Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ranıp hoş görünüyorsun özellikle saçlar.aslı x sen de öyle. özellikle omuzlar.bravo.

benim yaptıklarım:
hergün duş, nemlendirici, roll on, güneş kremi (yaz kış sebamed marka), yarım saat yürüyüş,yeşil çay, parfüm (CK euphoria), hafif makyaj
haftada bir maske (yüz, vücut, saç )
ayda bir kuaför (boya ve kesim-saçlarım fotoğraftaki arkadaşınkiler kadar uzun ama siyah ve dalgalı), manikür pedikür ( kendim yaparım ), yüzme (maalesef ayda bir ,ancak vaktim oluyor)
40günde bir lazer epilasyon

ayrıca asla çok ve yağlı yemem. çok dikkat ederim ( boyum 170 kilom 56 sanırım normal:)
vazgeçemediklerim gül suyu tonik, yeşil çay, deniz tuzu, çam terebentin esansı ve menekşe yağı, kırmızı oje ve somon ruj:)))

şimdilik aklıma gelenler bunlar

buarada foto koyamadım url çıkıyor bende. allah allah yapamadım çok tuhaf

Fiziki açıdan yapılacak tek şeyim var dikkatli beslenmek... Sebzeden asla vazgeçmem. Her gün meyve yerim mutlaka cokacimcoook

Banyodan sonra mutlaka Revlon Equave kullanırım. Hem saçı daha sağlıklı uzatıyor hemde kırıkları önlüyor. Ütüden mutlaka kaçınmak lazım saçın başlıca düşmanı... kötükedihüso
Sık sık fönle saçımı yıpratmaktansa nemliyken düzleştirici sürüyorum hem daha doğal görünüyor.

Cilt için yoğurt ve limon kullanırım hafta bir işe yaradığını düşünüyorum. Peeling şart ama ben peeling yerine (kimyasal sonuçta) doğal lifin üstüne tuz döküp banyoda yüzümü temizliyorum. Deniz tuzu değil ama işe yarıyo :lepi:

Makyajda ise gündüz Nivea'nın dudak koruyucuları tercihim. Gece makyajındaysa kahverengi naturel rujlar tercihim.

Aklıma bu kadar geldi şu anda... :uhm:

ben görünüşüme cok önem verırım zaten mesleğim gereğide öyle olmalı.kendıme özel bakımlar yapmam el,ayak,vücut gibi..allah vergısı ne eksıgım var ne fazlam.kremlerden jellerden uzak kalırım bellı bi yasa gelmedıkten sonra cıldı yıpratmanın hiçbi anlamı yok.sadce düzenlı spor yaparım

hergün duş alırım sonunda muhakkak soğuk su tutarım
saçlarım için restorex şampuanını ve serumunu kullanırım
vücudum için papatya özlü bebe yağını kullanırım
yüzüme haftada bir bal sürer ve hergünde maden suyuyla gül suyuyla yıkarım
yüz kremim el kremim bepantendir çok hairaka yapıyor
ayaklarım için lapidak kullanıyorum
hergün köpeklerimi gezdirdiğim için 1,5 saat yürüyorum
meyva sevmem ama sebzeli ve yağsız yemekler terciğim
hergün 4 tane kuru kayısı (sindirim sistemi için ) yerim ve kuru üzüm (vücuttaki toksinler için) yemeği eksik etmem
makyaj yapmayı pek sevmem sadece emily kahverengi göz kalemim ve nivea dudak koruyucusu
tırnaklarımı manikürsüz bırakmam favori ojemde rakı beyazıdır
ve hergün 20 dk karın kası güçlendiricimle çalışırım yan yağlarada çok faydalı
yeşil çay ve papatya çayım vazgeçilmezlerimdir birde ıhlamuru çok severim..:kahve:
haftada birde hamama giderim oda çok yakın olduğu için :1rolleyes:
parfüm yerine vücut spreyini tercih ediyorum ve fresh kokular tercihim

sanırım yeter bu kadar yazdıkça yazasım geliyo :dance:

ben kenidme; bebe yagi heryerimme sürüyorum
kipriklerim ve kaslarim sacim icin badem yagi
tirnaklarim a keisnlikle manikur yaparim
makjasiz dolasmiyorum cumartesi ve pazar haric
kesinlikle ada yaparim ama cok aciyor yahaaa
deo lari kesinlikle sürerim hergün aksam sabah
parfüm kullanmayi seviyorum
meyve sebze cok ymeeye özen gösteriyorum
3 liter suyumu tuketmeyye calisiyorum
sekerli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum
ve spor her aksam yarm saat yapmaya özen gösteriyorum
iste buadarrrr

:içelim::mymeka::eek:klava::enbuyukkk::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemilekötükedihüso-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu:tomato:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaw güzel hatunlar kendinize bu kadar bakıyonuz accık ta bana bakınsırnaşık şey

benim sorunum cildim sivilce problemi çok yaşadım rouccataneyle kurtuldum sayılır ama hala arada çıkıyo yüzüm çok kuru özellikle alın bölgem nemlendirici sürsemde pütür pütür oluyo önerebilceğiniz bişiler vardır heralde?hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ben de öyle çok makyaj sevmiyorum hem pek beceremem, hem üşenirim. rimel, ruj, kalem allık kullanırım.
gece yüzümü yıkamadan ve dişlerimi fırçalamadan asla yatmam. (ortaokuldan beri)
az yağlı (o da zeytinyağı), az tuzlu, az şekerli beslenirim.
et çok az yerim, sebze, meyve ağırlıklı beslenirim. çok su içerim.
işe yürüyerek giderim.
çok bakım yapmıyorum ama çam terebentini saçım için denicem. nemlendiricisiz yaşayamam.
7 ay önce doğum yaptım 52 kiloyum, boyum 1.70 fena sayılmaz.
yaşım 30 olmak üzere ama 24-25 gösterdiğimi söylerler. genlerime de teşekkür etmem lazım biraz

çok güzel görünüyorsun tabikide.. bende fönsüz dolaşmıyorum .. fönü kendim çekiyorum düzleştiricilerimle .. ve kolay olması için saçımı kısa kestiriyorum hep.senin saçın çok uzun kendinmi çekiyorsun fönü..peki yüz temizliğin için neler yapıyorsun .bbu arada sitede yeniyim .belli mi :)

ranıp hoş görünüyorsun özellikle saçlar.aslı x sen de öyle. özellikle omuzlar.bravo.

benim yaptıklarım:
hergün duş, nemlendirici, roll on, güneş kremi (yaz kış sebamed marka), yarım saat yürüyüş,yeşil çay, parfüm (CK euphoria), hafif makyaj
haftada bir maske (yüz, vücut, saç )
ayda bir kuaför (boya ve kesim-saçlarım fotoğraftaki arkadaşınkiler kadar uzun ama siyah ve dalgalı), manikür pedikür ( kendim yaparım ), yüzme (maalesef ayda bir ,ancak vaktim oluyor)
40günde bir lazer epilasyon

ayrıca asla çok ve yağlı yemem. çok dikkat ederim ( boyum 170 kilom 56 sanırım normal:)
vazgeçemediklerim gül suyu tonik, yeşil çay, deniz tuzu, çam terebentin esansı ve menekşe yağı, kırmızı oje ve somon ruj:)))

şimdilik aklıma gelenler bunlar

buarada foto koyamadım url çıkıyor bende. allah allah yapamadım çok tuhaf

şekerim maşallahın var. kendine gerçekten iyi bakmışsın kilo ve boy orantından belli. bişey merak ettim acaba deniz tuzunu ne amaçla kullanıyorsun ve nereden buluyorsun. güzelliğin daim olsun canım.:teytey:-tatlicadiarzu-

Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.

Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* İki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.

Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes:

maşallah çok güzel görünüyorsun. kendine özenmenin mükafatı güzellik olarak yansıyıveriyor işte böyle. a.s.

kızlar bende yazayım dedim..
.. sabahları ve akşamları yüzümü sivilcelere özel bi sabunla yıkayıp peşine bepantene krem sürüyorum
.. duştayken çıkmadan önce aniden suyu soğutup bütün vucuduma tutuyorum.
..duştan çıkınca su bazlı kremle bütün vucudumu kremliyorum.
..yeşil çay içiyorum.
..fazla makyaj yapmıyorum.özellikle gözeneklerimin allık fondoten pudra gibi şeylerle tıkanmasına olanak vermiyorum.
..işyerinde pudralı eldivenden dolayı ellerim mahvoluyor.bu yüzden özellikle kremlemeyi ihmal etmiyorum onları.
..vucudumda tüylerim uzar uzamaz temizliyorum tüysüz vucut bakımlı vücuttur bence:)

valla kizlar o kadar guzel anlattmissiniz ki hepiniz cok ozendim:nazar:benim ozle olarak yaptigim birsey yok kendimle cok ugarsmam temiz olmaya ozen gosterim arada bir keyfim varsa corpus vanilyali vucut kremimi cok severim,vazgecilmezim olan bisey varsa oda parfumlerimdir:dance:ama bu dediklerinizden birkacini bende yapcam artik cok tembelim:eek:klava:

Son düzenleme:
güne ilk başlarken;
yüzümü sadece suyla yıkıyorum ,
sabah akşam burdan öğrendiğim bi karışımla yüzümü siliyorum
2 günde bir banyoda esnasında peeling yapıyorum ellerime de peelingden snr kil maskesi yapıyorum.
3 günde bir yüzüme orbil white ın maskesini yapıyorum.
sadece her banyodan snr koltuk altı deodarantı kullanıyorum. tehlikeli olduklarını düşünüyorum ayrıca ter kokusu sorunum yok.
ağda konusuna girmiyelim bu konuda çok üşengecim.kışın bayramdan bayrama yazında ihtiyaç duyduğumda yapıyorum. allah tan koltuk altıma lazer yaptırıyorumda ondan kurtuldum.
ayaklarım doğuştan pedikürlü gibi sadece her banyoda ölü derilerden kurtuluyorum ve banyodan sonra lapitak ın ayak kremini sürüyorum gerçekten çok güzel bi ürün tavsiye ederim.
yine her banyodan snr vücumu kremliyorum.
sıra geldi saçlara saçlarım aslında çok güzel ve uzun, dalgalı olduğu için banyodan banyoya kremledikten snr tarıyorum.bakım olsa daha güzel olur kıvırcık saçlı arkadaşlar tavsiyelerinize açığım
ama arkdaşlar benim tek bi kusurum var boyum kısa ama napalım Allah vergisi.

En iyi güzellik önerisini veriyorum!!
Sağlıklı yaşam ve temizlik!!!Gerisi ayrıntı!
Sağlıklı beslenmek, düzenli uyku, egzersiz ve vücut temizliği en temel güzellik şartlarıdır!!!:)

tüm yazılanlara katılıyorum ve ilave yapmak istiyorum sex yapmak;
cinsellik beyinde endorfin üretimi arttırır, daha uzun ve kaliteli yaşam için bir anahtardır. Sadece bedeni değil, ruhları ve kalpleri de birleştirir.

Seks sadece büyük bir zevk kaynağı değildir. Yaşamımıza renk getiren, yaşamı paylaşmayı öğreten bir ilişkidir. Seks, sağlığımız açısından da çok önemlidir, düzenli bir seks yaşamı, cinsel dürtüleri tatmin eder ve cinsel düzensizliğin getireceği stres, sinirlilik ve huzursuzluktan korur, zinde tutar.

X