Selam günlük,bayramın ilk günü çabucak geçti,büyüklere gittik annemle,sonra birkaç arkadaşı gördüm yarında evde olurum büyük ihtimal...3.günü babamın yanına gidicem,annem yine yalnız kalıcaksenağlama bayramlarda ikiye bölünmek istiyorum:çok üzgünüm: babama gitsem annem yalnız kalıyo,annemle olunca babam kırılıyo ne kadar zormuş günlük dağılan bir ailenin enkazında kalmak 10 yıl geçti hala aynı hüzündeyim ama alıştım:çok üzgünüm: sevgilimi göremedim bu bayram canım çalışıyo bayram günü bile:çok üzgünüm: Eski bayramlar ne güzeldi be günlük erkenden kalkardık bütün aile bir arada,en büyüğünden en küçüğüne:asigim:cicilerimizi giyip şeker toplamaya giderdik,eskiden küçük paketlerde kolonyalar olurdu renk renk ben hep harçlığımı onlara verirdim,avucumun içinde sıkıp sonra yüzüme sürdüğüm andaki sevinci tarif eder mi bir cümle bilmiyorum,aslında okadar anlam yüklemeye gerek yok herşey bambaşkaydı demem yeterli:çok üzgünüm: Şimdi mi...?sabah uyanmak zor geliyo,yine bayram olduğu için yeni bişeyler giyiyorsun ama heyecansız,artık 2 şekerden fazlasını midem almıyo:çok üzgünüm: büyüdük büyüsü bozuldu herşeyin,bütün güzel şeyler özlediklerimiz oldu,içimde bir yer de bir boşluk,boşluğun yanında bir acı...:çok üzgünüm: iyi bayramlar günlüğüm,ben gideyim artık herşeye rağmen çok şükür rabbime yaşadığımız her saniye için:asigim: hoşçakal günlük...:a015: