Aaa bundan sonrakiler için diyo patron
ayrıca konu açan değil , konularda, geyiklerde, sadece sırf birine saldırmak için gelip 2ci üyeliği alanlarda açıklansın:86::86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bundan sonrakiler için diyo patron
Açıklanacak mı.Eminim bu olaydam sonra yapacaklar daha temkinli davranırBundan sonraki konularda açıklansın, top Mune'de...
still sanırım yanlış konu:)84 Puana keşke uçulsa Renginam bende 84 küsür aldım ve atanamadım mesela
still sanırım yanlış konu:)
haa. oraları okumadım. bende ceza puanımı falan diye baktım önce sonra sanırım yanlış konu dedim.. olsun. arada farklılıklar güzeldirYok.Geçmiş sayfalarda konuştuk böyle bi konu Gece cevap vermeden çıkmışım.Geç cevap verince biraz alakasız bir geyik oldu
kanka bu biraz unutulsun ondan sonra yaparız onuda şımdı yaparsak sitede iyice isyancı mod on oluruz
haa. oraları okumadım. bende ceza puanımı falan diye baktım önce sonra sanırım yanlış konu dedim.. olsun. arada farklılıklar güzeldir
tesekkurlerivitttttttt. oldu bu iş. tolin süpersin
munenın sozu var zaten kurdale kesımı fetibörle yapılcaköncekiler için de meraak edilenler vardı,fötiför mesela
ilk onu rica edelim l mune den
Tolin teşekkürler , KK nın kanayan yarasının sesi oldun
Yalnız kazanılmış hak geri alınamaz mantığı ile , bu saatten sonra olacaklar açıklansın olmaz Zaten özellikle bu konu çok sayıda kişinin ceza almasına sebep olan 2. üyelik için açıldı . Bence o isim açıklansın .
Eyyy merak sen nelere kadirsin Konusuna hiç yorum yazmadım ama fetiförün kim olduğunu öğrenene kadar şurdan şuraya gitmeyeceğiz
sırada ceza poıntlerı var kanka onuda halletıkmı kk yı ele gecırebılırız3 günün var
Yoksa ekşın haber vercek kankan kk sınırları dışında olacak haberin olsun
Seni öne atıyorum böyle ama ben arkandayım ahahha
Bu arada evet şu fetiför açıklansın..Hoş ana üyeliğini tanıyor muyuz acep:44:
tesekkurler
munenın sozu var zaten kurdale kesımı fetibörle yapılcak
:
Nolduuuuu???
Bundan sonraki konularda açıklansın, top Mune'de...
Nasıl yok artık mune
Konu güncellemek yasak, senelerdir olan bir kural bu, bilmiyorum demeyin, size kuralları öğretemedim diye depresyona girerim ama sevinmeyin sizi de mapusa sürerim
pardon ne dediniz, kimlerle dediniz, bir daha deyiverin bakayım, siteye ağırlık yapıyorsunuz diye sizi atmasında patron
xs'yim o derece yani
Uyumaya gidiyorum, arkamdan siteyi havaya uçurmaya kalkmayın, bunun sabahı da var
Hepinize hayırlı geceler
Canım bi arkadaş banane 2. Uyelikten konuya yorumumu yapar geçerim demiş ona şaşırma ifadesiydi
sırada ceza poıntlerı var kanka onuda halletıkmı kk yı ele gecırebılırız
nerde açıklıcak peki? bir başlık mı açıcak nasıl olacak??
fetibörü burda yazsın ama lütfen...
tanıdığımız biri mi çıkıcak acaba?
Bundan sonraki konularda açıklansın, top Mune'de...
biz bi delık buluruz kanka sen raaat olKapı dışarı olmayalım da
Patron bombayı kucağıma atıp gittin
Hanımlar son durum, dalga geçmek amacıyla üye olanların üyelikleri deşifre olacak, ceza puanı silme yok, cezalar için benim verdiğim söz, şayet konu sahteyse, üyelik sahteyse konu dışı yorumlarınıza konu dışı cezası vermem ama polemik, hakaret varsa kimsenin gözünün yaşına bakmam.
Anladığım kadarıyle Kazen deşifre için konu açılmasın, açılan sahte konularda deşifre yapılsın istiyor.
Konuyu kaçırırsanız yakalayan arkadaşlarınızdan ya da benden öğrenirsiniz
mune birde diyorum , konu içinde sırf birine saldırmak için gelenler oldu 2ci üyelikle. hatta çoğu zaman ,sen onları banladın 2ci üyelik yazdın.onlarda buna dahil değilmi.Patron bombayı kucağıma atıp gittin
Hanımlar son durum, dalga geçmek amacıyla üye olanların üyelikleri deşifre olacak, ceza puanı silme yok, cezalar için benim verdiğim söz, şayet konu sahteyse, üyelik sahteyse konu dışı yorumlarınıza konu dışı cezası vermem ama polemik, hakaret varsa kimsenin gözünün yaşına bakmam.
Anladığım kadarıyle Kazen deşifre için konu açılmasın, açılan sahte konularda deşifre yapılsın istiyor.
Konuyu kaçırırsanız yakalayan arkadaşlarınızdan ya da benden öğrenirsiniz