Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşi sözlük ile ilgili de bir konusu var, derin sulardan karaya doğru çekeyim biraz sizi
Üye tanıdık biri değil ama
Griden kopya çekmedin dimi önce o buldu, şimdi sen kendinden emin yazıyorsun, başka kimler keşfetti acaba
Tebisi de o söyledi müdür, ben nerde bulcam allahsen
Senin de keyfin yolunda mı?
Ekşi sözlük ile ilgili de bir konusu var, derin sulardan karaya doğru çekeyim biraz sizi
Üye tanıdık biri değil ama
:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi
Konuyu hiççç anlamadım ama,yormayın beni.
Acil kulağıma söle be medim.
hii. öğrendim. ama tanımiim
cıks kalmadı. pehhhhh
güzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruzKonu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Yukarda 6 ördekli 3 tane hatun var
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse
Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse
:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi
sizi takip edeyim barigüzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruz
Sen 40 yılda bi gelirsen beYenmez tabi kimse
neyse artık,bunada şükür.tanıdık biri olmasada, esas nicki açıklanacak diye hiçcesaret edemez bu hareketlere.Sizi meraklandıran, öğrenme isteğinizi tetikleyen, sahte konuları kapatırken yazdığımız sözler, üye çok tanıdık bildik biri çıkacak sanıyorsunuz o yüzden, şimdi burda fetibör okypete desem herkes hiiiii demek okymiş deyip dedikodu kazanını kaynatacaktı, halbuki doğru dürüst bilmediğiniz biri çıktı, arkadaş listelerimizdedir deyip isyan ettiniz, listelerinizde bile yoktur
Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Beni beyenmiyor mu kimse