• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
buldum da bu konu yalanmıymış belki kendini deşifre etmemek için 2. üyelikle konu açmıştır :26: asıl nicki neymiş

sen bilmiyor musun bu olayı :44:
samyelipoyrazdı sanırım ilk üyeliği aslında klasik aile hayatına sahip biri ama yalan söyleme hastalıgı varmıs dıye o konuları 2.uyelıkle acmıs. kendini deşifre etti sonra benim diye özür diledi falan.

sen bilmiyor musun bu olayı :44:
samyelipoyrazdı sanırım ilk üyeliği aslında klasik aile hayatına sahip biri ama yalan söyleme hastalıgı varmıs dıye o konuları 2.uyelıkle acmıs. kendini deşifre etti sonra benim diye özür diledi falan.

aaaa hiç haberim yok :53::53::53: nasılda gerçekçi yazıyor ozaman :53::53:

ahaha çok fenasın Bade benim hiç aklıma gelmemişti:60: :60:
Acaba diyorum bu sayının bizle alıp vermediği ne :60: yine bir 98 yine sen yine ben :60:

Bu seferde 2. ğyelik ovvv çok manidar dostum :52::52::52:

o 98 çok fena bilinçaltıma işlemiş seni görünce aklıma geliyor direk :D ama ne eğlenmiştik :52:

Kısaca özetliyeyim bambaşka bir sitede yine böyle kendi kendi konusuna başka nikle yorum yapan bir şapşal munasebeti ile uzun uzun biriryle yazışıp bu şapşalla dalga geçmiştik :60:

Bi gün Bade pardon pisişik Bade bana Kkda mesaj attı sen o musun diye :27::27: Hala benim nasıl bambaşka bir sitedeki üyeliğimi bildi anlayamadım :27::27:

Çokmu belirkin karakteristik bir yazış şeklim var ne :60: :60:

Kısaca özetliyeyim bambaşka bir sitede yine böyle kendi kendi konusuna başka nikle yorum yapan bir şapşal munasebeti ile uzun uzun biriryle yazışıp bu şapşalla dalga geçmiştik :60:

Bi gün Bade pardon pisişik Bade bana Kkda mesaj attı sen o musun diye :27::27: Hala benim nasıl bambaşka bir sitedeki üyeliğimi bildi anlayamadım :27::27:

aaa ben o konuyu biliyorum galiba
98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum :1:

98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum :1:

Badeyle beraber o şapşalla dalga geçmiştik :60: baya bi hemde:60:

Sende biliyorsun demek o mevzuyu :60: sEN kimsin o zaman orada :27::27:

vayy burası hariç başka sitelerde takılıyosunuz demek :27::27::27:

Badeyle beraber o şapşalla dalga geçmiştik :60: baya bi hemde:60:

Sende biliyorsun demek o mevzuyu :60: sEN kimsin o zaman orada :27::27:

benım uyelıgım var orada ama hiç girmiyorum şifreyi bile unuttum
alıp bıraktım sadece :6:
bade söylemişti bana 98 alan varmıs dıye oradan biliyorum yalan mıymış o puanı yani :24:

Back