How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Fetibör diyen üyeye ben de çok üzülmüştüm hatta yazık herkes kadınla dalga geçiyor demiştim ama 2. üyelik olduğunu görünce şok oldum :53:

Burada bibiye hakaret edilmiş :26: belkide bekarettekide oydu :26: Bu kadar hakaret eden başka bir üye görmedim ben

evet ben de ikisi aynı mı merak ettim :26:

ama ilk üyeliği bibiye hakaret ettiği üyelik belli ki 2.yazmadıgına göre o yüzden tanınan üye de değil
ekşın da olmadı hiç böyle be:9::9:

Son düzenleme:
Ebedimutluluk;
küs olabılırız benı sevmıyorda olabılırsın ama bu ankete oy vermene engel degıl alttan okuyorsun anketi oylarsan sevınırım tesekkurler:6:

Şu fetibörü açıklasınlar artık ders çalışmaya gitmem lazım ama bir şey kaçırmıyım diye gidemiyorum :27:

sölemiyo mune :63: o bi konudada nevar benim adetimde 9gün sürüyor hepi topu 9gün yıkanmıyorum neolmuş demişti yanlış hatırlamıyorsam :60: :60:

kımse kımsenın boşuna vaktini almaz bundan sonra artık üyelikler açıklandığında.bizde gerçekten ihtiyacı olanlara yardım edebiliriz güzel bir konu olmuş saol tolin.

evet ben de ikisi aynı mı merak ettim :26:

ama ilk üyeliği bibiye hakaret ettiği üyelik belli ki 2.yazmadıgına göre o yüzden tanınan üye de değil
ekşın da olmadı hiç böyle be:9::9:

7 tane üyeliği varmış canım.Belkide aramızda bile dolaştı :27:

evet canım sti sağolsun bulmuş kkya küfür edende bu muydu ki :26:

Evet oymuş bibim

bu olmaz işte mune o zaman sureklı senın profılını takıp etmek zorunda kalırız ve hepımız her zaman bakamayabılırız o yuzden sabit bır konu olmalı ve oraya sadece yonetım yazmalı ve orda acıklanmalı kişisel görüşüm bu yonde:31:

Benim adım müdür, elimden gelen budur, gerisini patronlarla konuşacaksınız, ben yetkim dahilinde yapabileceklerimi söyledim.
Mercani git dersini çalış:51: açıklanırsa ben seni bilgilendiririm söz:34:

Back