- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
kuzum 98 aldığını iddia ettiği nicke soru soruyoruz toraman nickiyle cevap yazıyor bize
Tarmandı bacı o toromanı dalga geçmek için kullanıyorsun sandıydım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum 98 aldığını iddia ettiği nicke soru soruyoruz toraman nickiyle cevap yazıyor bize
ben fransız kaldım muhabbetinize
aa evet tarmandı ama torman diyodun hatırladım çürüttü ki ne çürüttü gene geldim konuyu kpssye getirdim yahu
Bbim bir zatı manyağın elinde 84 puan var istediğide bi il var.Memurlar için olan bir sitede atama dönemi çok yakınken onun gibi atamayı bekleyen ben ve niceleri varken birbirimizden fikir alış verişi yapıyorken bu akıllı çıktı sırf kendi yazacağı şehri yazmasın kimse diye insanları yanıltayım diye sahte nikle 98 puanla ben orayı yazacağım diye dolandı.Aklınca yüksek puanlı birinin orayı yazacağını görenler o şehri tercihlerinden çıkaracaktı
kıyamamben fransız kaldım muhabbetinize
hee tamam ay ben anlamıyorum ya o kadar calısmıs o puanı almıs da bunları nasıl akıl edemiyorlar :26:kuzum 98 aldığını iddia ettiği nicke soru soruyoruz toraman nickiyle cevap yazıyor bize
Ne yapacağız biz böyle ya Öf çürüttü ömrümü kpss
Yavaş git Hızlı sürme
Bbim bir zatı manyağın elinde 84 puan var istediğide bi il var.Memurlar için olan bir sitede atama dönemi çok yakınken onun gibi atamayı bekleyen ben ve niceleri varken birbirimizden fikir alış verişi yapıyorken bu akıllı çıktı sırf kendi yazacağı şehri yazmasın kimse diye insanları yanıltayım diye sahte nikle 98 puanla ben orayı yazacağım diye dolandı.Aklınca yüksek puanlı birinin orayı yazacağını görenler o şehri tercihlerinden çıkaracaktı
ay o değil Türkiye sadece o siteden mi ibaret ki böyle yalanlara basvuruyor
ya bu yüksek puanlar nasıl kafa yapısına sahip te allam ya
kuzum adamın 84 puanı var sadece 98 hayal sadece. 98 alanın orda ne işi olur. yıllardan sonra ilk defa alım yapılmış bölümünden onun sevinciyle sıyırdı birazcık
tamam hayal oldugunu biliyorum da 84te yüksek puan değil mi ya. benim yüksek kategorim 81den başlıyor
ben o puanı alsam ucarım be
kuzum o kişi önlisanstı. yani sizin 84 almanızla önlisansın 84ü arasında uçurumlar var
amaaan salla gitsin kuzu ya
Amaaaa altını çize çize belirteyim, açılan konu üyelerle dalga geçmek için açılmışsa konu dışı, geyikten ceza almazsınız, üye gerçekse, konu gerçekse tiye almışsanız cımbızlarım
Ne çıkarsa bahtınıza diyorsun
Ay çok sevindim ya ben de arada yakalayamıyor mu Mune diyorum beni bazılarında yapmıştım geyik
Bundan sonra da yaparım açık buldum
Gül gül, gül ki yüzünde güller açsın, rahatlayıp bdvye gir, gözüne bir topik kestir, geyik yap
Geyik güzeldir, stres alır
mune kazenden haber varmı acaba?:44:
mune kazenden haber varmı acaba?:44:
nerdesin sen yahuu kayboldun
geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı
geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı