• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Walking dead dizi serisini çok duydum, vampir günlüklerinin bazı bölümlerini gamw of thores dizisinin de bazı bölümlerini tv den gördüm o kadar :1:

House MD

Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar...

Televizyon dünyasının Nobel Ödülü olarak tanımlanan Humanitas Prize ödülüne, Altın Küre ve Emmy'e layık görülen House M.D. tüm zamanların en iyi hastane dizilerinden biri.

İngiliz oyuncu Hugh Laurie'nin (:69::69::69:) performansı ile bambaşka bir anlam kazanmış olan Dr. Gregory House karakteri her bölümde ekibi ile birlikte hastalıkları teşhis ve tedavi etmeye çalışıyor. House M.D. ile yalnızca Dr. House'un zekasına hayran kalmayacaksınız aynı zamanda insan anatomisine bambaşka bir gözle bakacaksınız.

İyi düşünmüşsün bazı insanlar saçma sapan dövmeler yaptırıyor, madem dövme yaptıracaksın madem hep orada duracak o şey, bari güzel ve anlamlı olsun

yaş kaç? tahmin edeyim dedim edemedim :1: ben 20 yaşım ama 21 olmama çok az kaldı :1:

dızıye bende bı bakıyım merak ettım

20 bende :) benım var daha bı kac ay gırmeme 21 e :):) ızmırde yasıyorumm adım ezgı ıste oyle senn :)

Margam topiğin hayırlı olsunn fanatik bir fenerbahçeli olarak beşiktaşın bestelerine hastayım hepsini bilirim yani :1:
Daha bgün şükrü saraçoğlundaydım gezdim ettim şimdide gelmiş bjk bestesi dinliyorum :1:
Şaka bir yana fenerden sonra beşiktaş gelir gerçekten çok severimm bikere renklerii özel ve asil :51:
Ve sana en çok sevdiğim besteyii baylaşayım hemen :34::1:

[video=youtube;y7aTqMxyI0M]http://www.youtube.com/watch?v=y7aTqMxyI0M[/video]

Vayyyy efomm :) Hoşgeldin sefalar getirdin ..
Bi fenerliden bu sözleri duymak , iyi hissettiriyor beni..

En azından laf olsun diye döşemiyorsun bun yazıyı , içinden geldiği için yazdığından eminim :)

Ne ediyodun kız orda ?
Kimlerle gezdin ettin.. :ssz:

:kkk:

hahaha ay valla yaaaaaa :D olcem zaten kan alcaklar damarı bulamıyolar dovme boyasından hahahaha :27:

hahaha neden ıngılteree

Sülalenin yarısı orda çünki ondan..

Ben bi kere kan tahlili için hastaneye gittiğimde kadın kolumdan kan alacağı vakit benimle muhabbete girdi..

Dedi saçların ne kadar güzel ve bakımlı maşallah dedi..
Bende teşekkür ederim biliyorum diyip ukalalık taslarken hart diye soktu damarıma..

Bende ordan dedim..

Kan benim damar benim lan dedim:27::27::27::27:

Sülalenin yarısı orda çünki ondan..

Ben bi kere kan tahlili için hastaneye gittiğimde kadın kolumdan kan alacağı vakit benimle muhabbete girdi..

Dedi saçların ne kadar güzel ve bakımlı maşallah dedi..
Bende teşekkür ederim biliyorum diyip ukalalık taslarken hart diye soktu damarıma..

Bende ordan dedim..

Kan benim damar benim lan dedim:27::27::27::27:

ahhahha of kan benım damar benım :D:D:D hahaha ay margaaa aksam aksammmm

ahhahha of kan benım damar benım :D:D:D hahaha ay margaaa aksam aksammmm

haha hayır asla el kaldırmak degıl laf sokmak vs falan ıste :D bız laf sokarız sonra onlarda ıgne :27::27: hahahah

Seni güldürmeye bayılıyorummm :27:

Kan benim damar benim diyen çocuğun yaşadığı olayın bir benzerini ben küçükken yaşamışım..

Sağlık ocağına iğne olmaya götürmüşlerdi beni..
Yattığım yerden tepine tepine sizin allah belanızı verir canımı acıtıcaksınız diye diye kaçtımm..

Hemşire abla zor ikna ettiydi:27::27::27:
Zor kankam oldu her gün iğne batırır oldu totoma be :27: Kanım siyah , acıtan tenim de bem beyaz kesildi bacım :27::27::27:

Seni güldürmeye bayılıyorummm :27:

Kan benim damar benim diyen çocuğun yaşadığı olayın bir benzerini ben küçükken yaşamışım..

Sağlık ocağına iğne olmaya götürmüşlerdi beni..
Yattığım yerden tepine tepine sizin allah belanızı verir canımı acıtıcaksınız diye diye kaçtımm..

Hemşire abla zor ikna ettiydi:27::27::27:
Zor kankam oldu her gün iğne batırır oldu totoma be :27: Kanım siyah , acıtan tenim de bem beyaz kesildi bacım :27::27::27:

hahahaha ayy inanmıyorum bende korkuyorum iğneden fakat 14 tane dövmem var . direk şey diyolar bu kadar dövme yaptırmışsın neyinden korkuyonda dövme iğnesiyle o bir mi anlatamıyorum bunu doktorlara hemşirelere bu arada kk'da hemşire doktor varsa bascak burayı hahahha :9::9:

hahahaha ayy inanmıyorum bende korkuyorum iğneden fakat 14 tane dövmem var . direk şey diyolar bu kadar dövme yaptırmışsın neyinden korkuyonda dövme iğnesiyle o bir mi anlatamıyorum bunu doktorlara hemşirelere bu arada kk'da hemşire doktor varsa bascak burayı hahahha :9::9:

Dövme yaptırmaya gidicem, ölümüne kavga lan yazdırıcam koluma :27:

Back
X