How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Tanıdık değil mi hayal kırıklığı oldu bu , arkasından şöyle baba bir isim çıkacak ki tadı olsun sonucun :8:

ekşi ile ilgili benim bi konum var:26:ne yani yoksa o benmiyim:52:
kimi arıyodunuz, kimim ben ya:44:

:60:Ooooo rengo öyle haybeden biskrem istemekle olmuyor , millet gri gri çözdü olayı , eşi dostu öğrendi , bir de bize kopya veriyorlar senden bana gelen bir fısıltı bile yok :19:

merak etmedıgım seyı zorla merak ettırıyorlar..
Allahtan konulara Fransız kalmışım..ogun evde sular kesıktı sanırım..
istesemde bulamam hiçbişe..

:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi:51:

Kalmadı valla..hepi topu 3 ekşınsız konusu var zaten, didikleyemedim keyiflice :60:

Konuyu hiççç anlamadım ama,yormayın beni.:ssz:
Acil kulağıma söle be medim.:27:

Aç kulağını :60:

hii. öğrendim. ama tanımiim:ssz:

Hee ben de, çok sıkıcı:ssz:

Konu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum:47:
Yukarda 6 ördekli 3 tane hatun var:51:
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse:14:

cıks kalmadı. pehhhhh:ssz:

Sizi meraklandıran, öğrenme isteğinizi tetikleyen, sahte konuları kapatırken yazdığımız sözler, üye çok tanıdık bildik biri çıkacak sanıyorsunuz o yüzden, şimdi burda fetibör okypete desem herkes hiiiii demek okymiş deyip dedikodu kazanını kaynatacaktı, halbuki doğru dürüst bilmediğiniz biri çıktı, arkadaş listelerimizdedir deyip isyan ettiniz, listelerinizde bile yoktur:51:

Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
güzel bir göl keşfettik. göç yollarıymış.. ordan topluyoruz:27::1::1:

Sen 40 yılda bi gelirsen beYenmez tabi kimse:6:

:)))))
Kopyacılar sizi, ya sizler bu üyeleri tanıdık, sitede öne çıkmış kişiler sanıyorsunuz ama değil işte, ne oldu, heyecanı kalmadı değil mi:51:

Mune iyi ki araştırma ruhuma kapılmadan öğrendim tanıdık bir isim olmadığını , şöyle arkasından sitede ekşın olsun diye sen çıkacaktın mesela ya da kazen ...:37: Tadından yenmezdi o zaman :1:

Sizi meraklandıran, öğrenme isteğinizi tetikleyen, sahte konuları kapatırken yazdığımız sözler, üye çok tanıdık bildik biri çıkacak sanıyorsunuz o yüzden, şimdi burda fetibör okypete desem herkes hiiiii demek okymiş deyip dedikodu kazanını kaynatacaktı, halbuki doğru dürüst bilmediğiniz biri çıktı, arkadaş listelerimizdedir deyip isyan ettiniz, listelerinizde bile yoktur:51:
neyse artık,bunada şükür.tanıdık biri olmasada, esas nicki açıklanacak diye hiçcesaret edemez bu hareketlere.
yemez çünkü:9:

Sonunu bizde merak ediyoruz parkon , 5 civcivden sonra 1 tavuk olacak sanıyordum ama 6 olunca bu halay böyle devam edecek diye korkmaya başladım bende :1:

Back