How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Konu uçmuş :52: Tolin de :26:

Fetibörü ben de merak ediyorum yaa. 9 gün yıkanmayıp da başkasına sen pis misin ki pisleri koruyorsun demişti :52:

oda var. zor bu işler zoooorrrrr.

Yaaa, bizi yüksek koltuklarda bir elinde viskisi bir elinde avrupa sigarasıyla oturmuş, onu banlıyor, şunu himayesine alıyor, bu düşünceyi savunmayanı dışlıyor diye hayal edenler sanıyor ki bize herşey çok kolay:ssz:
Üyelerin dertlerini bile dinliyoruz biz, elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz ama bir bakıyorsun birgün beğenmedikleri birşey yaptığımızda hemen çürük yumurtayı savuruveriyorlar.
Yüksek koltuklarımız döner ve hakiki deri:60::60: ben koltuğa her oturuşumda imitasyon kürkümü giyip sinsi bir gülüş ifadesi takınıyorum:51:

Bazı arkadaşlara ördek yetiştiremiyoruz ya :52:

Valla merak ettim kaça kadar yolu var bu ördeklerin. :39: Yalnız son ördek mutasyon geçirmiş :27:

Valla merak ettim kaça kadar yolu var bu ördeklerin. :39: Yalnız son ördek mutasyon geçirmiş :27:

Hayvansever olmasam ördeklerini vuracağımda, ördekçiklere yazık:ssz: son ördekler laboratuar ortamında geliştirildiği için genleri bozuldu:51:

Girin zayıflarsınız dicek, daha sağlam doneler bulmak lazım :60:

Heee siz benlen dalga geçer misiniz, böyle yokini ile hatırlanırsın işte :60:

Bencede öyle söyler mune kendisi xs ya gıcık bana forumda ağırlık yapıyorum diye :27:

Ben dalga geçmedim bikerem :63: :63:

Son düzenleme:
Hayvansever olmasam ördeklerini vuracağımda, ördekçiklere yazık:ssz: son ördekler laboratuar ortamında geliştirildiği için genleri bozuldu:51:
allaalla,ördeklerimizden ne istisin. ne güzel tutmuşum onları tek tek dizmişim şuraya. :27:

Tüm bedenler, hepimiz kardeşiz:21:

Yarın ceza pointleriyle ilgili bi konu ricidiyorum toli..Malum bu daha mühim bi mesele..Direniş pankartlarını bugünden hazırlarım ben:ssz:

Öptüm hepinizi, iyi geceler:3:

med 5 tane kuşun yanında bir de yeşil kutun çıkmış :53:

Yaaa, bizi yüksek koltuklarda bir elinde viskisi bir elinde avrupa sigarasıyla oturmuş, onu banlıyor, şunu himayesine alıyor, bu düşünceyi savunmayanı dışlıyor diye hayal edenler sanıyor ki bize herşey çok kolay:ssz:
Üyelerin dertlerini bile dinliyoruz biz, elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz ama bir bakıyorsun birgün beğenmedikleri birşey yaptığımızda hemen çürük yumurtayı savuruveriyorlar.
Yüksek koltuklarımız döner ve hakiki deri:60::60: ben koltuğa her oturuşumda imitasyon kürkümü giyip sinsi bir gülüş ifadesi takınıyorum:51:

viskiye pro ve röptaşambır iyi gider ama :60:

He yav, kesin anne tavuk yanlışlıkla başka horozla fingirdedi:6:

Bencede öyle söyler mune kendisi xs ya gıcık bana forumda ağırlık yapıyorum diye :27:

Ben dalga geçmedim bikerem :63: :63:

O toli sıpası geçti biliyorum:27:

allaalla,ördeklerimizden ne istisin. ne güzel tutmuşum onları tek tek dizmişim şuraya. :27:

Biraz paylaşımcı olun, tek ördekle gezen kardeşlerinize verin ördeklerinizin birkaçını:51:
Hadi ben kaçar, yemek zamanı, ev halkının doyurulması lazım, onlara google görsellerden yemek fotoğrafı açıp karınlarını doyurmam lazım, eeee xs bedeni korumak kolay değil:60::60:

viskiye pro ve röptaşambır iyi gider ama :60:

He yav, kesin anne tavuk yanlışlıkla başka horozla fingirdedi:6:

O toli sıpası geçti biliyorum:27:

aaaa ördekleriniz laci olmuş zaten çirkinlerdi hepten garip olmuş son ördek yani :27: bi sonraki mormu olicik aceba :27:

Son düzenleme:
Back