- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.609
- 1.123
- 43
geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı![]()
tamam panpaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı![]()
cıks
bu gece siteye gelmedi, en azından ben görmedim![]()
size heryer geyık cık cık cık
biz konu bulamayınca kpss konustuk
aslında nasıl oraya geldi anlamadık yine de akısta hep bu konu vardı
iyi etmiş miyiz![]()
Güncellemek için bcsdjvfsjfdvfd............ Güncellll gibi şeyler yazmayın, mazallah ayağınız kayar mapusa düşersiniz.
nerdesin sen yahuu kayboldun![]()
Güncellemek için bcsdjvfsjfdvfd............ Güncellll gibi şeyler yazmayın, mazallah ayağınız kayar mapusa düşersiniz.
Benim bit pazarındaki konuyla dalga geçiyo xl falan diye
kibliyimmi bibi![]()
Benim bit pazarındaki konuyla dalga geçiyo xl falan diye
kibliyimmi bibi![]()
Gül gül, gül ki yüzünde güller açsın, rahatlayıp bdvye gir, gözüne bir topik kestir, geyik yap
Geyik güzeldir, stres alır![]()
yok artık mune![]()
Nasıl yok artık mune
Konu güncellemek yasak, senelerdir olan bir kural bu, bilmiyorum demeyin, size kuralları öğretemedim diye depresyona girerim ama sevinmeyin sizi de mapusa sürerim![]()
kible bencede gördüm biraz önce![]()
kib le benı pampa sebebınede cunku tolın xs beden yaz![]()
Benim bi önerim var
Bütün xs leri forumdan atalım..
Tek erkek kazen gibi tek xs de mune kalsın, nasıl fikir
Neyse yav puanım olmuş 56984576..geyik yaptırmayın bana![]()
Benim bi önerim var
Bütün xs leri forumdan atalım..
Tek erkek kazen gibi tek xs de mune kalsın, nasıl fikir
Neyse yav puanım olmuş 56984576..geyik yaptırmayın bana![]()
tamam benı atalım forumdan o zaman sana kım ekşınlı konuları haber vercek ha kım kım çalıştıralım saksıyı please![]()
Doğru diyosun, kim dizimi yarıda bölüp koşturtcak beni konulara![]()
çok güzel bi fikirmiş gıcık xsler kovalım hepsini![]()
pardon ne dediniz, kimlerle dediniz, bir daha deyiverin bakayım, siteye ağırlık yapıyorsunuz diye sizi atmasında patron
xs'yim o derece yani
Uyumaya gidiyorum, arkamdan siteyi havaya uçurmaya kalkmayın, bunun sabahı da var
Hepinize hayırlı geceler![]()