Sevgili gunluk sana gene neseli birseyler yazmak icin ugrayamadim kusura bakma, bugun moralim cok bozuk senağlamabir kez daha insanlarin iyilikten anlamadigini, iyi olursan sevecen olursan bunu karsiliginda tokat yedigini bugun birkez daha anladim aci ama gercek, kimseye guvenim kalmadi derim hep ama hic birzamanda akillanmam, burcumun ozelliginden sanirim baliklarin hafizasi zayiftir derler ya, bende oyle bana yapilanlari hemen unutur eskisi gibi olurum, kim ne dedi ne yapti hatirlamam yada hatirlamak istemem gene yardima kosar sanki canimi veririm, ama sanirim bugunku tokat iyi niyetime sevecenligime cok kotu bir yara acti, bir daha unuturmuyum eskisi gibi olurmuyum bilemiyorum degisemiyorum, bildigim tek sey biraz kati biraz acimasiz olamiyorum, ne olurdu biraz sesim yukselse haksizliga cevap versem yada yeterin artik diyebilsem, bunu demeliyim gunluk demem gerek ama ne zaman, umarim ben benden gitmeden, bu dunyadan gocmeden bunu diyebilirim.
Kime? nerede? ne zaman?
Beni panter yapmaya calisan, kulkedisini degismeye zorlayan kuyruguna basan bastikca sesi cikmiyor diye hala inatlasan sizler, sonuctan ben mesul olmayacagim kesin. Birakin cevrenizde iyilik seven biri var bunu suistimal etmeyin mutlu olun, herzaman once cevrem mutlu olsun diye cabaladim durdum, anlayamadiniz o halde yaziklar olsun,,,,,:1no2: