- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.474
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katılıyorum yada ikiside olmalıEmojisi eklenmesini isterim. Bu emoji herkese hitap etmiyor.
Bende kalicı yazı rengi olmasını isterdimEskiden kalıcı yazı rengi ve skorla olan oyun bölümü vardı. Onların geri gelmesini istiyorum
Ben de gözardı ettiğimiz kişilerin de bizi görememelerini istiyorum.Engelleme gelmeli diye düşünüyorum
Aynen çok güzel olurdu. Kaos aza inerdi ama. Bi düşündürdü şimdi.Ben de gözardı ettiğimiz kişilerin de bizi görememelerini istiyorum.
Engelledigimiz kişinin konularımızdanda otomatik engellenmesini isyerdim tek tek nickleri unutuyorumAynen çok güzel olurdu. Kaos aza inerdi ama. Bi düşündürdü şimdi.
Ben o cümlelerle başlayan konulardan direkt çıkıyorum"Selam kizlar eski konularimi biliyorsunuz zaten / eski konularimi bilen bilir / dun konu acmistim yeni bir gelisme oldu" tarzinda cumlelerle konu acanlarin konularinin kapanmasi mesela ayar oluyorum yani bilmek zorunda miyim eski konulari
Hem sinir olup hemde merak edip uyeyi aratma süreci, profili gizliyse ayri bi cinnet
Beni görsünler. Herkeşlerin beni görmesini istiyom ben.Ben de gözardı ettiğimiz kişilerin de bizi görememelerini istiyorum.
Gecen bi konu vardi eski konularimi bilen bilir kv beni dovmustu falan yaziyordu girdim baktim profil gizli sonra mesajlardan arattim kvsinin siddet olayiyla ilgili mesaji bi turlu bulamadim aralarda vitamin falan arastirmis onlari gordum bi 15 dkm bosa gitti durduk yere sinir oldum hsdhdjkBen o cümlelerle başlayan konulardan direkt çıkıyorum
Gözardı listemde aktif iki üye var zaten ama onlar beni gözardı etmiyoBeni görsünler. Herkeşlerin beni görmesini istiyom ben.
Tamamen zaman israfıGecen bi konu vardi eski konularimi bilen bilir kv beni dovmustu falan yaziyordu girdim baktim profil gizli sonra mesajlardan arattim kvsinin siddet olayiyla ilgili mesaji bi turlu bulamadim aralarda vitamin falan arastirmis onlari gordum bi 15 dkm bosa gitti durduk yere sinir oldum hsdhdjk