Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşi sözlük ile ilgili de bir konusu var, derin sulardan karaya doğru çekeyim biraz sizi
Üye tanıdık biri değil ama![]()
Griden kopya çekmedin dimiönce o buldu, şimdi sen kendinden emin yazıyorsun, başka kimler keşfetti acaba
![]()
Tebisi de o söyledi müdür, ben nerde bulcam allahsen
Senin de keyfin yolunda mı?![]()
Ekşi sözlük ile ilgili de bir konusu var, derin sulardan karaya doğru çekeyim biraz sizi
Üye tanıdık biri değil ama![]()
:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi![]()
Konuyu hiççç anlamadım ama,yormayın beni.
Acil kulağıma söle be medim.![]()
hii. öğrendim. ama tanımiim![]()
cıks kalmadı. pehhhhh![]()
güzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruzKonu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Yukarda 6 ördekli 3 tane hatun var
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse![]()
Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi![]()
sizi takip edeyim barigüzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruz![]()
Sen 40 yılda bi gelirsen beYenmez tabi kimse![]()
neyse artık,bunada şükür.tanıdık biri olmasada, esas nicki açıklanacak diye hiçcesaret edemez bu hareketlere.Sizi meraklandıran, öğrenme isteğinizi tetikleyen, sahte konuları kapatırken yazdığımız sözler, üye çok tanıdık bildik biri çıkacak sanıyorsunuz o yüzden, şimdi burda fetibör okypete desem herkes hiiiii demek okymiş deyip dedikodu kazanını kaynatacaktı, halbuki doğru dürüst bilmediğiniz biri çıktı, arkadaş listelerimizdedir deyip isyan ettiniz, listelerinizde bile yoktur![]()
Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum