- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğin hayırlı olsun canım :)
Iyilik canm onlarda iyilerçok şükür
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topiğin hayırlı olsun tatlım :) iyi akşamlar ve hayırlı Ramazanlar.. :)Arkadaşlar tam 50 kişi bakmış ve sadece 1 arkadaşımız cevap attı bu nedir ama ya ( neden bakıp bakıp yorum atmıyorsunuz? ((
Topiğin hayırlı olsun tatlım :) iyi akşamlar ve hayırlı Ramazanlar.. :)
evet canım Allahın izniyle reglimiz biraz gecikirse hepsini tutmak istiyorm sen?çok teşekkür ederim canım iyi akşamlar hayırlı ramazanlar ee söyle bakalım oruç tutucakmısın?
evet canım Allahın izniyle reglimiz biraz gecikirse hepsini tutmak istiyorm sen?
evet bugün sahura kalkıyoruz daha doğrusu ben uyumayacağım ramazan için menü yaptın mı? ne yemek yapıcaksın vsBende Allah'ımın izniyle tutacağım. Yarındı sanırım :))
evet bugün sahura kalkıyoruz daha doğrusu ben uyumayacağım ramazan için menü yaptın mı? ne yemek yapıcaksın vs
ben de bilmiyorum ama ağır yemekler yapmamaya dikkat edeceğim.. Allah kolaylık versın orucunda tatlım:) sahurda ne yemeyi planlıyorsun? ben nutella,zeytin,çay flnAslında daha menü yapmadım artık Allah ne nasip ederse onları yiyeceğiz... Sen ne pişirmeyi düşünüyorsun canım ?
Slm hatunlar 👋
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sahura kalktınız heralde :))