KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Kimde açıklanacak kıymetli bilgi varsa ona var :1:

Bende bilmiyorum o konuyu , bilmiyorum ama merak ediyorum :8::8:
sanırım bir kaç üyelikten biride bu ama. amaaaaa..
aman kafam karıştı. çok bilinmeyenli denklem gibi.:27:

Son düzenleme:
ha şu patatesli börek konusunu yazanmı o..:26:

evet :1:
hatta kaynanasıyla seda sayanın kaynangelin programına katılacaktı :9:
sonra 4 5 sene olmuş evleneli ama yüz görümlüğü eşim ceyrek taktı bana size ne taktılar diye konu açmıstı:27:

sonra 4 5 sene olmuş evleneli ama yüz görümlüğü eşim ceyrek taktı bana size ne taktılar diye konu açmıstı:27:

Heh bak yüz görümlüğünü biliyorum , bana bir şey takmadı eşim , acaba yüzünü şeytan görsün aus mu demek istedi diye epey düşünmüştüm :37:

Çok yerinde bir karar olmuş 2. üyelik alırken bir avm wifi si kullanmaya üşecenek kadar yada 3 5 goggle turu atıp nasıl yakalanmam diye düşünecek kadar ana üyeliğine saygı duymuyorsa ifşa edilsin.

Konuyu görünce aklıma ne geldi ya :1: işyerinden iki bayanın kk da üyeliği vardı 2. üyelik diye banlanmışlar ( fiii tarihinden bahsediyorum ) benim işyerinde 2. üyelik diye banlanmak istemediğinden kk üye girişi yapmama izin vermemişlerdi :) uzunca bir süre okuyucu olarak kalmıştım :)

haa hatta bu dışarı çıktığında kaynanası takip ediyordu. kaybolur falan diye korkuyorlardı.. anladım o kişiyi şimdi.

ha şu patatesli börek konusunu yazanmı o..:26:

Heee o, şu merak nasıl birşeydir, herkese sirayet ediyor, biri fetibör diyor, herkes pür dikkat açıklama bekliyor, herkesin keyfi yolunda nasılsa, beni düşünen yok, açıklamalar heeep bana bırakıldı, sitenin elma yediren kötü kalpli cadısı olacağım bu gidişle:51:

Ben açıkladım, bilmeceyi siz çözün, bulan özelimden yazsın:60::60:

Heee o, şu merak nasıl birşeydir, herkese sirayet ediyor, biri fetibör diyor, herkes pür dikkat açıklama bekliyor, herkesin keyfi yolunda nasılsa, beni düşünen yok, açıklamalar heeep bana bırakıldı, sitenin elma yediren kötü kalpli cadısı olacağım bu gidişle:51:

Ben açıkladım, bilmeceyi siz çözün, bulan özelimden yazsın:60::60:

Bilmece bu mesajın içindeki mi saklı :44: Bak bugün boş vaktim çok ama yanlış sularda araştırma yapmak istemem mune .

Bütün avatarlara ve nicklere bakıp pamuk prenses arayasım var benim de :52::52::52:

sırada ceza poıntlerı var kanka onuda halletıkmı kk yı ele gecırebılırız:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

şimdi bundan ceza aldın sanacaklar : ) ama sende bende Mune'de neden ceza aldığını biliyoruz değil mi ?

Hep derim "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız her şeyi biliyorum...."

Ekşi sözlük ile ilgili de bir konusu var, derin sulardan karaya doğru çekeyim biraz sizi :60:

Üye tanıdık biri değil ama:6:

ne gizemli yer şu KK:ssz::ssz:
efekten duman ve sisi bulutuda olaydı :ssz:

Back