Kadınlar Kulubu Iphone / Ipad uygulaması

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.600
373
bir dönem yanlış hatırlamıyorsam böyle bir app vardı
şimdi yeniden getirilse fena olmaz mı?
mis gibi telefondan mobil girip gezinebiliriz

App Store - KK

buyrun Ipad, Iphone ve Ipod touch uygulamasi : )

Lutfen testlerinizi yapip sonuclari buradan bizlerle paylasir misiniz ?

Bir diger platform ise Android yuklemek icin tiklayin

Yukaridaki uygulama ayni zamanda Ipad uzerindede aktif olarak calismaktadir.

Çalışıyor ama ekran formatı iphone a göre, dolayısıyla ipadde çok ufak kalıyor. Her iki uygulamaya yönelik olarak olan app ler gibi olsa yani ipadde de tam ekran çalışsa harika olur...

Çalışıyor ama ekran formatı iphone a göre, dolayısıyla ipadde çok ufak kalıyor. Her iki uygulamaya yönelik olarak olan app ler gibi olsa yani ipadde de tam ekran çalışsa harika olur...

haklisiniz x2 ye basinca az dagilma oluyor : )

mecbur kalmadıkça ıpad le ıphone la girmiorum valla alışmışım büyük ekrana
onlarla sinir oluorum yazarken :)) ben mac kullanıorum ıpad ve ıphone apptrack ten indirip yükleme yapıorum acaba apptrackr tede varmıdır uygulama.....

Simdi iphonuma yukledim ordan yaziyorum :) eksiklikler var tabiki webden girer gibi degil renkli degil en basta ve daha karisik geldi bana ama yine de boyle bi app cok guzel olmus yapanin ellerine saglik ki bazen safari den aciyodum ama tam bi iskenceydi boyle elimin altinda olmasi iyi oldu herseye ragmen :) tesekkurler

İphonedan test mesaji:)) Elleriniz dert gormesin. Bu uygulama iyi oldu artik bizim adamin telinden heryerde dalarim kkye

appstore geldiğinde hemen indirdim cok memnunum ama bir net üzerinden bir konuya üyeyim ama nezaman telefondan yazsam konu siliniyor tabiki eksikler giderilcek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…