How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Onca merak ettik tanıdık çıkacak diye değilmiş. Hiç bir heyecanı kalmadı :9: Tüh. :17:

Mune iyi ki araştırma ruhuma kapılmadan öğrendim tanıdık bir isim olmadığını , şöyle arkasından sitede ekşın olsun diye sen çıkacaktın mesela ya da kazen ...:37: Tadından yenmezdi o zaman :1:

İkinci üyeliğim hiç olmadı, kayıt oldum olalı isimde değiştirmedim, klasik bir üyeyim:))
Ama birgün size bir ekşın yapasım var, sonra mune olarak belirip herkesi mapusa atacağım, doğumları bekliyorum, bebeler kk f tipinde doğmasın diye:51:

normal üyelerde öğrenebilecekmi acaba ?

Sonunu bizde merak ediyoruz parkon , 5 civcivden sonra 1 tavuk olacak sanıyordum ama 6 olunca bu halay böyle devam edecek diye korkmaya başladım bende :1:
Ahahha,bende 5 de biter diyodum.
4 te kalırım,bunlarda en fazla 5 olur nasılsa dediydim:27:
Ama tavuk mantıklıymış bak:51:
Her beş civciv bir tane yeşil tavuk olabülür .
İkinci üyeliğim hiç olmadı, kayıt oldum olalı isimde değiştirmedim, klasik bir üyeyim:))
Ama birgün size bir ekşın yapasım var, sonra mune olarak belirip herkesi mapusa atacağım, doğumları bekliyorum, bebeler kk f tipinde doğmasın diye:51:

Kazenin şakasına benzemesinde.:27:
Aile faciasına yol açıyodu nerdeyse.:51:
Bir gün banlıycaksan sorun yok:51:

Ne bomba konu olur ama , yapsanıza :27: Hem kuralı sen koydun , 2. üyelikten dalga geçmek için açılan konularda geyik serbest diye , mapusa falan da atamazsın , kapı gibi beyanın var :51:

baaak kaaaacc yasima geldim :60: 2 uyelik hayaaattta almadim :60:

Kesinlillevifsaa olsu ve bunu.neden yapti anlatsin ya :kkk:

Ne bomba konu olur ama , yapsanıza :27: Hem kuralı sen koydun , 2. üyelikten dalga geçmek için açılan konularda geyik serbest diye , mapusa falan da atamazsın , kapı gibi beyanın var :51:

Merhaba Ausencia
Arkadaşlar ördek horoz deyince gözüme çarptı
Bende renk takıntısı var da, sondaki ördeğin niye daha koyu
Yöneticilere sesleniyorum benimki hep aynı renk olsun lütfen :3:
Ben ki banyom pembe beyaz diye, marketlerde pembe üzeri beyaz çizgili el sabunu arayan insanım. İçime sinmez bi tane koyu ördek filan

Son düzenleme:
biri benim de kulağıma söylesin ya meraktan çatlıycam:44:

Merhaba Asencia
Arkadaşlar ördek horoz deyince gözüme çarptı
Bende renk takıntısı var da, sondaki ördeğin niye daha koyu
Yöneticilere sesleniyorum benimki hep aynı renk olsun lütfen :3:
Ben ki banyom pembe beyaz diye, marketlerde pembe üzeri beyaz çizgili el sabunu arayan insanım. İçime sinmez bi tane koyu ördek filan

Biraz önce o koyu civcivle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldı canım , babası başka olan da varmış :60::60:genetiği ile oynanmış olan da .:1:

Bu arada benim de banyom mor ve lavanta kokusundan nefret ettiğim halde sırf mor diye o sıvı sabunu kullanıyorum :52:

Son düzenleme:
Back