How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
evet ne olucak şimdi mune kazenle konuşmayamı gitti yoksa :26: boşunamı uğraşıyoruz ki :26:

ben muneyı tanıyosam burdakı bukadar kişiyi kırmaz mutlaka ya kazenle konusur yada direk konuyu acar kazenınde bunu gorunce kızacagını falan sanmıyorum oyle kötü kızgın sınırlı bırısı falan degıl yahu ben bır ıkı kere konusmustum ozelden:26:

yo daha atmadim :17: aklima bisey takildi: 2.üyeliginle dalga gecen kiailer aciklandiginda ne olucak peki?:26: yanlis anlasilmasin tek üyeyim ben bitaneyim :1:

şoyle düşün burdan kendıne yakın gordugun derdını falan paylastıgın ozelde gormedıgın ama sevdıgın bı arkadasın var dıyelımkı bıgun 2. uyelık alıp gelıyo ve burda sen dahıl bisürü insanla dalga gecıyo ve bu kısının ılk uyelıgını ogrenıyosun ve arkadasın oldugu ortaya cıkıyo ne hissedersin?:31:

yo daha atmadim :17: aklima bisey takildi: 2.üyeliginle dalga gecen kiailer aciklandiginda ne olucak peki?:26: yanlis anlasilmasin tek üyeyim ben bitaneyim :1:

Bizimle dalga geçen 2. üyeliklerin sadece 2.üyeliklri banlanıyor ve kk hayatlarına ilk üyeliklerinden rahatça devam ediyorlar.Biz bunu istemiyorz ifşa olsunlar

çoğu eğleniyor,hakaret edenler var. deşifre edilmeleri bir çeşit caydırıcı unsur bence. hatta bilinince o nicklerin taciz ettiği küfrettiği üyeler onun nickini bilerek yargıyada gidebilir.

Son düzenleme:
bizimle dalga geçenleri öğrenmiş olucaz yalandan konu açıyorlar :47:

şoyle düşün burdan kendıne yakın gordugun derdını falan paylastıgın ozelde gormedıgın ama sevdıgın bı arkadasın var dıyelımkı bıgun 2. uyelık alıp gelıyo ve burda sen dahıl bisürü insanla dalga gecıyo ve bu kısının ılk uyelıgını ogrenıyosun ve arkadasın oldugu ortaya cıkıyo ne hissedersin?:31:

Bizimle dalga geçen 2. üyeliklerin sadece 2.üyeliklri banlanıyor ve kk hayatlarına ilk üyeliklerinden rahatça devam ediyorlar.Biz bunu istemiyorz ifşa olsunlar

çoğu eğleniyor,hakaret edenler var. deşifre edilmeleri bir çeşit caydırıcı unsur bence. hatta bilinince o nicklerin taciz ettiği küfrettiği üyeler onun nickini bilerek yargıyada gidebilir.
Haa tamam ozaman bende oyumu vereyim. Tskler cevaplar icin canolar :29:

mune burdamısın??:3:

Şimdi geldim, işlerim vardı, bu konuyu hepinizin hatrı ve bunca oy için patrona taşırım ama son karar ona ait biliyorsunuz, bana fikrim sorulursa fikrimi söylerim lakin ben ancak bu kadarını yapabilirim.
Bunu baştan bilin de sonra müdür ne yaptın demeyin:34:

Şimdi geldim, işlerim vardı, bu konuyu hepinizin hatrı ve bunca oy için patrona taşırım ama son karar ona ait biliyorsunuz, bana fikrim sorulursa fikrimi söylerim lakin ben ancak bu kadarını yapabilirim.
Bunu baştan bilin de sonra müdür ne yaptın demeyin:34:

tamam olur mune ben zaten kazenınde bu düşünceye kotu bakacagını sanmıyorumkazen sülüman gibi degıl cunku:1:

Back