KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Kk'nın girişine kara listedeki üyeler diye bir özel başlık bile olabilir

İfşa edilince belki uslanırlar

benim de oyum açıklanmasından yana..
yalnız Kazen tomaları alıp gelicek bence birazdan :86:

Kk'nın girişine kara listedeki üyeler diye bir özel başlık bile olabilir

İfşa edilince belki uslanırlar

asıl amaç o zaten işte 2. üyelık alanların uslanmaları

tamam tamam bende inanmadım bu soyledıgıme

okypete yazmamış, Mercani, bibitutiso'nun yorumları var ama hadi çözün bakalım bilmeceyi

Mune bi an beni yine banlıcan sandım korktum nickimi yazınca Ne ara 2. üyelik aldım diye bile düşündüm Soğuk terler döküyorum şuan.

Son düzenleme:
Hatırlanmayacak bişede değil ama bibi sende benim gibi isim unutuyorsun galiba

ciddiye almadım da ondan canım keşke ciddiye alsaymışım msjlarımı bile kontrol ettim Allah bilir nerde

Mune bi an beni yine banlıcan sandım korktum nickimi yazınca Ne ara 2. üyelik aldım diye bile düşündüm Soğuk terler döküyorum şuan.

bende bi an şaşırdım ne oluyor diye :18:

ciddiye almadım da ondan canım keşke ciddiye alsaymışım msjlarımı bile kontrol ettim Allah bilir nerde

bende bi an şaşırdım ne oluyor diye :18:

Beğeni varsa beğeniden daha rahat bulursun :26: mesajlardan ohooo nerede kimbilir azmı çene çaldık

Offf bende google amcaya sordum, boşanan kadınlar kaşardır kk diye hiç bişey çıkmadı, çatlıcam şimdi meraktan

Edit: motor demiş yav, yanlış okumuşum:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiçbir şey anlamadım valla :/ İnsanlarla dalga geçmek için konu açanlar da mı varmış Nedir bu olayın aslı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…