- 12 Temmuz 2006
- 56.241
- 216.156
- 1.223
- 52
yukarda sen hariç yazmıştık hiçte görmüyorsun
iyi geceler
Hemende kırılırmış
Hadi bu sefer kaçtım, uyumam lazım, sabah sizle işimiz var, siz kaçacaksınız ben kovalayacağım
Geyikten, polemikten uzak durun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukarda sen hariç yazmıştık hiçte görmüyorsun
iyi geceler
şahsen bende kafa bulmak için konu açan kk üyesinin esas nickini bilmek istiyorum.
konu kapanıyor ve açan 2ci üyelik oluyor. tamam ama bunun esas üyeliği ne,kim bu bizle dalga geçen.
konu kapatılmadan önce bir güzel esas üyeliğide teşhir edilsinki bir daha bunu hem o hemde başkası yapmasın.
demekki 5 civciv sınır sonra yeşile dönüyor olaybegendigim sırada farkettim, 6.cı civciv yerine yesil ısık yandı eski usul,
bu kadar begeni alacagını hesaplayamamıslar galiba okypete
neyse konuyla ilgili yorumumu yapayım,
ben dalga gecen 2.uyeliklerin acıklanmasını destekliyorum,
fakat mune farklı nedenlerle 2.uyelik alanlar oldugunu yazmıstı...
mesela bir keresinde eşlerle ilgili bolumde okudum, kendisinin 2.uyeligini itiraf ederek soze basladı hatta. kaynımın bana ilgisi mi var ben mi yanlıs anlıyorum cok kotu hissediyorum diyordu...
zaten insanlar sanal bir platformu cevresinde yeterince kisi olmadıgı icin veya yasadıklarını arkadasları ile paylasmaya cekindigi icin kullanırken burada gercek kimliklerinin desifre olması ya da sanal da olsa belli bir samimiyet kurması durumunda 2.uyelik alma gerekisinimi duymaları bana dogal geliyor...
eger kk sadece yorum yapılıp bırakılan, farklı yasamların tecrubelerin paylasıldıgı, ozel mesajların oldugu, geyik bolumune varıncaya kadar karsılıklı diyalogların oldugu bir sohbet sitesi gibi bir durumu olmasaydı ekşi gibi sadece bilgi paylasmanın dısında farklı sekmeleri olmasaydı 2.uyeligi bile bu kadar onemsemiyor olurduk, sadece ikiyüzlülüge kızardık.
tam da onemsedigimiz bu nedenler dolayısıyla 2.uyelik alanların acıklanmaması gerektigini, hatta ozel durumlarda alım hakkı olması gerektigini savunuyorum.
bunu bende sordum.. insan neden dalga amaçlı alınan 2ci üyeliklerin açıklanmasını istemez diye cevap gelmedi. yalnız sanırım 2 arkadaş yanlış işaretlemiş. onlar yazdılar bunu.günaydın herkese..şimdi mesela ankette hayır oyu kullananlar 2.üyelik almış olanlar olabilir mi?? yoksa başka türlü insan neden açıklanmasını istemez ki:26:
bunu bende sordum.. insan neden dalga amaçlı alınan 2ci üyeliklerin açıklanmasını istemez diye cevap gelmedi. yalnız sanırım 2 arkadaş yanlış işaretlemiş. onlar yazdılar bunu.
günaydın herkese..şimdi mesela ankette hayır oyu kullananlar 2.üyelik almış olanlar olabilir mi?? yoksa başka türlü insan neden açıklanmasını istemez ki:26:
o zaman zaten konu amacına ulaşmış oldu snırım,onlar kendilerini ifşa ettiler
Özel alana müdahale olarak görüyorlardır belki..
Ya da size ne yahu diye cool takılıyorlardır
Bir de yanlış işaretleyenler var .
şimdi,kendini gizlemek ama derdini anlatmak için konu açan üyeler var. ama sitenin kuralı gereğii bunun için üyelik aldıklarında,onlar yönetime başvurup izin alıyorlar. ve böyle 2ciyi alıyorlar.
bunların tabiiki esas üyelikleri açıklanmaz. bizim dediklerimiz sadece dalga amaçlı alınan 2ci üyelikler.
bunu bende sordum.. insan neden dalga amaçlı alınan 2ci üyeliklerin açıklanmasını istemez diye cevap gelmedi. yalnız sanırım 2 arkadaş yanlış işaretlemiş. onlar yazdılar bunu.