• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
hanig konuda acıdın ki patron ,bu konuda acıyacaksın:1::1:

,aç deşifre et yeter zaten,kadınlar parçalar onları :60:

tam da ustte yazdıgım nedenle hayırı işaretleyecektim,
aboouw!
yorumumdan ötürü de mimlenmiş mi oluyorum yani :27:

yanlıs isaretleme olsun veya olmasın, anket 2.uyelik diye acıldıgı icin hayır yanıtı bazı insanlara makul gelebilir.
şahsen ben soru açık olmadıgı gerekcesi ile katılmamayı tercih ettim.

not:yanıtım direkt sana degil okypete, yorumun uzerinden genel bir cevap, yanlıs anlama olmasın:34:

yok anlamam.:34:
birde şu var. hatırlıyorum. amaç sadece konu açıp kandırmak değil,birde birine takıp ona saldırmak için alınan üyeliklerde var. sashamaniamıydı bak tam hatırlamıyorum nickini onun başına geldi biri girdi demediği laf kalmadı reelde kötü şeyler yapacağı tehditinde bile bulundu.sonra banlandı ve 2ci üyelik oldu. hala o kim bilinmez mesela. sashaminiada bilemedi.
bunlarda bilinmeli.

Son düzenleme:
isyan edenlerin tez kellesi alına....

hala sülümanın etkisindeyim....

Hangi durumlarda 2. üyelik alınıyor öncelikle onu açıklayalım.

- KK'ya üyesiniz ve bu üyeliğinizi deşifre etmeden özel bir konunuzu paylaşmak isterseniz ikinci bir üyelik alabilirsiniz.
- Aldığınız 2. üyelik ile sadece bu özel problemlerinizi paylaşabilirsiniz.
- Esas üyeliğiniz ile 2. üyelik ile açtığınız konuya yorum yapamazsınız !

Sadece buna izin veriyoruz lakin görünen o ki sahte konu açıp dalga geçmek için 2. üyelikler alınıyor, 2. el satışında popüler satışçı göstermek için 2. üyelik açılıyor, gene 2. el satışta ürün satmak için 1 konu açma hakları olduğundan 2. bir konu açmak için sahte profiller açılıyor. Bu durumda olan herkes ceza alıyor fakat gerçek kimliklerini deşifre etmiyoruz.

2. el de satış için ikinci üyelik açanları deşifre etmeyelim ama dalga geçenleri deşifre edelim.

Görünen o ...

lakin bu konuda hiç acımam söyliyeyim ...

Evet dalga geçmek ve sadece diğer üyelere saldırmak için alınan üyelikler deşifre edilsin, genel olarak istenen bu
Ayrıca bu yüzden üyelerin aldığı ceza puanı varsa silinsin.
İkinci üyelik almış , gelmiş hakaret etmiş, bizde saf saf cevap verip banyemişiz, ceza puanı almışız
Buda haksızlık deği mi
Bu ikinci üyelik alanı amacına ulaştırmış oluyor zaten.
Çeşit çeşit üyeliklerle intikam timi kuranlar var kendi çaplarında.

Son düzenleme:
Evet dalga geçmek ve sadece diğer üyelere saldırmak için alınan üyelikler deşifre edilsin, genel olarak istenen bu
İkinci üyelik almış , gelmiş hakaret etmiş, bizde saf saf cevap verip banyemişiz, ceza puanı almışız
Buda haksızlık deği mi

en acısı da bu.insancıklar 2. üyelikle üyelere saydırıyor,üyeler de cevap verince ceza alıyor.o kişinin 2. üyeliği anlaşılıyor ama diğer üyeliği ile gayet güzel devam ediyor:50:

birde şu var. hatırlıyorum. amaç sadece konu açıp kandırmak değil,birde birine takıp ona saldırmak için alınan üyeliklerde var. sashamaniamıydı bak tam hatırlamıyorum nickini onun başına geldi biri girdi demediği laf kalmadı reelde kötü şeyler yapacağı tehditinde bile bulundu.sonra banlandı ve 2ci üyelik oldu. hala o kim bilinmez mesela. sashamimniada bilemedi.
bunlarda bilinmeli.

o olaydan haberim yok ama insanların bu kadar cirkinleşebilecegine sasırdım.
yani biriyle kavgalıysan kendi uyeliginden çatır çatır lafını sok banını ye. kaçak güresenleri oldum olası sevmem.

ayrıca tehditlerin sahibini site yonetimi kesinlikle belirtmeli;
ya saklayıp kendisi sorumluluk alacak ya da sorumlulugu uyeye devredecek.
hatta acıklansa bile uyeye destek cıkılmalı bence ama bu ayrı konu.

fakat ben mi cok iyi niyetliyim bilmiyorum,
mesela hasta olan bir kadın vardı gecenlerde...
2.uyelikle ilgili uyarılsa ama bize acıklanmasa. insanlara bir kereye mahsus hata yapma sansı tanınsa,
cunku ilk uyelikleriyle paylastıkları sorun nedeniyle belki 2.yi alıyor, bu insanları dıslamak forumda yargılanmasına neden olmak ne kadar dogru emin olamıyorum...

bir de cok fazla 2.uyelik gormedigim icin boyle dusunuyorum belki de. surekli yorum yapıp enayi yerine koyuldugumu aylarca yıllarca hissetsem sabrım tasar kimseye musamaha gostermezdim sanırım.

cezanız silinmez bunu peşin peşin söyleyeyim. Zira o konuda gidip yazmak zorunda değilsiniz ! Yazmazsanız da ceza almazsınız : )

Nico'suz isyan olmaz :ssz: Bende oyumu kullandım evelallah :kkk:

Şimdi sonuç olarak fetibör açıklanacak mı? :27:

birde şu var. hatırlıyorum. amaç sadece konu açıp kandırmak değil,birde birine takıp ona saldırmak için alınan üyeliklerde var. sashamaniamıydı bak tam hatırlamıyorum nickini onun başına geldi biri girdi demediği laf kalmadı reelde kötü şeyler yapacağı tehditinde bile bulundu.sonra banlandı ve 2ci üyelik oldu. hala o kim bilinmez mesela. sashaminiada bilemedi.
bunlarda bilinmeli.

Buda haksızlık deği mi

bu iki yorumada ozellıkle sonuncusuna tamamen katılıyorum kazen benım var oyle 10 puanım gelmıs buraya bızle dalga gecmeye sonucta saf degılız bızde anlıyoruz kımın dalga gecmek ıcın geldıgını bızde onunla dalga gecerız demokrasiyse herkese demokrası :31:

muneden söz aldık eger kazen 2. uyelıklerın acıklanmasını onaylarsa mune açılışı fetibörle yapcak:27:

Kazen bir önceki sayfada onayladı gibi geldi bana ama yanlış mı anladım :27:

gellll gellll 2. üyeliklerin ifşasına gelll oyyy vermeye gelll:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back