How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Kızlar 2. üyelik olduğu nerden anlaşılıyor acaba, aynı ıp numarasından açılan üyelikten mi? yanlış anlaşılmasın bu arada 2. üyeliğim yok :52: merak ettim sadece

Ama kimi 2. üyelikler kolay anlaşılmaz ip adresi değişir yada pc değişir falan ama tabi ne olursa olsun 2. üyelik bulundu mu açıklanmalı
Son zamanlarda iyice dalga geçer oldular.

Ama kimi 2. üyelikler kolay anlaşılmaz ip adresi değişir yada pc değişir falan ama tabi ne olursa olsun 2. üyelik bulundu mu açıklanmalı
Son zamanlarda iyice dalga geçer oldular.

hatırlıyomusun mune 2 gun yoktu bdv nın halı neydı oyle boslugu goren kk ya saldırmıstı:19:

hatırlıyomusun mune 2 gun yoktu bdv nın halı neydı oyle boslugu goren kk ya saldırmıstı:19:

Aynen zaten aklımdan o günü geçirerek yazmıştım.
Mune nin yokluğunu bildiler takip ediyorlar heralde :27:
Ciddi sorunu vardır hadi anlarım da resmen alay amaçlı konular açılması çok rahatsız ediyor. Bir de bunu yapanın kk da sürekli kullandığı aktif bi hesabı olduğunu bilmek daha da can sıkıcı

Aynen zaten aklımdan o günü geçirerek yazmıştım.
Mune nin yokluğunu bildiler takip ediyorlar heralde :27:
Ciddi sorunu vardır hadi anlarım da resmen alay amaçlı konular açılması çok rahatsız ediyor. Bir de bunu yapanın kk da sürekli kullandığı aktif bi hesabı olduğunu bilmek daha da can sıkıcı
işte yanı bılemıyoruzkı belkı o 2. uyelık suanda senın benım arkadas lıstemde hatta konustugumuz bırısı ve bızı salak yerıne koyuyo sırf bunun ıcın bıle acıklanmalı:7:
aynen o motor olayıda ozaman olmuştu :47: sanki bir köstebek var mune gitti dediler saldırdılar resmen o 2 gün :47::47:

89 oldu :32::32:

evet ya forum ne karısmıstı oyle:25::25:

evet ne olucak şimdi mune kazenle konuşmayamı gitti yoksa :26: boşunamı uğraşıyoruz ki :26:

Back