How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
kızlar şu ücretli öğretmenliğe başlayan izmirde zengin öğretmen vardı ya, sınıftaki tüm çocuklara maddi yardımda bulunacak olan, ne oldu o bayan?

açıklanmasın diyen arkadaşlar neden açıklanmasın istiyorsunuz merak ettim açıkcası :27:

kızlar şu ücretli öğretmenliğe başlayan izmirde zengin öğretmen vardı ya, sınıftaki tüm çocuklara maddi yardımda bulunacak olan, ne oldu o bayan?

Oda 2. üyelik hatta ilk üyeliği ile kendi konusuna da yazmıştı :27::27: kendi kendine yani.

gellll kk bu direnişe sessiz kalmaaa bizi saf yerine koyanlara karşı dimdik olalım :113::113::113:

bu olmaz işte mune o zaman sureklı senın profılını takıp etmek zorunda kalırız ve hepımız her zaman bakamayabılırız o yuzden sabit bır konu olmalı ve oraya sadece yonetım yazmalı ve orda acıklanmalı kişisel görüşüm bu yonde:31:

katılıyorum.
dalga geçenler yazılsın...

Hehhhhh şimdi yandın, böyle dedin ya, patronlar seni siteden ihraç ederse çok gülerim, hatta dur peşin peşin güleyim:60::60:

Talı dilin yeter:16:

Hergün özenle temizliyorum, keskinliğini yitirmesin diye bakım yapıyorum:51:

ama olmaz kiii kazen benı severkiiii:16::16:

Back