Açlık grevine girsek
Girin zayıflarsınız dicek, daha sağlam doneler bulmak lazım
Evet ya bi şort attılar ortaya herkes gitti baktı benide gördüler
Heee siz benlen dalga geçer misiniz, böyle yokini ile hatırlanırsın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açlık grevine girsek
Evet ya bi şort attılar ortaya herkes gitti baktı benide gördüler
oda var. zor bu işler zoooorrrrr.
Bazı arkadaşlara ördek yetiştiremiyoruz ya
Valla merak ettim kaça kadar yolu var bu ördeklerin. Yalnız son ördek mutasyon geçirmiş
Girin zayıflarsınız dicek, daha sağlam doneler bulmak lazım
Heee siz benlen dalga geçer misiniz, böyle yokini ile hatırlanırsın işte
allaalla,ördeklerimizden ne istisin. ne güzel tutmuşum onları tek tek dizmişim şuraya.Hayvansever olmasam ördeklerini vuracağımda, ördekçiklere yazık son ördekler laboratuar ortamında geliştirildiği için genleri bozuldu
Tüm bedenler, hepimiz kardeşiz
Yarın ceza pointleriyle ilgili bi konu ricidiyorum toli..Malum bu daha mühim bi mesele..Direniş pankartlarını bugünden hazırlarım ben
Öptüm hepinizi, iyi geceler
Yaaa, bizi yüksek koltuklarda bir elinde viskisi bir elinde avrupa sigarasıyla oturmuş, onu banlıyor, şunu himayesine alıyor, bu düşünceyi savunmayanı dışlıyor diye hayal edenler sanıyor ki bize herşey çok kolay
Üyelerin dertlerini bile dinliyoruz biz, elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz ama bir bakıyorsun birgün beğenmedikleri birşey yaptığımızda hemen çürük yumurtayı savuruveriyorlar.
Yüksek koltuklarımız döner ve hakiki deri ben koltuğa her oturuşumda imitasyon kürkümü giyip sinsi bir gülüş ifadesi takınıyorum
Bazı arkadaşlara ördek yetiştiremiyoruz ya
Valla merak ettim kaça kadar yolu var bu ördeklerin. Yalnız son ördek mutasyon geçirmiş
Bencede öyle söyler mune kendisi xs ya gıcık bana forumda ağırlık yapıyorum diye
Ben dalga geçmedim bikerem
allaalla,ördeklerimizden ne istisin. ne güzel tutmuşum onları tek tek dizmişim şuraya.
med 5 tane kuşun yanında bir de yeşil kutun çıkmış
ctrl f5 yap bakalım, daha koyu bi ördek görecek misin:26:
Görürsen kardeşlerinden farklı olması şaşırtmasın seni..Yasak bi aşkın meyvesi mi yoksa genleriyle mi oynadı patron biz de anlayamadık.
hayır senin kuşlar pislemiş bence
Göremedin mi hala
allaalla,ördeklerimizden ne istisin. ne güzel tutmuşum onları tek tek dizmişim şuraya.
viskiye pro ve röptaşambır iyi gider ama
He yav, kesin anne tavuk yanlışlıkla başka horozla fingirdedi
O toli sıpası geçti biliyorum
sen kurban ol benim laci vakvakımaaaaa ördekleriniz laci olmuş zaten çirkinlerdi hepten garip olmuş bi sonraki mormu olicik aceba
sen kurban ol benim laci vakvakıma
sen kurban ol benim laci vakvakıma