• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
kimseye vermem valla, 22.000 mesajım var benim yea, bu saçları değirmende ağartmadım:1::1::1:

chess,
senin ördekler pek güzel sıtalanmış, futbol takımı gibiler mübarek:60:

hadi gene iyisin mune günlerdir kiblemelerle sana yaptığım işkencenin intikamını kazen bugun bı telefonla aldı korkun benden:47::47::47::47::47::52:

Sağolsun patronum müdüresinin yaşadığı sıkıntıyı anlamış olacak ki seni telefonla şakalamış:60:
Valla bilmem, bu korku yetmediyse sana daha ne diyeyim:60:

Katılıyorum ya bdv'ye amaçsız konular açıyorlar heralde sonradan kendileri de gülüyorlardır:26:

chess,

Sağolsun patronum müdüresinin yaşadığı sıkıntıyı anlamış olacak ki seni telefonla şakalamış:60:

Muneeee
Kadınlar kulubünü , Bibinin üzerine kitlemişsin kız içerde kalmış ama pasif geziyor :52:
Ben olsam tamamen yasaklardım haha :52:

chess,

yetmedi mune gün intikam günüdür kk yı hacklememde size yetmedı galıba bı sonrakınde bır gun degıl bır hafta kapatırım siteyi acımam:60::60::60::64::64::64::64:

Muneeee
Kadınlar kulubünü , Bibinin üzerine kitlemişsin kız içerde kalmış ama pasif geziyor :52:
Ben olsam tamamen yasaklardım haha :52:

:60::60::60: Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler:60:

yetmedi mune gün intikam günüdür kk yı hacklememde size yetmedı galıba bı sonrakınde bır gun degıl bır hafta kapatırım siteyi acımam:60::60::60::64::64::64::64:

Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma:60::60:

Eeee başka ne gibi planların var:23:

:60::60::60: Atilla Taş'a takılsın, beraber beste yapıp şarkı söylesinler:60:

Yaz gülüm yaz, elini korkak alıştırma:60::60:

Eeee başka ne gibi planların var:23:

kazene rica etcem hani 23 nisanda cocuklar devlet buyuklerının yerıne geciyoya bende kazenın yerine gecicem ve sana by by mune diycez :13::58::58::64::64::64::64:

inşallah laci ördekleriniz diğer ördeklerinizi yer bu akşam :27: :kıskançlıktan çatlayan 2 ördekli üye smileyi:

Ördek hırsızını yakaladım.
Kendi klavyesiynen itiraf etmiş 2 ördeği olduğunu.
Benim kaybolan 4 ördek burdaaaa:47:
Nerde bu devlet, tıkın şu hırsızları içeri:47:

kazene rica etcem hani 23 nisanda cocuklar devlet buyuklerının yerıne geciyoya bende kazenın yerine gecicem ve sana by by mune diycez :13::58::58::64::64::64::64:

Yalnız dikkat et yavru gelen gideni aratmasın, bir isyanda benim için çıkartmak zorunda kalma, ağlayıp ağlayıp muneeeee zalımdın eli cımbızlıydın ama müdürenin hasıydın deme :51:
Gözyaşlarına kanmam, siteden süresiz gitmek istesende dönmem:52:

Benim de Civcivler icin begenim yok oldu 50 yi gecmisti simdi 10 tanecik. Ve surekli sifre yanlis diyor yeni sifre aliyorum sonra tekrar ertesi gun aynini yapiyor.:31:

Yalnız dikkat et yavru gelen gideni aratmasın, bir isyanda benim için çıkartmak zorunda kalma, ağlayıp ağlayıp muneeeee zalımdın eli cımbızlıydın ama müdürenin hasıydın deme :51:
Gözyaşlarına kanmam, siteden süresiz gitmek istesende dönmem:52:
mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık:52::52:

mune yemın edıyorum bıkmadın ya bız senden ban yemekten bıktık sen bızı kovalamaktan bıkmadın ya az dınlen yoruldun yaşlandın artık:52::52:

evet yerini toline ver tüm forum geyiğe dönsün :60::60:

Çok azimli bir kadınımdır tolin, kendimi tek kelimeyle anlatmam gerekirse birinci sırayı azim, ikinci sırayı sabır alır:51:

Heh bak o zaman olacakları söyleyeyim, patron ya siteyi ya tolini sonsuza kadar kapatır:60:

dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun:60::60::60:
Çok azimli bir kadınımdır tolin, kendimi tek kelimeyle anlatmam gerekirse birinci sırayı azim, ikinci sırayı sabır alır:51:

Heh bak o zaman olacakları söyleyeyim, patron ya siteyi ya tolini sonsuza kadar kapatır:60:

kazen beni severkiii:16::16::16::16:

tolini sonsuza kadar kapatsanız da durmaz mune kızın içi kaynıyor :52::52:
dimi kanka ne güzel işte heryer geyik olsun günümüz neşe dolsun:60::60::60:

kazen beni severkiii:16::16::16::16:

bence de pampa. ban olmaz uyarı olmaz sınırsız geyik:52::27::27:

söylüyorum kanka bu seçmen artık senı istemiyo muneeee diyorum ama dinlemiyo koltuk sevdası tatlı gelıyo:52::52::52:

söylüyorum kanka bu seçmen artık senı istemiyo muneeee diyorum ama dinlemiyo koltuk sevdası tatlı gelıyo:52::52::52:

Koltuğumu kaptırmam, yıllarca yüzünü yenileyip yenileyip oturdum, artık eskidi eskiciye verelim dediler karşı çıktım, her gece uyanıp 1 saat koltuğumu seyrediyorum, benden başkası oturmasın diye kalkınca hemen odayı kilitliyorum:60::60:

Koltuğumu kaptırmam, yıllarca yüzünü yenileyip yenileyip oturdum, artık eskidi eskiciye verelim dediler karşı çıktım, her gece uyanıp 1 saat koltuğumu seyrediyorum, benden başkası oturmasın diye kalkınca hemen odayı kilitliyorum:60::60:

[video=youtube;TaOl6mwVnpI]http://www.youtube.com/watch?v=TaOl6mwVnpI[/video]
vay vay vay vay :19::19::19:

Ördek hırsızını yakaladım.
Kendi klavyesiynen itiraf etmiş 2 ördeği olduğunu.
Benim kaybolan 4 ördek burdaaaa:47:
Nerde bu devlet, tıkın şu hırsızları içeri:47:

o kuşlar benim, yakarım bu topiği yine vermem hem söyle müge anlıya bulsun senin kuşları :60:

hahah al buldum sizin kuşları :60:

[video=youtube;MS7z-BZJBso]https://www.youtube.com/watch?v=MS7z-BZJBso[/video]

Back