Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

Mekanın cennet olsun ATAM bizlere bıraktığın bu büyük mirası ilelebet koruyacağız..
Bu millet sana çok şey borçlu nur içinde yat ATAM toprağın bol olsun

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Dünyada kaç ulusa senin gibi biri nasip olmuştur bilmem ama senin bu ülke için yaptıklarını çok iyi biliyorum Atam....
Ruhun şad olsun....

turkbayragi

Keşke şu zamanda yaşıyor olsaydın, benim kore gazim açlıktan ölürken dağdan inen teröriste para yardımı yardımı yapan hükümetin canına okurdun..
Seni çok özlüyoruz, ruhun şad olsun turkbayragi

Sevgili Ata'm;
bazı Arap sempatizanları var ülkede. Şeriat da şeriat diyorlar. Sen Türklüğü Türkiye'yi övdükçe onlar Arabistan'ı över dururlar... Üzülüyordum memleket ne halde diye...
Nereye gidiyor diye...
Bugün işe gelirken saat 9.05 te herkes arabalarını durdurdu bir siren sesi bir siren sesi...
100 LERCE ıNSAN AYAKTA SANA SAYGI GÖSTERDı SAYGI DURUŞUNA GEÇTı.
Gözlerim doldu Ata'm...
Çok sevindim...
ıyi varsın Ata'm...
Sen hala bizlesin...
Seni çoook seviyorum.
turkbayragi

seni saygıyla anıyorum Atam...sen benim kalbimde yaşıyorsun...bu millet seni cok özledii keşke geri gelebilsen...seni seviyorum kahramanımturkbayragi

Cok erken biraktin bizi Atam.. Daha yapilacak o kadar cok sey vardi ki.. Kurdugun cumhuriyete karsi olan temizlenmesi gereken o kadar cok mikrop var ki bu ulkede.. Keske hayatta olsaydin keske..

bır kelıme sÖylıyemıyorum sana.
resımlerıne bıle bakamıyorum artık cocukken baktıgım gıbı.
bakardım da dalardım gÖzlerının derın mavılıklerınde.en cok kımı seversın derlerdı sıralardım Önce allahım sonra atam sonra annem ve babam dıye tÜm masumıyetımle.ne mı oldu utanıyorum senden sahıp cıkamadım emanetlerıne.cok utanıyorum yıne bakmak ıstıyorum o derın gÖzlerıne bakıpta kaybolmak.
yÜzÜm yok bakamıyorum.........ÖzÜrdılerım atam ((((

Atam,
Her geçen gün değerini daha iyi anlıyoruz.
Bizlere emanet ettiğin yurdumuzun bütünlüğünü her ne pahasına olursa olsun koruyacağızturkbayragi
Türk kadınları olarak devrimlerinin, ilkelerinin yılmaz bekçileriyiz.

Saygı, sevgi, özlem, minnetle anıyoruz.
Nur içinde yat Atam.

Çok utanıyorum Atam :kedi:
Bıraktığın emanete sahip çıkamadık, biz birşeyler yapmak istesek de azınlık kaldık, sesimiz yetmedi, yetmiyor :gitme:

keske rahat uyu dıyebılseydım sana...keske guzel haber verebılseydım..
ama basımızda o kadar cırkın ınsanlar varken,ulkemızde o kadar cırkın olaylar yasanırken ben nasıl rahat uyu dıyebılırım kı sana..
ölenle ölünmez dıyorlar
büstlerini kaldırtıyorlar
Türk'üm dedirtmiyorlar
hainleri kallesleri besliyorlar
vatanı bölmeye çalısıyorlar
karıs karıs satıyorlar topraklarımızı
gururumuzu,onurumuzu,serefımızı ayaklar altına aldırtıyorlar
sırf seni ziyaret etmemek icin,huzuruna cıkmamak icin o leş kargalarının açılımını konusmak ıcın bugunu sectıler...
bu kadar adiler,bu kadar .....
ATAM özür dilerim rahat uyu diyemiyorum..
beni,bizi,seni seven ve ozleyen vatanına baglı bızleri affet..
NE MUTLU TÜRKÜM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
turkbayragi

atam şu türkiyenin halini görsen inan üzüntünden ölürdün insanlar uçurama dogru gidiyor artık kimse inançlı degil hıyanet kötülük ülkeyi yiyor kalk atam kalk ta şu politaka yaptıgını sananlara hadini bildir ülkemiz saçma sapan bi şekilde ilerliyor seni çoook özledik atam malesef senin yolundan ayrılıyorlar para hırs ihanetlik içindeler kalk atam kalk bizi gene dogru yola çevir

Atam bize bıraktığın bu cennet vatana sahip çıkamıyoruz..affet bizleri..Sen bizler için hiç ölmedin ancak Türkiye'nin şimdiki halini görsen üzüntüden ölürdün..
Seni çok seviyoruz

Kahramanım,idolüm ve aşık olduğum tek erkek ..
Gene buruk içim ..
Çizdiğin yoldan ilerlemek için elimden geleni yapıyorum ..
Bir gün çocuklarım olursa söz veriyorum sana Cumhuriyet gençleri olarak yetiştireceğim..
Çizdiğin yolda, korkmadan yürümelerini sağlayacağım ..
Rahat uyu ..
Kötü dönemler geçirsekte atlatacağız ..

ATAM SEN rahat uyu.....
Seni çok özledik....
ıçimizdeki ve dışarıdaki düşmanlarla savaşacak gücümüz damarlarımızdaki asil kanda mevcut....
SEN RAHAT UYU....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…