• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Son durum belli, onun dışına çıkamam, dalga geçmek için sahte konu açılırsa ve açan kişi ikinci üyelikse ana üyeliği konuda deşifre edilecek, hakaret etmek, var olan hıncını çıkartmak için ikinci üyelik alıp takıntılı olduğu üyeye ağzına geleni söyleyenlerde ifşa edilecek.
Bunun dışında sahte konularda yanılıp geyik yaparsanız, konu dışına çıkarsanız geyikten ceza vermeyiz ama kavga, hakaret, küfür vs olursa ceza alırsınız.
süper olmuş. bayıldım...:46::46:

konuyu uzaktan takip ediyordum, tolin'i görünce yakından takip edeyim dedim:53:

Fal topiğiyle ilişkili bir durumdan 28 gün aramızda olamayacak.

28 gün mü :53:

Benim ceza puanım 60 acaba banlansam ne zaman geri dönerim ona göre yorumlarıma dikkat etmeyi düşünüyorum :1:

mune fetibörü söylemeyecek misin :26:

süper olmuş. bayıldım...:46::46:

Tamam o zaman, istediğinizi aldınız, ben açılan sahte konularda açıklayacağım, kaçırırsanız özelden gelip sorduğunuzda söylerim:34:
Şimdi işlerimin başına dönüyorum:10:

28 gün mü :53:

Benim ceza puanım 60 acaba banlansam ne zaman geri dönerim ona göre yorumlarıma dikkat etmeyi düşünüyorum :1:

60 puan 1 hafta gidersin
70 puan sonrası tırsın, 70 puandan sonra 2 hafta, 3 hafta, 1 ay diye gidiyor ban süreleri
mune fetibörü söylemeyecek misin :26:

Fetibörü niye bu kadar merak ediyorsunuz ki:60:

Fal topiğiyle ilişkili bir durumdan 28 gün aramızda olamayacak.

Aaa 28 günmü panpa neişin var şu fal topiğinde :14:

Şimdi mune ben tam olarak anlıyamıyorum eskiler açıklanmıyacak yani öylemi bundan sonrakiler içinmi geçerli yani :26:

60 puan 1 hafta gidersin
70 puan sonrası tırsın, 70 puandan sonra 2 hafta, 3 hafta, 1 ay diye gidiyor ban süreleri

9gün keyfine yıkanmayan kadını kim merak etmez mune :9:
bir de 2. uyelık demek ki hala aramızda ama cok dalga gecti:44:

Son düzenleme:
60 puan 1 hafta gidersin

Bi fetiför kadar hatrımız yok mu mune :17:

Bi biskrem versem :26:

Son düzenleme:
fetiför deyip durmayın canım bisküvili pasta istiyor.:56:
hoş o konuyuda bilmiyorum.zimbabweliyim o konuya.

Son düzenleme:
Back