• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
109 olmuş. oylamayan kalmasın. pamuk eller cebe pardon butona:27::1:

Son düzenleme:
Kesinlikle açıklanmalı...

Neler kimler açıklanmadı bugüne kadar KK da , nelerin kimlerin üzerine gidilmedi ... Bence özellikle aktif ve hepimizin içinde bir üyeliği olup , sırf can sıkıntısından üyelik alıp , bizi kandırarak akıllı geçinen ve kıs kıs gülen üyeler açıklansın .

Bence bu üyeler x siteden gelip dalga geçmek için konu açanlardan daha rahatsız edici . İçimizdeler , arkadaş listemizdeler , daha da önemlisi kadınlar !

Açıklansın hem de anlı şanlı ... 10 üyeliği varsa onu da açıklansın , en önemlisi de asıl üyeliği açıklansın . 2. üyelikler ceza alıyor bir işe yaramıyor , geliyor 5. üyelik.

Ha bir de bu konularda acayip geyik dönüyor , malum konuyu açan kaşınıp açtığı için kaşıyan eller dert görmüyor .İşte onlarda geyikten ceza almayacakmış , ala ala :1:

şahsen bende kafa bulmak için konu açan kk üyesinin esas nickini bilmek istiyorum.
konu kapanıyor ve açan 2ci üyelik oluyor. tamam ama bunun esas üyeliği ne,kim bu bizle dalga geçen.
konu kapatılmadan önce bir güzel esas üyeliğide teşhir edilsinki bir daha bunu hem o hemde başkası yapmasın.

Son düzenleme:
şahsen bende kafa bulmak için konu açan kk üyesinin esas nickini bilmek istiyorum.
konu kapanıyor ve açan 2ci üyelik oluyor. tamam ama bunun esas üyeliği ne,kim bu bizle dalga geçen.
konu kapatılmadan önce bir güzel esas üyeliğide teşhir edilsinki bir daha bunu hem o hemde başkası yapmasın.

begendigim sırada farkettim, 6.cı civciv yerine yesil ısık yandı eski usul,
bu kadar begeni alacagını hesaplayamamıslar galiba okypete :9:

neyse konuyla ilgili yorumumu yapayım,
ben dalga gecen 2.uyeliklerin acıklanmasını destekliyorum,
fakat mune farklı nedenlerle 2.uyelik alanlar oldugunu yazmıstı...

mesela bir keresinde eşlerle ilgili bolumde okudum, kendisinin 2.uyeligini itiraf ederek soze basladı hatta. kaynımın bana ilgisi mi var ben mi yanlıs anlıyorum cok kotu hissediyorum diyordu...

zaten insanlar sanal bir platformu cevresinde yeterince kisi olmadıgı icin veya yasadıklarını arkadasları ile paylasmaya cekindigi icin kullanırken burada gercek kimliklerinin desifre olması ya da sanal da olsa belli bir samimiyet kurması durumunda 2.uyelik alma gerekisinimi duymaları bana dogal geliyor...

eger kk sadece yorum yapılıp bırakılan, farklı yasamların tecrubelerin paylasıldıgı, ozel mesajların oldugu, geyik bolumune varıncaya kadar karsılıklı diyalogların oldugu bir sohbet sitesi gibi bir durumu olmasaydı ekşi gibi sadece bilgi paylasmanın dısında farklı sekmeleri olmasaydı 2.uyeligi bile bu kadar onemsemiyor olurduk, sadece ikiyüzlülüge kızardık.
tam da onemsedigimiz bu nedenler dolayısıyla 2.uyelik alanların acıklanmaması gerektigini, hatta ozel durumlarda alım hakkı olması gerektigini savunuyorum.

hadi hanımlar pamuk eller ankete:32:

begendigim sırada farkettim, 6.cı civciv yerine yesil ısık yandı eski usul,
bu kadar begeni alacagını hesaplayamamıslar galiba okypete :9:

neyse konuyla ilgili yorumumu yapayım,
ben dalga gecen 2.uyeliklerin acıklanmasını destekliyorum,
fakat mune farklı nedenlerle 2.uyelik alanlar oldugunu yazmıstı...

mesela bir keresinde eşlerle ilgili bolumde okudum, kendisinin 2.uyeligini itiraf ederek soze basladı hatta. kaynımın bana ilgisi mi var ben mi yanlıs anlıyorum cok kotu hissediyorum diyordu...

zaten insanlar sanal bir platformu cevresinde yeterince kisi olmadıgı icin veya yasadıklarını arkadasları ile paylasmaya cekindigi icin kullanırken burada gercek kimliklerinin desifre olması ya da sanal da olsa belli bir samimiyet kurması durumunda 2.uyelik alma gerekisinimi duymaları bana dogal geliyor...

eger kk sadece yorum yapılıp bırakılan, farklı yasamların tecrubelerin paylasıldıgı, ozel mesajların oldugu, geyik bolumune varıncaya kadar karsılıklı diyalogların oldugu bir sohbet sitesi gibi bir durumu olmasaydı ekşi gibi sadece bilgi paylasmanın dısında farklı sekmeleri olmasaydı 2.uyeligi bile bu kadar onemsemiyor olurduk, sadece ikiyüzlülüge kızardık.
tam da onemsedigimiz bu nedenler dolayısıyla 2.uyelik alanların acıklanmaması gerektigini, hatta ozel durumlarda alım hakkı olması gerektigini savunuyorum.
demekki 5 civciv sınır sonra yeşile dönüyor olay:1:
şimdi,kendini gizlemek ama derdini anlatmak için konu açan üyeler var. ama sitenin kuralı gereğii bunun için üyelik aldıklarında,onlar yönetime başvurup izin alıyorlar. ve böyle 2ciyi alıyorlar.
bunların tabiiki esas üyelikleri açıklanmaz. bizim dediklerimiz sadece dalga amaçlı alınan 2ci üyelikler.

Son düzenleme:
günaydın herkese..şimdi mesela ankette hayır oyu kullananlar 2.üyelik almış olanlar olabilir mi?? yoksa başka türlü insan neden açıklanmasını istemez ki:26:

günaydın herkese..şimdi mesela ankette hayır oyu kullananlar 2.üyelik almış olanlar olabilir mi?? yoksa başka türlü insan neden açıklanmasını istemez ki:26:
bunu bende sordum.. insan neden dalga amaçlı alınan 2ci üyeliklerin açıklanmasını istemez diye cevap gelmedi. yalnız sanırım 2 arkadaş yanlış işaretlemiş. onlar yazdılar bunu.

bunu bende sordum.. insan neden dalga amaçlı alınan 2ci üyeliklerin açıklanmasını istemez diye cevap gelmedi. yalnız sanırım 2 arkadaş yanlış işaretlemiş. onlar yazdılar bunu.

o zaman zaten konu amacına ulaşmış oldu snırım,onlar kendilerini ifşa ettiler:1::1:

Özel alana müdahale olarak görüyorlardır belki..:52:

Ya da size ne yahu diye cool takılıyorlardır :31:

Bir de yanlış işaretleyenler var .

şimdi,kendini gizlemek ama derdini anlatmak için konu açan üyeler var. ama sitenin kuralı gereğii bunun için üyelik aldıklarında,onlar yönetime başvurup izin alıyorlar. ve böyle 2ciyi alıyorlar.
bunların tabiiki esas üyelikleri açıklanmaz. bizim dediklerimiz sadece dalga amaçlı alınan 2ci üyelikler.

tam da ustte yazdıgım nedenle hayırı işaretleyecektim,
aboouw!
yorumumdan ötürü de mimlenmiş mi oluyorum yani :27:

yanlıs isaretleme olsun veya olmasın, anket 2.uyelik diye acıldıgı icin hayır yanıtı bazı insanlara makul gelebilir.
şahsen ben soru açık olmadıgı gerekcesi ile katılmamayı tercih ettim.

not:yanıtım direkt sana degil okypete, yorumun uzerinden genel bir cevap, yanlıs anlama olmasın:34:

Ben de istiyorum açıklanmasını. :kkk:
Tabi dalga geçenlerin; özel durumu olanların değil.

Benim kafama takılan şu; bazı üyeler oluyor, aylarca yıllarca üyelikleri devam eden, mesaj sayısı binleri aşan, her tip konuda yorumu olan. Bir gün bir bakıyorum ikinci üyelikten kapanmış üyeliği. Ben bunun gerçek sebebi ne merak ediyorum işte.
Bir tane vardı öyle bir üye. Severdim de kendisini, görüşlerini. Hani diyorum acaba kullandığı bilgisayardan bir başkası üye oldu da ikinci üyelik sanıldı, o da açıklama gereği duymadı, ondan kapandı üyeliği.

Sebebi ne olabilir acaba...

herkese gunaydın:3:
123 olmuşuz sımdı kursa gıdıyorum gelınce propagandaya kaldıgımız yerden devam:1::1::1:

isyan edenlerin tez kellesi alına....

hala sülümanın etkisindeyim....

Hangi durumlarda 2. üyelik alınıyor öncelikle onu açıklayalım.

- KK'ya üyesiniz ve bu üyeliğinizi deşifre etmeden özel bir konunuzu paylaşmak isterseniz ikinci bir üyelik alabilirsiniz.
- Aldığınız 2. üyelik ile sadece bu özel problemlerinizi paylaşabilirsiniz.
- Esas üyeliğiniz ile 2. üyelik ile açtığınız konuya yorum yapamazsınız !

Sadece buna izin veriyoruz lakin görünen o ki sahte konu açıp dalga geçmek için 2. üyelikler alınıyor, 2. el satışında popüler satışçı göstermek için 2. üyelik açılıyor, gene 2. el satışta ürün satmak için 1 konu açma hakları olduğundan 2. bir konu açmak için sahte profiller açılıyor. Bu durumda olan herkes ceza alıyor fakat gerçek kimliklerini deşifre etmiyoruz.

2. el de satış için ikinci üyelik açanları deşifre etmeyelim ama dalga geçenleri deşifre edelim.

Görünen o ...

lakin bu konuda hiç acımam söyliyeyim ...

Back