- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.333
- 498
aaa o yüzüne su atan hikayemiymiş![]()
Haberin yok mu

Çok sasirdim ben .
Bir ona birde fetibore ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa o yüzüne su atan hikayemiymiş![]()
baktım ama o dediğiniz üye çıkmıyor :26:
yok değil. ara sıra konu açıyor![]()
98 çohhhh manider![]()
kalbiminaruzvezni idi niki ama belki yazılısı farklıdır :44:
ahaha çok fenasın Bade benim hiç aklıma gelmemişti![]()
Acaba diyorum bu sayının bizle alıp vermediği neyine bir 98 yine sen yine ben
![]()
Bu seferde 2. ğyelik ovvv çok manidar dostum![]()
Yokluğu belli
Vay arkadaş hayal gücü cidden çok fenaymis o ne hikayeyi öyle pahali çizmeler kafede suratina su atan kiz falan![]()
buldum da bu konu yalanmıymış belki kendini deşifre etmemek için 2. üyelikle konu açmıştır :26: asıl nicki neymiş
sen bilmiyor musun bu olayı :44:
samyelipoyrazdı sanırım ilk üyeliği aslında klasik aile hayatına sahip biri ama yalan söyleme hastalıgı varmıs dıye o konuları 2.uyelıkle acmıs. kendini deşifre etti sonra benim diye özür diledi falan.
ahaha çok fenasın Bade benim hiç aklıma gelmemişti![]()
Acaba diyorum bu sayının bizle alıp vermediği neyine bir 98 yine sen yine ben
![]()
Bu seferde 2. ğyelik ovvv çok manidar dostum![]()
aaaa hiç haberim yoknasılda gerçekçi yazıyor ozaman
![]()
neymiş o bakim![]()
o 98 çok fena bilinçaltıma işlemiş seni görünce aklıma geliyor direkama ne eğlenmiştik
![]()
Kısaca özetliyeyim bambaşka bir sitede yine böyle kendi kendi konusuna başka nikle yorum yapan bir şapşal munasebeti ile uzun uzun biriryle yazışıp bu şapşalla dalga geçmiştik![]()
Bi gün Bade pardon pisişik Bade bana Kkda mesaj attı sen o musun diyeHala benim nasıl bambaşka bir sitedeki üyeliğimi bildi anlayamadım
Çokmu belirkin karakteristik bir yazış şeklim var ne![]()
![]()
aaa ben o konuyu biliyorum galiba
98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum![]()
Kısaca özetliyeyim bambaşka bir sitede yine böyle kendi kendi konusuna başka nikle yorum yapan bir şapşal munasebeti ile uzun uzun biriryle yazışıp bu şapşalla dalga geçmiştik![]()
Bi gün Bade pardon pisişik Bade bana Kkda mesaj attı sen o musun diyeHala benim nasıl bambaşka bir sitedeki üyeliğimi bildi anlayamadım
Çokmu belirkin karakteristik bir yazış şeklim var ne![]()
![]()
aaa ben o konuyu biliyorum galiba
98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum![]()
Badeyle beraber o şapşalla dalga geçmiştikbaya bi hemde
Sende biliyorsun demek o mevzuyusEN kimsin o zaman orada
![]()
vayy burası hariç başka sitelerde takılıyosunuz demek![]()
O sire zevkle takınılacak bi site değilmecburiyetten
keşke hiç girmesem
![]()
vayy burası hariç başka sitelerde takılıyosunuz demek![]()