Kadınlar Kulubu Iphone / Ipad uygulaması

Ben de ipadden kullanıyorum,uygulamasını da indirdim. Fakat uygulamasının ne faydasi var anlamadım. Yani internette kullanmaya uygulamayı kullanmak arasında fotograf yuklemekten başka bir fark var mı acaba?

denedim,birkaç eksiklik dışında fena değil,zamanla yenilenip geliştirileceğine inanıyorum.:kkk:

ikibin küsür sayfalık konularda son sayfaya gitmek veya istediğin sayfaya gitmek çok zorrrr... Şimdilik sadece bunun düzeltilmesini, "jump" ve "son" seceneğinin olmasını istiyorum. sırf bu yüzden safariden giriyorum :(

sonunda beklediğim uygulama
safari derdinden kurtuldum:21:
ama sayfalar arası gidişler biraz daha kolay olsaydı keşke ilk rhatsızlık veren bu oldu

Fotolari mesajlarin uzerine tiklayinca aciliyor... Bende aramalarda farkli konular cikiyor konu basliklari ve icerigi farkli gibi konular ve yeni mesajlar benim gozume carpan eksiklikle... Sanirim guncelleme gerekiyor ;)

Merhaba
Bizim bilgimiz dışında kaldırılmış konuyu araştırıp bilgi vereceğim

Merhaba
Sitenin mobile uygulaması aktif edildiğinden ve Ipad / iphone uygulamasına rağbet olmamasından dolayı iptal edilmiştir.
Mobile tema ile sorunsuz kullanabilirsiniz.

Merhaba
Sitenin mobile uygulaması aktif edildiğinden ve Ipad / iphone uygulamasına rağbet olmamasından dolayı iptal edilmiştir.
Mobile tema ile sorunsuz kullanabilirsiniz.

Mobile temadan yanlislikla ciktim. İphonedan giriyorum safari kullaniyorum mibik tema cok iyiydi.. Tekrar nadil acabilirim?

Kadinlarkulubu.com/mobile linkinden girince oluyor fakat forumu acinca eski görûnüm oluyor. Nasil mobil temayi acabilirim?

Mobile temadan yanlislikla ciktim. İphonedan giriyorum safari kullaniyorum mibik tema cok iyiydi.. Tekrar nadil acabilirim?

Kadinlarkulubu.com/mobile linkinden girince oluyor fakat forumu acinca eski görûnüm oluyor. Nasil mobil temayi acabilirim?

Mobile temadan hatayla çıkanlar lütfen internet geçmişini veya cookie verilerini silerse sorun ortadan kalkacaktır.

Back
X