sizi takip edeyim bari
Artık 8-5 mesai yapcam burda.
Feci kıskandım la..
Kendimi dışlanmış,ezik,zavallı hissettim
Gelecek isyan ceza pointleri ile ilgili parkunum..Pankartları hazırla, kuru fasulyeler olarak kk meydanında toplaşıcaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi takip edeyim bari
Artık 8-5 mesai yapcam burda.
Feci kıskandım la..
Kendimi dışlanmış,ezik,zavallı hissettim
Mune iyi ki araştırma ruhuma kapılmadan öğrendim tanıdık bir isim olmadığını , şöyle arkasından sitede ekşın olsun diye sen çıkacaktın mesela ya da kazen ... Tadından yenmezdi o zaman
normal üyelerde öğrenebilecekmi acaba ?
benimkide... o pekin ördeğiYalnız benim 6. ördek koyu mavi..Babası farklı bi horoz sanırsam:26:
benimkide... o pekin ördeği
benimkide... o pekin ördeği
Ahahha,bende 5 de biter diyodum.
Sonunu bizde merak ediyoruz parkon , 5 civcivden sonra 1 tavuk olacak sanıyordum ama 6 olunca bu halay böyle devam edecek diye korkmaya başladım bende
İkinci üyeliğim hiç olmadı, kayıt oldum olalı isimde değiştirmedim, klasik bir üyeyim:))
Ama birgün size bir ekşın yapasım var, sonra mune olarak belirip herkesi mapusa atacağım, doğumları bekliyorum, bebeler kk f tipinde doğmasın diye
İkinci üyeliğim hiç olmadı, kayıt oldum olalı isimde değiştirmedim, klasik bir üyeyim:))
Ama birgün size bir ekşın yapasım var, sonra mune olarak belirip herkesi mapusa atacağım, doğumları bekliyorum, bebeler kk f tipinde doğmasın diye
normal üyelerde öğrenebilecekmi acaba ?
Ne bomba konu olur ama , yapsanıza Hem kuralı sen koydun , 2. üyelikten dalga geçmek için açılan konularda geyik serbest diye , mapusa falan da atamazsın , kapı gibi beyanın var
Merhaba Asencia
Arkadaşlar ördek horoz deyince gözüme çarptı
Bende renk takıntısı var da, sondaki ördeğin niye daha koyu
Yöneticilere sesleniyorum benimki hep aynı renk olsun lütfen
Ben ki banyom pembe beyaz diye, marketlerde pembe üzeri beyaz çizgili el sabunu arayan insanım. İçime sinmez bi tane koyu ördek filan
biri benim de kulağıma söylesin ya meraktan çatlıycam:44: