• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
aa evet tarmandı ama torman diyodun hatırladım :D çürüttü ki ne çürüttü gene geldim konuyu kpssye getirdim yahu :9::9:

ben fransız kaldım muhabbetinize :3::3::3::3::3:

Bbim bir zatı manyağın elinde 84 puan var istediğide bi il var.Memurlar için olan bir sitede atama dönemi çok yakınken onun gibi atamayı bekleyen ben ve niceleri varken birbirimizden fikir alış verişi yapıyorken bu akıllı çıktı sırf kendi yazacağı şehri yazmasın kimse diye insanları yanıltayım diye sahte nikle 98 puanla ben orayı yazacağım diye dolandı.Aklınca yüksek puanlı birinin orayı yazacağını görenler o şehri tercihlerinden çıkaracaktı

Bbim bir zatı manyağın elinde 84 puan var istediğide bi il var.Memurlar için olan bir sitede atama dönemi çok yakınken onun gibi atamayı bekleyen ben ve niceleri varken birbirimizden fikir alış verişi yapıyorken bu akıllı çıktı sırf kendi yazacağı şehri yazmasın kimse diye insanları yanıltayım diye sahte nikle 98 puanla ben orayı yazacağım diye dolandı.Aklınca yüksek puanlı birinin orayı yazacağını görenler o şehri tercihlerinden çıkaracaktı

tamam canım anladım onu ama ben durumları bilmediğimden bakıyorum öyle konu kpss ye döndü :27::27:

ben fransız kaldım muhabbetinize :3::3::3::3::3:
kıyamam :1:
kuzum 98 aldığını iddia ettiği nicke soru soruyoruz toraman nickiyle cevap yazıyor bize :9:
hee tamam :9: ay ben anlamıyorum ya o kadar calısmıs o puanı almıs da bunları nasıl akıl edemiyorlar :26:
Ne yapacağız biz böyle ya :31: Öf çürüttü ömrümü kpss

Yavaş git :60: Hızlı sürme :60: :60:

ohoo ben sağlıgımı bozdum kpssden.ne güzel çalışıyordum en sonunda düşüne düşüne kalp çarpıntım falan oldu
şimdi de kitap elime alamıyorum :31:

ay o değil Türkiye sadece o siteden mi ibaret ki böyle yalanlara basvuruyor :37:
ya bu yüksek puanlar nasıl kafa yapısına sahip te allam ya :9:

ay o değil Türkiye sadece o siteden mi ibaret ki böyle yalanlara basvuruyor :37:
ya bu yüksek puanlar nasıl kafa yapısına sahip te allam ya :9:

kuzum adamın 84 puanı var 98 hayal sadece. 98 alanın orda ne işi olur. yıllardan sonra ilk defa alım yapılmış bölümünden onun sevinciyle sıyırdı birazcık :9:

Son düzenleme:
kuzum adamın 84 puanı var sadece 98 hayal sadece. 98 alanın orda ne işi olur. yıllardan sonra ilk defa alım yapılmış bölümünden onun sevinciyle sıyırdı birazcık :9:

tamam hayal oldugunu biliyorum da 84te yüksek puan değil mi ya. benim yüksek kategorim 81den başlıyor :9:
ben o puanı alsam ucarım be :10:

tamam hayal oldugunu biliyorum da 84te yüksek puan değil mi ya. benim yüksek kategorim 81den başlıyor :9:
ben o puanı alsam ucarım be :10:

kuzum o kişi önlisanstı. yani sizin 84 almanızla önlisansın 84ü arasında uçurumlar var
amaaan salla gitsin kuzu ya :9:

kuzum o kişi önlisanstı. yani sizin 84 almanızla önlisansın 84ü arasında uçurumlar var
amaaan salla gitsin kuzu ya :9:

hmm hadi ya onu bilmem bak :9:
neyse biz geyik topiğine uçalım banlanmadan burayı da kpssye cevirdik :10:

Amaaaa altını çize çize belirteyim, açılan konu üyelerle dalga geçmek için açılmışsa konu dışı, geyikten ceza almazsınız, üye gerçekse, konu gerçekse tiye almışsanız cımbızlarım:51:

Ne çıkarsa bahtınıza diyorsun :60:

Ay çok sevindim ya ben de arada yakalayamıyor mu Mune diyorum beni bazılarında yapmıştım geyik :60:

Bundan sonra da yaparım açık buldum :52:

Ne çıkarsa bahtınıza diyorsun :60:

Ay çok sevindim ya ben de arada yakalayamıyor mu Mune diyorum beni bazılarında yapmıştım geyik :60:

Bundan sonra da yaparım açık buldum :52:

Gül gül, gül ki yüzünde güller açsın, rahatlayıp bdvye gir, gözüne bir topik kestir, geyik yap:23:
Geyik güzeldir, stres alır:23:

geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı:7::7::7:

biz konu bulamayınca kpss konustuk
aslında nasıl oraya geldi anlamadık yine de akısta hep bu konu vardı:9:
iyi etmiş miyiz:27:

geldım conem topıgı bos bırakmak yok direnişe devam yarın kazen gelınceye kadar konuyu bol bol guncelleyın gelınce bende guncellerım gorenler oy versın kazen gorsun kararlılıgımızı:7::7::7:

Güncellemek için bcsdjvfsjfdvfd:kkk::kkk::72: ............ Güncellll gibi şeyler yazmayın, mazallah ayağınız kayar mapusa düşersiniz.

Back