-
- Konu Sahibi reyhantuana
Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.
Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* ıki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.
Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes:
O, bu değil de stresten kendini uzak tutabilen varsa sırrını açıklarsa çok sevinirim zira güzellik eşittir sağlık ve mutluluktur benim için.
Ben henüz 17 yaşımdayım ama cildime şimdiden bakmaya başladım, her dışarı çıktığımda makyaj yapıyorum mutlaka makyaj karşıtı değilim ve cilt bakımlıysa makyajında zarar verdiğini düşünmüyorum açıkçası :) neredeyse her gün duş alıyorum vücudum için duşta duş kremi kullanıyorum, yüzüme sabun veya jel yapmıyorum. Suyla iyce temizledikten sonra aktardan aldığım "yara taşını" kullanıyorum. Yara taşını herkese tavsiye ederim lekelere ve sivilcelere bire bir. üstelik cildi beyazlatıyor ve temizliyor. saçlarımın durulama suyuna mutlaka elma sirkesi eklerim. Saçlarım yağlı ve ince, elma sirkesi çok iyi geliyor, yüze de kullanılabilir. Duştan sonra vücuduma avokado ve jojoba yağlarını sürüyorum, annemle yaptığımız tonikle yüzümü siliyorum(içinde kekik suyu gül suyu ve çeşitli bitkilerden kaynatarak çıkardığımız suları var) ve gerçekten çok iyi geliyor yüze hemde %100 doğal :) haftada en az 2 kez beyaz kil, pirinç unu ve at kestanesi tozuyla yaptığımız maskeyi uygularım. Gözeneklere ve cilt kızarıklıklarına çok iyi geliyor. Bunların dışında yine aktardan aldığım Acne Cure adlı kremi kullanıyorum yüzüme. O da sivilceler için harika ve cildi pürüzsüzleştiriyor :)
Ben yaptıklarımı kısaca anlatayım belki fikir olur birileri için . Saçımı boyadığım için çok bakım gerekiyor . Hftada bir zeytin yağlı yumurta ve balı karıştırıp maske yapıyorum . Banyoda saç serumu ve renk koruyucu kullanıyorum . Elseve in ürünlerini kullanıyorum genelde yada elidor .Vücudum için watsons scrublarını kullanıyorum ölü deriyi atıyor . Yine aynı marka duş jeli kullanıyorum .Kbak lifiyle keseleniyorum . Duştan çıkınca vucut butterleri kullanıyorum . Cildim için peeling yapıyorum haftada bir sonra doğal maske yapıyorum nem maskesi . Her gün rutin olarak temizliyorum tonikliyorum . Göz altı kremimi kullanıyorum düzenli . Her ay saç kaş tırnak yaptırıyorum mutlaka . Bol suç ve yeşil çay tüketiyorum . Kendime iyi bakmaya çalışıyorum . Yaşım 28 ama 22-23 gösterdiğimi söylerler ... Bunuda bakıma borcçluyum sanırım ..
vichy kullanıyorum canım ..göz altı kreminizin markası nedir