda ve inançlarında içten olan"diye yazıyor.

Maçın Halis olan kısmı hakem. Muhlis olan ise tabii ki BEŞİKTAŞ VE TARAFTARI.

Futbolun kesin kuralları varsa uygulamak Hakemin işi tabii. Ama ÖZKAHYA kusura bakmasın taşıdığı isme yakışmayan maç yönetti.

Ligin başı henüz atmayayım, olmaz hocam, ya da bazı hakemlerimiz biliyorsunuz bazı maçların ilk dakikasında kart ya da penaltı özürlü. Çalmıyorlar ya da atmıyorlar.

Oysa burada durum farklı. Tam 40 dakika top oynamaya niyeti olanla olmayanı ayırt edemiyorsan ya da gözünün önünde tam 2 metrede "Futbol hayatını bitirme kasaplığını göremiyorsan ya da yüreğin çalmana engel oluyorsa, o zaman bu işi bırakacaksın.

Yüregim ağzıma geldi. Mustafa, 2 defa ağır ameliyat geçirmiş ve bir daha olursa hayatı bitecek. Seyrediyorsun. 2. sarı kart mı? Dünyanın her yerinde kırmızı kart. BEŞİKTAŞ'a olunca nasihat . Öyle mi? Allah'tan Trabzonspor'un hocası senin gibi vicdansız değil. Sadece Colmanı değil, diğer kasap Malouda'yı da seni temize çıkarmak için çıkardı. Şu hale bakın. İlk maçımızı kazandığımız halde maçı değil hakemi konuşuyoruz. Ersan formadan çekiyor SARI. Tamam itirazımız yok. Alanzinho çekiyor, kart yok. Sadece faul ve tatlı bir tebessüm. Buzim hakemlerin cogu ya futbolu bilmiyor ya da niyetleri kötü diyorum ve son olarak diyorum ki maçın HALİS kısmı ne yazık ki sınıfta kaldı.

Şimdi gelelim maçın MUHLİS tarafına. Dostluğunda ve inançlarında içten olan tarafa BEŞİKTAŞ'a. Değil Olimpiyat Stadı, okyanusun dibinde oynasın tüpsüz dalarız, yalnız bırakmayız seni BEŞİKTAŞ diyen kara sevdalılar, hepinize milyonlarca helal olsun. Dünyanın en büyük korosu yine herkesi mest etti. Yükselenim ÇARŞI diyenlerin bile tüyleri mızrak gibi oldu. Bir ara dedim ki, oldu olacak Digiturk BEŞİKTAŞ'IN MAÇLARINI ALT YAZIYLA YAYINLASIN. Küfür yok, paspallık yok, seviyesizlik yok, sesi kısalım. Oldu paşam oldu gözlerim doldu. Hiç kusura bakmasınlar böyle yayıncılık olmaz. Dünyadan bir örnek göstersinler. Ne yazık ki yok. İlk yarı tüm coşkuya rağmen futbol da yok. Bir ara RIZA'yi esnerken gösterdi kameralar. "Trabzonspor'a maç oynanmasın beraberliğe razı mısın?" deseler hemen kabul edecek havadaydı zaten. Oynama, oynatma, sertlikle korkut. Böyle futbol anlayışı büyük takıma yakışmıyor. Tamam HALİS hocam kimseyi atmaya kıyamıyor ama biz de futbol görmek istiyoruz. Koca maç kalemizde tek tehlikeyi Batuhan yarattı. Onu da Tolga nefis çıkardı.

Benim konum değil, üstüme vazife hiç değil ama Trabzonlu kardeşlerim bağışlasın beni. Yabancı oyuncuları Trabzon'a yakışmıyor. Sanki bedavaya rica minnet oynuyorlar gibi hepsi. BEŞİKTAŞ'a gelince takımda kötü oynayan yoktu. Şahane oynayan da yoktu. Tiyatroda ilk oyun oyuncular biraz gergin ve stresli olur. İlk yarı öyle oynadık. DENTİNHO sadece amaçsız koştu o kadar. 2. yarı başlarken "onu ve sakatlanan bandajlı Mustafayı çıkarır" dedim, yanıldım. İlk maçta eleştiri olur mu hocaya?Evet olur. Ayağı bandajlı oyuncu, üstelik değişiklik hakkımız varken "oynarım" dese bile oynatılmamalı. Maçtan sonra MR çektirmek yerine devre arası hemen hastaneye göndermeliydi. Elinden hafif sakat Almeida yedek, ayağı bandajlı Pektemek sahada. Bence geç değisiklik yaptı hocamız. İlk yarı hiç katkısı olmayan Dentinho devre arasında çıkarılmalıydı diye düşünüyorum. Nitekim Almeida sille tokat oynayan Trabzonspor'un üzerine Seyit Battal Gazi gibi dalInca yavaş yavaş pas trafiği ve tempomuz arttı. Trabzonun gardı düştü. Dakika 70 gibiydi "gol olmaz, berabere biter" dediler maçı izlediğim arkadaşlarım. "Hayır" dedim, "ATACAGIZ". Bu muhteşem taraftarı BEŞİKTAŞ boynu bükük göndermez derken Kara Dayı Fernandes yine bir Jakar tezgahı gibi dokudu. OLCAY hepimizi mest etti. "2 gelsin 2" derken tribünler, GÖKHAN maçı bitirdi. Güzel başladık lige. OLCAY, SERDAR, ATİBA, KARADAYI, TOLGA, GÖKHAN biraz daha lige hazır gibi geldi bana. Henüz yüzde elli performansla oynuyoruz. Hazırlık maçlarında iyi değildik ama geçen seneden farkımız takım oyunu oynuyoruz, pres yapıyoruz, arkadaşlık var. Sürekli yan pas ve kaleciye geri pas yapmıyoruz. İnaniyorum "rahat bırakırlarsa" daha iyi olacağız.

TARAFTARA gelincene söylesem az. Bir arkadaşım "50 senedir Galatasaraylıyım. Ayıp olur diye BESİKTAŞ'a dönemiyorum" dedi. "Boş ver kardesim" dedim. Sen yine takımı tut. Ama bir yerlerde SİYAAAAHHH diye bir ses duyarsan BEYAAAAZZZ diye tamamla yeter. İnsan anadan babadan atadan dededen başka bir takımı tutabilir. Yeter ki RUHU BEŞİKTAŞLI OLSUN. SİYAAAAHHH...!

Zafer Algöz / HABER1903
"Halis, muhlis" | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

haha o cok sapsal bı resım oldu ya bı anda ay cekmee falan modundaydım sorna baktım seker cıkmıs :9::9::9:

hahahahah hep oyle sacma seyler yaptıgım ıcın cok sasırmaz askım gene napıyon sevgılım gene cıldırdın falan der :9: sorunlu b ınsanım zaten :9:

ayy ohaaa saygın galatasaraylı ama zorla bende gotururum hahahah :9::9:

Şapşal bi resim mi oldu..
Sen aynaya bakmıyorsun herhalde
Nazar değmesin :nazar: Saç dipleri kalkık olan kankam benim :17:

Sizde fix cümle ''aşkım '' kelimesi demi..
Hatta sen aşkım demiyosun ciddi ciddi askım diyodun peltek misin hı :27::27::27:

Filmin konusundan bahsetme, gir içeri..
Aaaaa bak görüyor musun filmdekilerin hepsi beşiktaşlıymış de:27::27:

Şapşal bi resim mi oldu..
Sen aynaya bakmıyorsun herhalde
Nazar değmesin :nazar: Saç dipleri kalkık olan kankam benim :17:

Sizde fix cümle ''aşkım '' kelimesi demi..
Hatta sen aşkım demiyosun ciddi ciddi askım diyodun peltek misin hı :27::27::27:

Filmin konusundan bahsetme, gir içeri..
Aaaaa bak görüyor musun filmdekilerin hepsi beşiktaşlıymış de:27::27:

hahaha nıye peltek olıyım be deli :D
dımı oyle yapcan aslında aa askım tesadufunde bu kadarı ne kadar temız kalplıyım falan hahah :D olablır bılmem bakalımm :9:

hahaha nıye peltek olıyım be deli :D
dımı oyle yapcan aslında aa askım tesadufunde bu kadarı ne kadar temız kalplıyım falan hahah :D olablır bılmem bakalımm :9:

Bana mı öyle gedi bilmiyorum ama senin bi aşkım diyişin çok bi farklı..

Harbiden askım diyorsun kız s ile diyorsun ş ile değil

Tabi öyle yapıcan , zaten film hakkında önceden bi araştırma yapmamıştır da..
İşte internette gördüm çok övdüler falan dersin..

Çocuk beşiktaşlı olup çıkıyormuş düşünsene..:27::27::27::27:

Back
X