yanii.Kıskanıyorlaa okim..Gel el ele tutuşup çıkalım burdan, iki laci vakvak çiftleştirelim şunları
uleyn son laci ördeklerimiz yok olmuş. yeşil ışık olmuş. ühüüüüüüüüüüü
ahada geldi şimdi...:)
Özürlü onlar gidip gidip geliyolar çiftleştirmeyin 2 kafalı falan olurlar neme lazım
Aayy bayılcam şimdi
Bayılma kız bebişe bişey olur falan Allah korusun
inşallah laci ördekleriniz diğer ördeklerinizi yer bu akşam:kıskançlıktan çatlayan 2 ördekli üye smileyi:
Kıskançlar
Offf bende google amcaya sordum, boşanan kadınlar kaşardır kk diye hiç bişey çıkmadı, çatlıcam şimdi meraktan
Edit: motor demiş yav, yanlış okumuşum:44:
Yaaa, bizi yüksek koltuklarda bir elinde viskisi bir elinde avrupa sigarasıyla oturmuş, onu banlıyor, şunu himayesine alıyor, bu düşünceyi savunmayanı dışlıyor diye hayal edenler sanıyor ki bize herşey çok kolay
Üyelerin dertlerini bile dinliyoruz biz, elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz ama bir bakıyorsun birgün beğenmedikleri birşey yaptığımızda hemen çürük yumurtayı savuruveriyorlar.
Yüksek koltuklarımız döner ve hakiki deriben koltuğa her oturuşumda imitasyon kürkümü giyip sinsi bir gülüş ifadesi takınıyorum
Kızlar 2. üyelik olduğu nerden anlaşılıyor acaba, aynı ıp numarasından açılan üyelikten mi? yanlış anlaşılmasın bu arada 2. üyeliğim yokmerak ettim sadece
Biraz paylaşımcı olun, tek ördekle gezen kardeşlerinize verin ördeklerinizin birkaçını
Hadi ben kaçar, yemek zamanı, ev halkının doyurulması lazım, onlara google görsellerden yemek fotoğrafı açıp karınlarını doyurmam lazım, eeee xs bedeni korumak kolay değil
Biraz paylaşımcı olun, tek ördekle gezen kardeşlerinize verin ördeklerinizin birkaçını
Hadi ben kaçar, yemek zamanı, ev halkının doyurulması lazım, onlara google görsellerden yemek fotoğrafı açıp karınlarını doyurmam lazım, eeee xs bedeni korumak kolay değil
kimseye vermem valla, 22.000 mesajım var benim yea, bu saçları değirmende ağartmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?