- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben:44: melek:44: duyda inanma, hergün cımbızımla aranızda gezip arada sizleri çatallıyorken bana melek demeyi tekrar bir düşünün![]()
O taşın acısı günlerce geçmeyecek![]()
![]()
Ahahhah yahu önceliğin puanlar olmalıydı, napcan 2. üyelikleri hayret bişi
Off evet ya, yakında ebediyen şutlancam![]()
Ben sadece bir kisiyi merak ediyorum. Onun disindakileri cozdum sayilir.![]()
Yanliz 2. üyelikliler yada yapmayi düsünenler, yapipta ucuz atlattik diyenler, tutustu bence![]()
Ben sadece bir kisiyi merak ediyorum. Onun disindakileri cozdum sayilir.![]()
:18::18::18: uzun süre banlanmayınca süresi dolan cezalar var oda birşeydir![]()
kızlar şu ücretli öğretmenliğe başlayan izmirde zengin öğretmen vardı ya, sınıftaki tüm çocuklara maddi yardımda bulunacak olan, ne oldu o bayan?
kızlar şu ücretli öğretmenliğe başlayan izmirde zengin öğretmen vardı ya, sınıftaki tüm çocuklara maddi yardımda bulunacak olan, ne oldu o bayan?
Benm doldu bi tanesinin süresi 30 point kaldım![]()
karıııışmaaaaaa bendeeeeee![]()
Talı dilin yeterbiz seni böyle seviyoruz![]()
![]()
O çatalın ne kadar acıttığını biliyormusun hiç Mune![]()
bu olmaz işte mune o zaman sureklı senın profılını takıp etmek zorunda kalırız ve hepımız her zaman bakamayabılırız o yuzden sabit bır konu olmalı ve oraya sadece yonetım yazmalı ve orda acıklanmalı kişisel görüşüm bu yonde![]()
Hehhhhh şimdi yandın, böyle dedin ya, patronlar seni siteden ihraç ederse çok gülerim, hatta dur peşin peşin güleyim
Talı dilin yeter
Hergün özenle temizliyorum, keskinliğini yitirmesin diye bakım yapıyorum![]()