KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Fetibör diyen üyeye ben de çok üzülmüştüm hatta yazık herkes kadınla dalga geçiyor demiştim ama 2. üyelik olduğunu görünce şok oldum

Burada bibiye hakaret edilmiş :26: belkide bekarettekide oydu :26: Bu kadar hakaret eden başka bir üye görmedim ben

evet ben de ikisi aynı mı merak ettim :26:

ama ilk üyeliği bibiye hakaret ettiği üyelik belli ki 2.yazmadıgına göre o yüzden tanınan üye de değil
ekşın da olmadı hiç böyle be

Son düzenleme:
ben anladım onun 2. uyelık oldugunuda ondan dalga gectım

Şu fetibörü açıklasınlar artık ders çalışmaya gitmem lazım ama bir şey kaçırmıyım diye gidemiyorum

Ebedimutluluk;
küs olabılırız benı sevmıyorda olabılırsın ama bu ankete oy vermene engel degıl alttan okuyorsun anketi oylarsan sevınırım tesekkurler

Şu fetibörü açıklasınlar artık ders çalışmaya gitmem lazım ama bir şey kaçırmıyım diye gidemiyorum

sölemiyo mune o bi konudada nevar benim adetimde 9gün sürüyor hepi topu 9gün yıkanmıyorum neolmuş demişti yanlış hatırlamıyorsam

kımse kımsenın boşuna vaktini almaz bundan sonra artık üyelikler açıklandığında.bizde gerçekten ihtiyacı olanlara yardım edebiliriz güzel bir konu olmuş saol tolin.

evet ben de ikisi aynı mı merak ettim :26:

ama ilk üyeliği bibiye hakaret ettiği üyelik belli ki 2.yazmadıgına göre o yüzden tanınan üye de değil
ekşın da olmadı hiç böyle be

7 tane üyeliği varmış canım.Belkide aramızda bile dolaştı

evet canım sti sağolsun bulmuş kkya küfür edende bu muydu ki :26:

Evet oymuş bibim

Benim adım müdür, elimden gelen budur, gerisini patronlarla konuşacaksınız, ben yetkim dahilinde yapabileceklerimi söyledim.
Mercani git dersini çalış açıklanırsa ben seni bilgilendiririm söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…